maus Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 .... jest tud .... :angry: ps. .... kolk je pokvarjen .... kolk maš lahko pokvarjen ... desc ... pha :angry: TAJAA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 kolk maš lahko pokvarjen ... desc ... pha :angry: kwa je no ??????? . ps. .... moja bo, moja bo, moja bo, moja bo ....tralala, tralala .... TAJAA in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TAJAA Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 .... jest tud .... :angry: ps. .... kolk je pokvarjen .... oprosti sam s tabo se ne pogovarjam...on zmaga, k je malček bolj duhovit od tebe hehe... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TAJAA Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 a sm svoje povedu al nism :closedeyes: js sm mislu, da me leže bereš si slabo mislu maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 oprosti sam s tabo se ne pogovarjam...on zmaga, k je malček bolj duhovit od tebe hehe... .... prow no,.... :unsure: ... pol pa nč ... TAJAA in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 eh ... sj vedno zmagam .. tak je moi žiulene :krneki: TAJAA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 eh ... sj vedno zmagam .. tak je moi žiulene :krneki: .... nej ti bo .... :blink: ps. ... važič važn ... TAJAA in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 ...no, kaj si pa o men mislte umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 ....zivnorc o tebi si mislim to...da si drgač fleten...sam ne všečkaš nobene moje globoke misli o tvoji zadnjici čiki gumija SOFT.... :lol: ...........Je pa dejstvo tvoja žena te polepša....... pa tvoj brat kmet te dvigne duhovno, njegova žena pa moralno.... ....in tvoj humor na drug račun te dela simpatičnega....konju jedan ....a je dost? naj ti ego zraste do neba Zivnorc in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 ... ... STOP!... DOST... DOST SEM SLIŠAL.... :unsure: o sebi.... :blink: ... dejmo se kej druzga pogovarjat... maus in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 :PDobr da nas maš konu jedan umetnica51, maus in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 pri meni je drugače vse, kar je južno od pasu, trdo....rit..in koleno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 pri meni je drugače vse, kar je južno od pasu, trdo....rit..in koleno kakec tudi? Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 kakec tudi? uni so pa taki, kot da bi rodiu ... no ja .. vsaj tako je uče izbulu iz grmoula na Ridah :krneki: Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 uni so pa taki, kot da bi rodiu ... no ja .. vsaj tako je uče izbulu iz grmoula na Ridah :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 ...no, kaj si pa o men mislte ... da si en navadn papak .... DAMI34, Zivnorc, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Papki ste vi .. vprašal sem PUNCE, kaj si mislijo o meni ... tko da so vaše "opombe" NEVELJAVNE maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 neveljavnost je lepa čednost .. torej .. zmagali smo Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Papki ste vi .. vprašal sem PUNCE, kaj si mislijo o meni ... tko da so vaše "opombe" NEVELJAVNE ... ja sej so mi one tko rekle .... ^_^ Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 ... ja sej so mi one tko rekle .... ^_^ tko ja .. kr puvej mu kar mu gre Zivnorc, pik1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 tko ja .. kr puvej mu kar mu gre ... sej mu skoz govorim .... :krneki: ... pa se ga skor čist nč ne prime ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 ....zivnorc o tebi si mislim to...da si drgač fleten...sam ne všečkaš nobene moje globoke misli o tvoji zadnjici čiki gumija SOFT.... :lol: ...........Je pa dejstvo tvoja žena te polepša....... pa tvoj brat kmet te dvigne duhovno, njegova žena pa moralno.... ....in tvoj humor na drug račun te dela simpatičnega....konju jedan ....a je dost? naj ti ego zraste do neba js mu dajem pa notranjo lepoto...si puzabla Kmet2, Zivnorc, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 A zarad tega je faliran umetnica51, pik1, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno November 15, 2013 Deli Objavljeno November 15, 2013 js mu dajem pa notranjo lepoto...si puzabla kako to misliš...mam drug odtenek blond las....pa se ne morm vklopt na tvoj način razmišljanja :unsure: maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se