Kosho Objavljeno Marec 5, 2011 Deli Objavljeno Marec 5, 2011 no, zadeva je taka, v hiši sem menjal peč, in zdaj moram to peč dobiti ven iz kleti, je pa zadeva težka in ima tam okoli 300 kg, mogoce vec, zato sem se odločil da jo bom razrezal na manjše kose, imam plamenski gorilnik, vendar so jeklenke prazne in od zadnjic ko so bile napolnjene so minila ze leta zato niti priblizno ne vem kaksne so danes kaj cene plinov. danes sem poskusil razrezati z rezilko, vendar se na tak nacin ne premaknem nikamor. mogoce kdo ve, koliko bi me prisel plin? da bi jo odnesli ven pec ni varijante, je prevelika in pretezka, notri je bila dana ko se je hisa gradila, takrat se ni bilo stopnisca itd... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tommy61 Objavljeno Marec 8, 2011 Deli Objavljeno Marec 8, 2011 pojdi v gasilsko enoto in si sposodi acetilenski rezalnik lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 8, 2011 Deli Objavljeno Marec 8, 2011 :slap: :slap: varesi.si poglej cene vtipkav v strica googla cene plinov itn..... poklices koga ki ima to pa ti pomaga, ker jeklenke so kr drage :yawn: regi, BIZIXXX in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Marec 9, 2011 Deli Objavljeno Marec 9, 2011 :slap: :slap: varesi.si poglej cene vtipkav v strica googla cene plinov itn..... poklices koga ki ima to pa ti pomaga, ker jeklenke so kr drage :yawn: vzameš samo kisik namesto acetilena je lahko navaden butan plin ta gospodinjstvo. regi, roko in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Marec 12, 2011 Deli Objavljeno Marec 12, 2011 vzameš samo kisik namesto acetilena je lahko navaden butan plin ta gospodinjstvo. ja pa kaj še...:slap: regi, anja37 in roko 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 ja pa kaj še...:slap: tkole zgleda regi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
regi Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 ja pa kaj še...:slap: Kdor se v varilno tehniko ne razume naj bo raje tiho.ali pa vsaj ne tako ,nesramno odgovarjat. Če pa že imate kakšen nasvet , ga raje posrtedute ne pa ,da svinjate po forumu. Pa lp Regi Ps Preden navalite z - poglejte vsaj moj avartar! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se