Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 ...hja... lej... tebe je zgleda na suh nategnila... nas pa na mokro...slino... Bmflar 1
pajkica Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 če bi me nategnla...kokrkol že... se neb prtožvala..... Bmflar, Zivnorc in Scarlett 3
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 scarletka, k sm jaz pr teb pucala ni blo nč vampov pa tut predjedi ni blo tle so pa vsi že vnaprej dubl za žret Bla je pica! Če je nis jedla, tvoj problem ...hja... lej... tebe je zgleda na suh nategnila... nas pa na mokro...slino... vas sem na pivo, šnopc in na tunko :lol: če bi me nategnla...kokrkol že... se neb prtožvala..... Vem za drugič Bmflar 1
pajkica Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 jaz pice ne jem ... viš pa taka postrežba k ti dajo kar ne maraš zato se pa nč ne spomnim....
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 No tako nekako zgleda če se belit spravim sam Pol pa le glej, da čimveč folka sabo prpeleš jaz pice ne jem ... od kdaj
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 če bi me nategnla...kokrkol že... se neb prtožvala..... ...a grem loh zravn.... dva proti eni sva močnejša....
pajkica Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 Vem za drugič pssst ...a grem loh zravn.... dva proti eni sva močnejša.... zaenkrat še nism pozabla, tko da ne rabm inštrukcij nazo13, Scarlett in Zivnorc 3
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 ...a grem loh zravn.... dva proti eni sva močnejša.... loh.. ti boš malal... Kmet2, pajkica in Zivnorc 3
pajkica Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 od kdaj od skoz auč..vampe :angry:
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 od skoz auč..vampe :angry: sej vampe sm ti enkrat 92km deleč prpelala pajkica 1
pajkica Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 sej vampe sm ti enkrat 92km deleč prpelala to pa res ampak ne se zdej ven vlečt Scarlett 1
nazo13 Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 če bi me nategnla...kokrkol že... se neb prtožvala..... To ti pa je sužnjelasniški red. Cel dan pučeš, pol pa ti še ne dajo ne jesti, ne piti, ne plačila in še nategnit te nočejo. Upam, da si vsaj batine dobila ob odhodu.
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 Zdej pa dost, kavo je dobila! pajkica 1
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 To ti pa je sužnjelasniški red. Cel dan pučeš, pol pa ti še ne dajo ne jesti, ne piti, ne plačila in še nategnit te nočejo. Upam, da si vsaj batine dobila ob odhodu. ..odhoda sploh ne bi bilo... če ne bi dobila na hišnem pragu....
pajkica Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 pručko mi je dala, to vem....sem laži pucala vse ostalo je pa ušlo iz spomina
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 pručko mi je dala, to vem....sem laži pucala vse ostalo je pa ušlo iz spomina kadarkol lahko prideš osvežit spomin
pajkica Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 kadarkol lahko prideš osvežit spomin jaz mam tut tebe rada Scarlett 1
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 jaz mam tut tebe rada iiiiiii pajkica 1
Kmet2 Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 Mogoče pa bi meli še temo kaj si ženske mislijo o ženski
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 Mogoče pa bi meli še temo kaj si ženske mislijo o ženski rajš ne, k pol bo sneg pa nevihte do avgusta Kmet2 1
nazo13 Objavljeno Februar 6, 2015 Opozori Objavljeno Februar 6, 2015 pručko mi je dala, to vem....sem laži pucala vse ostalo je pa ušlo iz spomina PAmetno. Tudi jaz svojo posedem na pručko, da jo ne bolijo kolena. pajkica 1
nazo13 Objavljeno Februar 6, 2015 Opozori Objavljeno Februar 6, 2015 No še drugo mnenje. Sem vprašal sodelavko kaj si pa ona misli o moških, pa mi je poslala tole slikco. Zivnorc in Scarlett 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se