JGEC Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 Kot že piše v naslovu kupujem skuterja 125ccm, lahko tud mal močnejši. Skuter se bo uporabljal na slovenski obali in na njem se bosta večinoma vozili 2 osebi. Gledam predvsem 4 taktne, pa me zanima če bo kej problema pri vožnji v klanec na obali. Ne želim se v klanec vozit 50kmh ampak bi rad, da mal potegne. Nakup kakega kitajca me pomojem ne zanima, ker kar sem prebral ne grejo nikamor in crkujejo, tako, da sem gledal neki tazga http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/_MOTO/ad.asp?ID=4653563 . So kymco qul motorčki al je boljš, da se vzame italjana(gilera, aprilia...). Pa recimo gledam skuterje do max 1000eur. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjanez Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 Kot že piše v naslovu kupujem skuterja 125ccm, lahko tud mal močnejši. Skuter se bo uporabljal na slovenski obali in na njem se bosta večinoma vozili 2 osebi. Gledam predvsem 4 taktne, pa me zanima če bo kej problema pri vožnji v klanec na obali. Ne želim se v klanec vozit 50kmh ampak bi rad, da mal potegne. Nakup kakega kitajca me pomojem ne zanima, ker kar sem prebral ne grejo nikamor in crkujejo, tako, da sem gledal neki tazga http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/_MOTO/ad.asp?ID=4653563 . So kymco qul motorčki al je boljš, da se vzame italjana(gilera, aprilia...). Pa recimo gledam skuterje do max 1000eur. Vprašanje postavi v rubriki maxi skuterji... tukaj smo 50ccm-jevci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JGEC Objavljeno Marec 26, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2011 Ups se oproščam. Potem se ta tema lahko zbriše. Sem že novo odprl v pravi rubriki. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se