Skoči na vsebino

Ukraden je bil crn typhoon z ploini 75 ccm alu kitom.


master

Priporočene objave

Ce bo kdo kje prodajal polini alu kit al pa crnega typhoona L1996 z stevilko sasije DGM535460M0033402 je verjetno ukraden in moj in ga iscejo policisti. Skuter je imel KP tablice in bil ukraden v LJ v Crnucah cca 1.decembra 2002.

Zraven je bila se cisto crna celada tgv.

ce to bere kdo, ki ga je suunil naj ga raje vrne na neko bliznjo lokacijo na vidno mesto. ce te dobim sam, ti ziv bog ne bo mogel pomagat.

bodite malo pozorni,ce pa kdo vidi skuter naj hitro maila na mastergorci@hotmail.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

elow master

neke me samo zanima, pa ke nebi ti ki mislo da sn ti ga jaz vkradel, ker sn itaq iz ptuja, vdkradli pa so ti ga v lj :(

daj povej mi kak so ti ga lahko vkradli! kak si ga mel zaklejenega? kerjaz mojiga aeroxa "viper edition" navadno ne zaklenem drugač kot samo bilanca! :?:

pa poznam eniga tipa ki so mu runnerco sunli pred termami in je potem zaposlil nekiga detektiva in jo je potem ta našel 5 km vstran od tam ko so mu jo vkradli! našel pa jo je nekak po tem da je detektiv našel nalepke runner in te so ga vodile do te garaže z runnerco! mislim pa da so še potem toti tipi nekak hotli spravit runnerco prek meje in so jih dobli :D

heh no zaj jo že ima nazaj in se vozi :D

veliko sreče pri iskanju, ker vem kak je to ko ti neke vkradejo, meni so že vkradli bmxa :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sranje je, ker mamo v vhodu na tleh zelezno stango samo se nisem uspel nabavit kake hude ketne. Verjetno so bli kaki bolj lokalni smrkavci povezani, ker so mogli nekako vedet, da je skuter obicajno tam. V tem letnem casu ni lih veliko skuterjev ponoci po vhodih in so morali tocno vedet da je tukaj ker jih ziher niso sli po naklucju malo okol iskat.

Ce dobim tistega-veliko raje ga sam kot da ga policija najde, ker si bom vzel urco casa da tistega, ki ga je sunil raztelesim.

Detektiv bi po mojem kal stal vec kot tistih 150 cukov kolkor je skuter vreden ce je sploh se v enem kosu. Je pa res da bi bil skor prpravlen dat tak dnar da bi bil pol kaksno urco na samem s tistim ki ga je sunil.

Zaklepajte skuterje, ce pa kdaj dobite koga, ki ga je sunil, pa brez milosti. Ne vem zakaj bi taki kreteni zivi okol hodili. Najmanj je trajno sepanje!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, tut mojemu kolegu so sunli Runnerja, vendar smo ga na srečo našli. Enemu drugemu pa Di-techa in je prav tako bil najden. Tako, da probaj malo počakat pa se bo ziher najdu. Glede une Runnerce smo meli pa prave dirke. Vbistvu sta se on in njegov sošolc (tut moj prjatl) odločla, da gresta skuter iskat s skuterjem od tega njegovga sošolca. In sem se jim pač pridružu pri iskanju. Čez kakšnih 15min vidimo enega cigota na njegovem Runnerju in se nam je pripeljal nasproti. seveda tut meni ni drugega preostalo, ko to, da se zapodim za njim. In seveda sem ga začel dohitevat, ker tip sploh ni vedu, da ga lovim (čeprav je tiščal polni gas) in potem seveda zavije na Lent (kjer itak same čokolade živijo) in jast za njim z vgasnjenimi lučmi, nakar se za vogalom hiše ustavim, ker je tip hotu skuter parkirat. Vendar pa sta se onadva prpeljala zadaj in nista vedla, kaj se dogaja na ciganskem dvorišču in tipa prestrašla, tko da se je vsedu na skuter in smo ga lovili dalje. Na srečo je stala ena policijska patrulja na sosedni bus postaji in čez 15 min ga je iskal celi Maribor. In potem sta onadva skuter našla parkiran v eni temni tržnici, ga vzela in se odpeljala domov. Dirke so ble pa boljše ko pri Fast & Furious! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heh tomosaki zanimiva zgodba!!!

saj tega je itaq puno v mb, včere mi je en moj sošolec punojal leovincea zx-a za 15k, pa je reko da ga je kupo od kolega in da mu nena paše na speefighta ker je narejen za aeroxa (moj), samo mu jaz itaq nena vrjmem da je kuplem!!! ker sn že čul neke lepih zgodbic o njem in šraufanju na skutereh po mb!

ej tomosaki, kak pa je te oni čokoladni lahko skutera vžgal če ni mel klučev???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tomosaki! Zdaj v Decembru če loviš cigana, mu moreš samo vžigalico vreči pa ga tak raznese ker je poln petard!

Sicer pa so čokoladni mislim da 99% tistih, ki v Mariboru kradejo skutere. Zgodilo se mi je že, da mi je eden klinker(dvakrat zapečena opeka) na bencinski postaji ponujal runnerco za zamenjat z mojim Typhoonom.

Pred kratkim letos poleti pa so kolegu ukradli izpred šole Di-teca. In to tako, da mu je tip gnjavo naj mu da eno furo. Kolega mu jo je dal. Potem pa ga ful dolgo ni bilo nazaj. Mislili smo že, da se je zložo. Pol pa se je vrno čez nekaj časa. Čez par dni pa so mu ga odpeljali izpred šole, brez kakršnikoli sledi prisilne kraje :shock: . Tip je preprosto dal kopirat ključ, kar se je vidlo po sledeh na originalnem ključu. Na srečo je skuter nasljedni dan videl stric od kolega. Stal je na Lentu(kje pa drugje) brez nalepk. Le nekaj dni kasneje pa je skuterja peljal na servis k Tomotu, ki pa je mu povedal, da mu je pred nekaj dnevi en cigo ponujal tega di-teca za 100jurjov :!:

Zato svetujem mastru naj pogleda za vsak slučaj po takšnih delih mesta kjer se družijo barabe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgodilo se mi je že, da mi je eden klinker(dvakrat zapečena opeka) na bencinski postaji ponujal runnerco za zamenjat z mojim Typhoonom.

heh pa si zamenjal??? :D :?:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja ocitno ni, ker ce ne ni mel slike od typhoona ob strani, ne?:)

vem da ni :o saj tak nor pa tudi ni da bi z čokoladni zamenjal typhoona z gilera kravo (runner)! :D :D :D :D

heh mogel pa sn vseeno vprašat, da bo bolj zanimivo :o :o :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heh mogel pa sn vseeno vprašat, da bo bolj

zanimivo  :o  :o  :D  :D

Začinu si zadevo :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če smo se mu v faco smejali. Samo ne dolgo, da nebi slučajno prišli njegovi obilnejši bratje :D ! Runnerca pa je bla tak al tak v stanju za odpad. Cela zrajsana pa drla se je ko svinja, ker je mel na športnem izpuhu dušilec vstran vrezan.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če smo se mu v faco smejali. Samo ne dolgo' date=' da nebi slučajno prišli njegovi obilnejši bratje :D !

S temi se ni za hecat. jih je preveč u slo :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To najbolj sux ja. pride en pizdun pred tebe mali pa mu nekaj reces pa ze pridejo obilnejsi bratje:)

hehe bratje? onokrat je šef od ptujskega keglbana neke izzival eniga maliga cigančka, ta pa je potem rufno svojega FOTRA in čez par minut si že čul škife in rešilkota hehehe

fajn je bil rezan oni šefe od keglbana :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja cigo je mel ključe, jih ma še zdaj verjetno. Tip je namreč stopu iz skuterja, oni cigo pa ga je v tem mumentu zajahal in se odpelal. Ni blo časa niti, da bi prdno (četudi bi ga mel v rektumu). :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!