pupa Objavljeno Februar 26 Objavljeno Februar 26 pred 16 urami, Sam dePihlja pravi: na žalost zelo resnično. 1 1
Frenk 67 Objavljeno Marec 14 Objavljeno Marec 14 (popravljeno) a Popravljeno Marec 14. Popravil Frenk 67 1 1
pik1 Objavljeno Marec 14 Objavljeno Marec 14 pred 6 urami, Frenk 67 pravi: a . ... tole paše pa bolj v temo globokih misli 3
DAMI34 Objavljeno Marec 15 Objavljeno Marec 15 pred 17 urami, pik1 pravi: . ... tole paše pa bolj v temo globokih misli če bi bil dovolj "globoko" bi se slišalo AAAAAAAAAAAAAA 3
DAMI34 Objavljeno Marec 16 Objavljeno Marec 16 So after arguing for an hour with a man who said I was in his seat, he finally said… “OK, YOU fly the plane”. 2
DAMI34 Objavljeno Marec 19 Objavljeno Marec 19 kako se lahko situacija hitro spremeni...sampovem# za več nasvetov.....you need to pay 4
MARE 65 Objavljeno Marec 19 Objavljeno Marec 19 pred 4 urami, DAMI34 pravi: kako se lahko situacija hitro spremeni...sampovem# za več nasvetov.....you need to pay Ja ja, kar probaj...............................aaaaaa pa kaj ti misliš, da sem kurba. 1
DAMI34 Objavljeno Marec 19 Objavljeno Marec 19 https://svet24.si/trendi/odnosi/zenske-misli-moski-1803796 1 1
pik1 Objavljeno Marec 19 Objavljeno Marec 19 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: https://svet24.si/trendi/odnosi/zenske-misli-moski-1803796 . ... evo ...eno samo zadovoljstvo me je ... bimerja očitno ne rabim več, ker imam baje že zadost douzga ... mišic tud ne, ker so baje mišičnjaki neodgovorni ... itak sem pa pol metra višji od ostalih ... tko da ...ne rabim čist nč več ps .... aja, edin en hud avto bi si mogu še umislt za te tri petke, pa sem na konju 2
DAMI34 Objavljeno Marec 19 Objavljeno Marec 19 pred 1 uro, pik1 pravi: . ... evo ...eno samo zadovoljstvo me je ... bimerja očitno ne rabim več, ker imam baje že zadost douzga ... mišic tud ne, ker so baje mišičnjaki neodgovorni ... itak sem pa pol metra višji od ostalih ... tko da ...ne rabim čist nč več ps .... aja, edin en hud avto bi si mogu še umislt za te tri petke, pa sem na konju Če ne bi bil Pik, bi bil pa Bož(j)idar (za ženske, vsaj po raziskavi sodeč) Ja, vsak od nas vidi v zgornjem članku, kar mu ustreza, jaz sem recimo tisti del, o mal bolj okroglih moških, skor polajkal 2
Sam dePihlja Objavljeno Marec 24 Objavljeno Marec 24 (popravljeno) Po prehitrem ponedeljku zna bit "sreda" zelo priročna 😁 Popravljeno Marec 24. Popravil Sam dePihlja 2 4
pik1 Objavljeno Marec 24 Objavljeno Marec 24 pred 3 minutami, Sam dePihlja pravi: Po prehitrem ponedeljku zna bit "sreda" zelo priročna 😁 . ... citrusi so itak najbolj zdravi ps. .... pa ne samo ob sredah 1 2
pik1 Objavljeno Marec 24 Objavljeno Marec 24 pred 5 minutami, pupa pravi: In dok si rekel keks, pride PETek 😁🤤 . ... teli pa nimajo glih vsak dan za jest ... me prov zanima mnenje od Buschi-ja 2
pupa Objavljeno Marec 24 Objavljeno Marec 24 pa dobro, malo jih postaraš, da dozorijo (ko svinjsko stegno), malo porediš, prepoveš, da se brijejo, pa so za uporabo. Človek pri mojih letih pač ne more biti več preveč izbirčen 2
pik1 Objavljeno Marec 24 Objavljeno Marec 24 pred 10 minutami, pupa pravi: pa dobro, malo jih postaraš, da dozorijo (ko svinjsko stegno), malo porediš, prepoveš, da se brijejo, pa so za uporabo. Človek pri mojih letih pač ne more biti več preveč izbirčen . ... mah teli se prej do konca posušijo kot dozorijo ps. ... sicer te pa čist razumem tud jest nimam več prov dost časa ... da bi še kje kakšno "staral in oblikoval" po mojih merilih 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se