maus Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 (popravljeno) Ker nisem našel take teme, me zanima, v kaj se boste našemili za pusta. Jaz bom našel primerno majhno namazano žensko oziroma visokoraslo prosil, naj poklekne in ji spustu čelno. Nos bom mel rdeč od šminke in na čelu obris trepalnic. Neprepoznaven bom, če naum js obležu :lol: Najhitrejša varianta, če nimaš nobene druge ideje... mate vi kakšno. Le na dan s predlogi Alternativa... oblečem kombinezon in se delam, da sem motorist :lol: Popravljeno Marec 3, 2011. Popravil maus Bmflar, Kor13, DXR16 in 10 others 7 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 lopato u roke, pa se delam da kidam DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 jaz pa bom masko dol vrgu za pusta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 S kolegi bomo pjane budale (tko kot prbližn vsako soboto.. hehe) DAMI34, bajkr88, mopedist5 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedist5 Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 ma dej, kok si str. a res nimaš druzga dela kt take neumnosti odpirat . maškarce :grrr Alla, exe`FZS, DXR16 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 ma dej, kok si str. a res nimaš druzga dela kt take neumnosti odpirat . maškarce :grrr pojma nimaš ...počak še pa boš razumu stavk: bolj star bolj nor ... do takat si pa mulac (pa pejt kake neumnosti počet.... da nau slovenija izumrla :lol: ) DAMI34, bajkr88, soncnca in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 Js bom pa Maus, bom za kafe žical, pa čelne bom talal. anja37, casper7, bajkr88 in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 Js bom pa Maus, bom za kafe žical, pa čelne bom talal. Pa fakiče kazu Mausi legenda... bajkr88, DAMI34 in DXR16 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 Stušerov se bom. DAMI34 in talent 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedist5 Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 pojma nimaš ...počak še pa boš razumu stavk: bolj star bolj nor ... do takat si pa mulac (pa pejt kake neumnosti počet.... da nau slovenija izumrla :lol: ) od kje pa tebi podatek da sem mulac... se zna zgodt da sm starej kot ti kokoš casper7, Frips, bajkr88 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 od kje pa tebi podatek da sem mulac... se zna zgodt da sm starej kot ti kokoš ja no... a greva stavt? če si starejši daš za kremšnito p.s. Kura sm že tko... se mi ni treba našemt.... soncnca, bajkr88, DAMI34 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedist5 Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 (popravljeno) ja no... a greva stavt? če si starejši daš za kremšnito you wish... p.s. Kura sm že tko... se mi ni treba našemt.... vem js to jA Popravljeno Marec 3, 2011. Popravil mopedist5 bajkr88, soncnca, casper7 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 mam predlog...lohka se u revo našemiš :lol: bajkr88 in soncnca 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 Stušerov se bom. samo okoli pasu se umij pa boš krof Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 Pa marmelado v popk nesmem pozabt dt. bajkr88, casper7, talent in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 jaz si bom samo vile zapičil v hrbet pa bom kup gnoja :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 3, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2011 dam dva predloga ... če koga srečam in je to uporabu, mora kavo plačat: 1. Nabije si balanco u rt in predstavlja šmrkl na balanci 2. Se uleže na tla, se zvije u klopčič in prestavlja zmiyo ... moški del, pa vdigne organ in predstavlja zmiyo lyutico. p.s. zgleda da bom res moral nehat šmrkat aspirin ... bajkr88, casper7, DAMI34 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Marec 4, 2011 Deli Objavljeno Marec 4, 2011 od kje pa tebi podatek da sem mulac... se zna zgodt da sm starej kot ti kokoš Kaj si sedaj MULC al KURA bajkr88, maus, DAMI34 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 7, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2011 Js sm se u soboto po LJ in KR vozu in se delu motorista DAMI34, casper7 in bajkr88 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Car70 Objavljeno Marec 7, 2011 Deli Objavljeno Marec 7, 2011 Jaz sem se pa planinca delal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Marec 7, 2011 Deli Objavljeno Marec 7, 2011 Jaz si bom pa sposodil tisti kostum krokodila, ko bo lastnik šel k Štefu igrat tarok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se