boych Objavljeno Marec 24, 2011 Deli Objavljeno Marec 24, 2011 Kdor to temo bere je konj ... Kolk me zadnje čase jašejo, ne vem, če ne bo to celo držalo... DAMI34 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Marec 25, 2011 Deli Objavljeno Marec 25, 2011 Heh šele zdej opazil, da je nekdo zaradi mene odpru temo-nism vedu, da sem ti tok priratel k srcu Arriba. Sam se držim načela, če 100 ljudi reče da je 2+2=5 in en, da je 2+2=4 potem je 2+2=5, konec debate. Tako, da sem očitno jaz naredil napako, če je že to res. Nič bom pa svoj humor prihranil za svojo družbo. Gasperr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno Marec 25, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2011 Presneto, ded je kot moja (bivša) baba, na vsak način hoče met zadnjo besedo. Pol jo pač naj ima. :rolleyes: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 25, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2011 anja37, Robyy, aleksandergabriel in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 A long ride can clear your mind, restore your faith and use up a lot of fuel. Mislm da ni potrebe zdej iz muhe delat slona, tko da pejta se mau vozt pa bo mir P.S: JIIIIIIIHHHHHAAAAAAAAA konjički :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno April 5, 2011 Deli Objavljeno April 5, 2011 Hiiiiiiiiii konjiček.... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se