Popularna objava Arriba Objavljeno Marec 23, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Vse se je začelo pred nekaj dnevi ko je naš cenjeni kolega ki uporablja nick »macak333« na vstopni strani foruma objavil »KDOR TO ČITA JE KONJ«. Ob prebiranju tega njegovega veleumnega posta sem začutil neustavljivo željo in potrebo da le-tega komentiram z naslednjim stavkom: »KONJ TE JE NAREDO«, kar pa kot boste videli se je kasneje v njegovih očeh izkazalo za popolnoma nedopustno ker bi naj s tem domnevno užalil enega od njegovih prednikov. In tako me model zdaj že nekaj dni prepričuje kakšen pomoči potreben mentalni pohabljenec sem, ker sem si drznil tako grobo komentirat njegovo nedolžno šalico, tako da se je med nama razvila kar živahna korespondenca v okviru zasebne diskusije na MS-u ki jo v celoti objavljam: Poslano 20. March 2011 - 17:12 Lepo te prosim, da če ne razumeš šale, ali da te je na kateri koli način užalila se prosim obrni name direktno, in se lahko zmeniva, da se kje dobiva in rešiva stvar na 4 oči. Ampak nikoli več ne omeni "mojih"!!! Jaz tvojih nisem, niti ne ti mojih. Capish? Lp macak Poslano 21. March 2011 - 17:34 No, prav tako bi lahko rekel jaz, da ne razumeš šale. Mislim da je bila tvoja šala vsaj toliko neokusna kot moja, kaj praviš? Tako da se ti ne mislim oproščati, niti nadalje razpravljati s tabo tako javno kot zasebno. Mislim da si dovolj star da lahko razumeš da če zmerjaš ljudi s konji (pa maker v šali), bo ti slej ali prej nekaj podobnega priletelo nazaj. Kapiš? Poslano 21. March 2011 - 20:21 Moja šala ni na nobenega direktno letela, ker če znaš brat, piše, da kdor to bere je konj. Če ti "šala" ni bila všeč enostano ne bi rabil odgovoriti in stvar ignoriral, ti pa si moral provocirati in ušaliti titega katerega me je spravil na svet, kar je nizko in podlo. Če te je pa šala res užalila, pa bi enostavno rekel, da je uporabnik macak333 konj. Zakaj si moral koga drugega not vplesti pa res ne vem? Se ti zdi to prav? Sem jaz kjet tvojega očeta omenil? NISEM in nikoli ne bom, ker če razravljam z osebao, razpravljam samo z njim in nobenim drugim. Ti pa če rabiš še celo familijo v to vplest, da bi izkazal svojo premoč, jah kaj naj ti rečem kot pa, da si bogi in da rabiš pomoč. Poslano Včeraj, 06:59 ah, daj nehaj že enkrat no.....Res ne mislim več razpravljat o tem kdo je koga užalil in vpletel. Si pač eden od tistih ki se radi šalijo na tuj račun, če pa dobijo kaj nazaj pa je ogenj v strehi. Mislim da so takšni tipi precej bolj ubogi... Pa bom v bodoče res pazil da ne bom imel opravka s teboj. Lp, Marino Poslano Včeraj, 16:12 Pa človek božji, sej si ti začel vtikat nos tam kjer ti ni mesto. Kaj ne razumeš, da ne maram, da kdo govori okoli moje družine, kaj si res tok nepismen, pa ti moram direktno napisat. Mah BV razpravljat, jaz razumem šalo in se pošalim tudi na svoj račun, nikoli pa ne zmerjam, ljudi ki jih ne poznam. Adios! Pa me zdaj zanima kaj še vi porečete na te konjske zadeve: torej ga je naredo, ali ga ni naredo? Gasperr, AgainstMe, hilton in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bass Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 On je mačak, ti pa riba, cajta mata pa oba preveč. Kor13, OVEN, dlicen in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Edini komentar, ki paše tu zraven:" Beseda ni konj!" :naughty: MoTo G_P, DAMI34 in jamah 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Fantje,ma kje si delate vi probleme :surrender: Kor13, Urbii, Gasperr in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 ... še dobro da bo kmalu zelo toplo ... ... pojdite na motor ... vožnja razjasni misli ... tilingerossi, Ice in jamah 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 nisem opazil te teme (KDOR TO ČITA JE KONJ), bi mu pa verjetno povedal isto nazaj. kaj si ja nor, pol se pa človek začne jokat in take scene zganjat? enim je pa res dosadno... Kor13, Jure, jamah in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Jaz sem konj! Zato tega ne čitam. hilton in jamah 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 zmaga ona se zmeniva na 4 oči :naughty: pol pa bi ga čakal pa ga nebi blo :grim jaz sem kojn ker sem to perbral bitch, P182, gandi in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Weeeee, konjički!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Jiha DAMI34 in jamah 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Aribba ne mi zamerit vendar se mi oba zdi, da sta oba zamudila otroštvo. Kor13, Gasperr, jamah in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Komentar na to je, da je iz tega nastala ŠTALA Sicer pa sta obe izjavi bili izrečeni v šali, tako da je reakcija nerazumljiva. Urbii, Robyy in jamah 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Aribba ne mi zamerit vendar se mi oba zdi, da sta oba zamudila otroštvo. Kaže, da sta oba še kar sredi otroštva... D. hilton, jamah, Urbii in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Pejta na pir in na eno furo pa bo - se bosta vse zmenila ! Je že dost vojskovanja v naši bližini, ne rabimo še ene fronte ;-) jamah, hilton in DXR16 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 zima je bila dolga in člouk rabi furo. pa prednik čoveka nikukr ni bla opica, ampak konj. DAMI34 in jamah 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 moja 3 letna hčerka in 4 letni sin imata bolj intelektualne debate ko se zmerjata idita na motor ali pivo ali v peskovnik :evilgrin: jamah, DAMI34, anja37 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 moja 3 letna hčerka in 4 letni sin imata bolj intelektualne debate ko se zmerjata ne pa nimata :glare: .. pošl jih k meni, pa se z njima zmenim na štiri oči :lol: js mam 150 konjeu ... ... jihaaaaa ... zaenkrat jih kr u redu obvladam anja37, Kor13, malakai in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Do tega pa pride, če so otroci predolgo na zizo od mame prlepleni ajd Kor13, DAMI34, anja37 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Ajdemi Popuši Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Otročka, kdor seje veter, žanje vihar. Vidva pa sejeta prdece in zdaj lepo popacajta drek ! anja37, Kor13, DAMI34 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 (popravljeno) ... Vidva pa sejeta prdece in zdaj lepo popacajta drek ! Kojnski? Ali konjski? Peesda, kak se piše? Kaša al drek? Dons je zgleda kaka dan. Je luna prow fajn svetla zjutri. Popravljeno Marec 23, 2011. Popravil Kramp anja37, DAMI34 in jamah 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Ena dalec najbolj zanimivih tem na tem forumu... Me spominja na uno staro o Miranu iz Črnomlja... BTW: A so ga ze nasli :naughty: ? DAMI34, anja37 in jamah 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Kdor to temo bere je konj (in njegovi predniki) Kor13, MoTo G_P, anja37 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 nope. se odlocno branim tega naziva. osel mebbe, konj definitivno ne. (sem prelen) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 nevem kaj se sekirate, konj je ja plemenita žival! Cofko Cof, anja37 in Gasperr 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Peci Objavljeno Marec 24, 2011 Deli Objavljeno Marec 24, 2011 ...Jaz sem pa na konju...pa da ne bi kdo mojega konja žalil, ker se bova na 4 oči zmenila... :eek: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se