apollo11 Objavljeno Marec 6, 2011 Deli Objavljeno Marec 6, 2011 živijo.jst mam pa eno vprašanje.Mam sinka starga 4,5 let,pa ga zanima vse kar se vozi.pa sem mal študeru,da bi mu kupu enga mejhnga atvja.mal gledam tiste igrače od BUCOTA.prosil iza izkušnje in predloge.mali bi se mal po kolovozih furov ,... TBoxer in DXR16 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Marec 7, 2011 Deli Objavljeno Marec 7, 2011 živijo.jst mam pa eno vprašanje.Mam sinka starga 4,5 let,pa ga zanima vse kar se vozi.pa sem mal študeru,da bi mu kupu enga mejhnga atvja.mal gledam tiste igrače od BUCOTA.prosil iza izkušnje in predloge.mali bi se mal po kolovozih furov ,... Jaz bi odgovoril, pa vprašanje ni napisano v slovenščini in ga ne razumem!!Upam da ti bo odgovoril kakšen Prekmurec v svojem narečju. Dajte prosim ,pišite na forumu v slovenskem jeziku! Gasperr, cikadina, Fanttasy in 8 others 3 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apollo11 Objavljeno Marec 7, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2011 Jaz bi odgovoril, pa vprašanje ni napisano v slovenščini in ga ne razumem!!Upam da ti bo odgovoril kakšen Prekmurec v svojem narečju. Dajte prosim ,pišite na forumu v slovenskem jeziku! ni ti treba nč odgovort k si tok pedanten.pa vrjetn mam vsaj tok šole kt ti cikadina, Bremzer, Fanttasy in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Marec 7, 2011 Deli Objavljeno Marec 7, 2011 Pa cvovle kup, da uš vohka šraufou ! Takole bi tole zgledalo po domače. Ni ravno lepo, kaj ??? Predvidevam, da imaš malega rad in mu ne želiš vožnje na smrtno nevarnih zadevah. Po izkušnjah (imam jih kot uporabnik štirikolesnikov in kot serviser) priporočam malce bolj pameten nakup iz razreda made in Taiwan. Zadovoljni boste vsi. O tistem prodajalcu (ki ga omenjaš) pa boš na kakšnem forumu o ATV-jih prebral kar precej negativnega. ninjaxx, X11, cikadina in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apollo11 Objavljeno Marec 7, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2011 nakup je že preteklost,tako da,..lahko pa se ta tema uporablja za pristno domačo govorico :surrender: Bremzer in cikadina 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Marec 10, 2011 Deli Objavljeno Marec 10, 2011 Pa cvovle kup, da uš vohka šraufou ! Takole bi tole zgledalo po domače. Ni ravno lepo, kaj ??? Predvidevam, da imaš malega rad in mu ne želiš vožnje na smrtno nevarnih zadevah. Po izkušnjah (imam jih kot uporabnik štirikolesnikov in kot serviser) priporočam malce bolj pameten nakup iz razreda made in Taiwan. Zadovoljni boste vsi. O tistem prodajalcu (ki ga omenjaš) pa boš na kakšnem forumu o ATV-jih prebral kar precej negativnega. tajvanc ni nič boljši od kitajca ,je samo 1x dražji,da se ne bom še tukaj razpisal special749 in X11 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno Marec 16, 2011 Deli Objavljeno Marec 16, 2011 fantje sami pametni odgovori... kakšen je pa vaš odgovor na vprašanje ??? revival, Gasperr, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 10, 2011 Deli Objavljeno April 10, 2011 fantje sami pametni odgovori... kakšen je pa vaš odgovor na vprašanje ??? Mene tudi zanima konkretna znamka, ki se jo še nekako splača vzeti, da ne bo ravno več na delovni mizi, kot pod petletnikovo ritjo... revival 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno April 10, 2011 Deli Objavljeno April 10, 2011 E-ton (model Draco 50 ali 100, model Viper 150), SMC (model Ares 50 ali Uraban 50), Kymco (model MXU 50). halls in revival 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X11 Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 tajvanc ni nič boljši od kitajca ,je samo 1x dražji,da se ne bom še tukaj razpisal Tvoje ime pove vse! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Maj 1, 2011 Deli Objavljeno Maj 1, 2011 Tvoje ime pove vse! ko se boš pa sam prepričal pa piši o izkušnjah,tako da si ti zame en velik x ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 Tudi jaz imam namen kupit v kratkem štirikolesnik (50ccm) za hčerko (6let) prav pri temu Bucotu iz Polzele, kajti bolj ugodnega novega ne najdem. Nekaj se je omenjalo o negativnih iskušnjah, pa me zanima ,če ima kdo konkretne izkušnje ali je to spet Baba rekla...... Ne kupujem ga za 5 let, čist zadovojen bi bil ,če bi eno leto zdržal za ta denar.. pa tisti na baterijo me ne zanimajo........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 pa me zanima ,če ima kdo konkretne izkušnje ali je to spet Baba rekla...... Konkretne izkušnje (in neizpodbitne dokaze) imam že nekaj let. Kar je Baba rekla, je čista resnica. Eno leto, si napisal. Če bo 3 tedne bo to že lepa doba. V primeru, da si vešč "šraufanja" te bodo presenetile cene rez. delov. Takrat boš videl, da je Baba še malo rekla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Julij 6, 2012 Deli Objavljeno Julij 6, 2012 Konkretne izkušnje (in neizpodbitne dokaze) imam že nekaj let. Kar je Baba rekla, je čista resnica. Eno leto, si napisal. Če bo 3 tedne bo to že lepa doba. V primeru, da si vešč "šraufanja" te bodo presenetile cene rez. delov. Takrat boš videl, da je Baba še malo rekla. hvala za dogovor, ampak me čudi da se matraš z njim že nekaj let, če hudič tako crkuje. Tri tedne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 hvala za dogovor, ampak me čudi da se matraš z njim že nekaj let, če hudič tako crkuje. Tri tedne Ja, do "penzije" je še dolga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.Tito Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 Pozdravljeni ! Moja izkušnja z otroškim ATV je dobra kupil sem ga leta 2009 nekakšna kopija bombarderja 125 ccm dela uredu sem pa tja je potrebno kak vijak pozamenjat vsako leto akumulator enkrat vplinjač vožen kar precej težko bi povedal v kilometrih mislim da za 500 eur je bil dober nakup:) evo še slike tega atv ni bilo kakega večjega vložka je pa fanj če znaš sam kaj popraviti. Ko pa sem kupil cross motor 50 ccm in kaseje 2x 63 ccm to je bil pa pogreb,Dobro za moje živce da je sin zrasel in sem mu lahko kupil Tomosa junior to pa je zakon,to je samo moje mnenje in moje izkušnje. MihaGS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 To ni K od kopije Bombardierja...ampak ok. Važmo je da dela...kolikortoliko. dr.Tito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.Tito Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 To ni K od kopije Bombardierja...ampak ok. Važmo je da dela...kolikortoliko. Tako so ga poimenovali,kitajček malo denarja malo muzike,čeprav jaz sem kar zadovoljen,se veliko vozita pa ga je bolj malo treba popravljat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidi64 Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Narejen je za otroke,če se z njim vozijo samo otroci ni problema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damo001 Objavljeno Februar 28, 2020 Deli Objavljeno Februar 28, 2020 Imam sina 8 in 5 let, pa razmišljam da jima nabavim nek štirikolesnik.. Ima kdo izkušnje z električnimi štirikolesniki za otroke? Gledal sem spodnje varijante... Vseh predlogov in nasvetov bom zelo vesel ? http://www.motostar.si/component/spidercatalog/showproduct/362?product_id=36&page_num=1&back=1 https://www.sbay.si/prevozna-sredstva/atv-stirikolesniki-otroski/i_1961_atv-stirikolesnik-otroski-hecht-54751 https://www.sbay.si/prevozna-sredstva/atv-stirikolesniki-otroski/i_1959_atv-stirikolesnik-otroski-hecht-51060-green Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se