DAMI34 Objavljeno Junij 4, 2011 Opozori Objavljeno Junij 4, 2011 Jest osebno mislm......... da je moški nujno potreben zjutraj :yawn: ..........da me zbudi in in potem zvečer,da me spet ....da lahko zaspim aha, kaj pa desert po kosilu? anja38, anja37, umetnica51 in 1 other 2 2
nejcgs Objavljeno Junij 4, 2011 Opozori Objavljeno Junij 4, 2011 ...........Jada jada....tud take modele poznam, ki imajo svoje stanovanje, pa so raje v "mama hotelu". Ker je bolj udobno in ker je ceneje. In, ja, odrasla mularija vse preveč izkorišča starše. ........... ti povem da mama hotel je kar špica in tu je obojestranska korist. Prideš domov in imaš kosilo in večerjo in poln hladilnik, ki ga je treba praznit, ker drugače se lahko hrana pokvari. In mama je vesela, da ji daš cunje za oprat, ker drugače mora cel teden čakati da se nabere robe za en stroj, tako pa lahko stroj laufa 3x tedensko. Isto je z likanjem, se ji vsaj splača zalaufat likalnik ker mora vse cunje zlikat, ker samo za njen fertah se pa res ne splača imeti likalnika. In ker so mame v penzjonu in nimajo kaj delat, jih zaposliš s pospravljanjem svoje sobe. Ji tako cajt hitreje mine (edino pazit je treba da se dobro skrije playboy in penthause). Da pa ji ne hodijo neumnosti po glavi, kam z ostanki penzije, ti pa da tedensko še žepnino za pijačo in bencin (obleko in čevlje tako ali tako ona kupuje, saj najbolje ve kaj in kako) Seveda, ko pa najdeš punco ki je podobna mami in te zna tako doboro opedenat kot mama in tako dobro kuhat kot mama - ja pol se pa preseliš k njej in brez večjega stresa (samo sprememba naslova) nadaljuješ zgodbo naprej (prepustiš ji tudi vsa domača kuhinjska opravila in tudi motor lahko pelje na servis, da ne bo v skrbeh ali je motor izpraven ali ne) - in tako osrečiš punco ker lahko skrbi zate. Za nagrado greš pa sam s prijatelji na izlet z motorjem, da lahko ona doma v miru pospravi stanovanje (ker drugače si ji v napoto). saj vem kaj vas matra, od kod vse to - firbci .) KObe, impulz, anja37 in 5 others 7 1
pajkica Objavljeno Junij 5, 2011 Opozori Objavljeno Junij 5, 2011 ti povem da mama hotel je kar špica in tu je obojestranska korist. Prideš domov in imaš kosilo in večerjo in poln hladilnik, ki ga je treba praznit, ker drugače se lahko hrana pokvari. In mama je vesela, da ji daš cunje za oprat, ker drugače mora cel teden čakati da se nabere robe za en stroj, tako pa lahko stroj laufa 3x tedensko. Isto je z likanjem, se ji vsaj splača zalaufat likalnik ker mora vse cunje zlikat, ker samo za njen fertah se pa res ne splača imeti likalnika. In ker so mame v penzjonu in nimajo kaj delat, jih zaposliš s pospravljanjem svoje sobe. Ji tako cajt hitreje mine (edino pazit je treba da se dobro skrije playboy in penthause). Da pa ji ne hodijo neumnosti po glavi, kam z ostanki penzije, ti pa da tedensko še žepnino za pijačo in bencin (obleko in čevlje tako ali tako ona kupuje, saj najbolje ve kaj in kako) Seveda, ko pa najdeš punco ki je podobna mami in te zna tako doboro opedenat kot mama in tako dobro kuhat kot mama - ja pol se pa preseliš k njej in brez večjega stresa (samo sprememba naslova) nadaljuješ zgodbo naprej (prepustiš ji tudi vsa domača kuhinjska opravila in tudi motor lahko pelje na servis, da ne bo v skrbeh ali je motor izpraven ali ne) - in tako osrečiš punco ker lahko skrbi zate. Za nagrado greš pa sam s prijatelji na izlet z motorjem, da lahko ona doma v miru pospravi stanovanje (ker drugače si ji v napoto). saj vem kaj vas matra, od kod vse to - firbci .) edin drug del te ma matra.... a si jo že najdu punco na drugem naslovu? :naughty: anja37, DAMI34 in umetnica51 2 1
nejcgs Objavljeno Junij 5, 2011 Opozori Objavljeno Junij 5, 2011 edin drug del te ma matra.... a si jo že najdu punco na drugem naslovu? :naughty: o najdel, najdel, pa še mami je pomagala izbirat (on vse najbolje ve in zna). Ko sem pa lepotički dobornamerno svetoval naj si pri mami mal ogleda kako se kaj skuha (in da izve kaj imam jaz rad in kako mora biti narejeno) in kako se sesalec drži, je pa ugotovila, da zanjo kar naenkrat nisem dovolj velik, lep, pameten in bogat. in je šla. In to se je spomnila ravno takrat ko sva z mami v hiši pripravila in uredila eno sobo za vsak slučaj, če bi punca kdaj pri nas prespala - da bi imela svojo sobo in posteljo. Res ne vem kaj ji ni bilo všeč. uh zdaj moram pa it, mami kliče na zajtrk; pol pa na referendum (mi je že povedala kaj obkrožit) umetnica51, Dare1, bajkr88 in 4 others 4 3
nejcgs Objavljeno Junij 5, 2011 Opozori Objavljeno Junij 5, 2011 ....... maminih sinčkov ........... če bodo šle pa zadeve tako naprej kot bi nekateri zelo radi videli (pa tuki ne mislim nate, da ne boš preveč huda /oz. jezna, ker huda si lahko, posebno na kakih slikah/), potem pa z leti ne bo več problemov z maminimi sinčki temveč .... z očkovimi sinčki umetnica51, anja37 in DAMI34 2 1
kačon Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 Jest osebno mislm......... da je moški nujno potreben zjutraj :yawn: ..........da me zbudi in in potem zvečer,da me spet ....da lahko zaspim jst vem da ženske ne morjo brez moškega ampak moški pa sploh ne brez ženske!!!!!!!!!! umetnica51, wild69wave, anja38 in 3 others 3 3
umetnica51 Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 jst vem da ženske ne morjo brez moškega ampak moški pa sploh ne brez ženske!!!!!!!!!! Jest sm pa vedno mislila,da moškim ženska ni tako zelooo nujno potrebna...no ja razen v postelji ..... ducatixx, KUK679, xceno in 6 others 4 5
vinko40 Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Jest sm pa vedno mislila,da moškim ženska ni tako zelooo nujno potrebna...no ja razen v postelji ..... Jaz sem prepričan,da velja z ženskami je težko brez njih pa ne gre. Hvalabogu da ste vas imamo radi. umetnica51, cedevita, wild69wave in 1 other 4
anja37 Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 jst vem da ženske ne morjo brez moškega ampak moški pa sploh ne brez ženske!!!!!!!!!! Po mojem je obojestransko,sam nekateri pokažejo-povedo,nekateri pa :glare: anja38, umetnica51, alen1 in 3 others 4 2
kačon Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Jest sm pa vedno mislila,da moškim ženska ni tako zelooo nujno potrebna...no ja razen v postelji ..... večinoma ! ampak ni vedno tako! ducatixx, xceno, anja37 in 5 others 3 5
kačon Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Po mojem je obojestransko,sam nekateri pokažejo-povedo,nekateri pa :glare: večinoma pokažejo in povedo samo ženske si to velikokrat drugače predstavljate oziroma slišite ali hočete drugače slišat!? anja38, ducatixx, umetnica51 in 2 others 1 4
Bremzer Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 (popravljeno) Po mojem je obojestransko,sam nekateri pokažejo-povedo,nekateri pa :glare: Po mojem tudi, samo nekatere pokažejo-povedo,nekatere pa :glare: Ps:ni pa dobro preveč kazat(moškemu) lahko odbijejo,ženski pa zabijejo ! Popravljeno Junij 8, 2011. Popravil Bremzer umetnica51, KUK679 in anja37 1 2
umetnica51 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Nekaj pa priznam... V mojem življenju so najboljše črno-bele slike nastale pred leti samo zaradi ljubezni do moškega,ki mi je nekoč znal vnemati srce... Zaradi njega sem cvetela in se učila ljubiti z vsem srcem... tad3y, mojamiska, anja37 in 6 others 6 3
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Nekaj pa priznam... V mojem življenju so najboljše črno-bele slike nastale pred leti samo zaradi ljubezni do moškega,ki mi je nekoč znal vnemati srce... Zaradi njega sem cvetela in se učila ljubiti z vsem srcem... Veramem, kaj pa komentar na TO ....? ninjaxx, anja37 in umetnica51 2 1
umetnica51 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Veramem, kaj pa komentar na TO ....? komentar na kaj že??? anja37, KUK679, mojamiska in 4 others 5 2
vinko40 Objavljeno Junij 17, 2011 Opozori Objavljeno Junij 17, 2011 U51 saj boš našla pravega itak se ti ne mudi anja37, Dare1, umetnica51 in 1 other 3 1
GangY Objavljeno September 10, 2011 Opozori Objavljeno September 10, 2011 U51 saj boš našla pravega itak se ti ne mudi umetnca ce pa drgac ne se pa jst s tem tolazm da mamo druga drugo, ampak sej smo se mlaaadeeee anja37 in umetnica51 2
umetnica51 Objavljeno September 14, 2011 Opozori Objavljeno September 14, 2011 U51 saj boš našla pravega itak se ti ne mudi Jaoooooo vinko pa od kdaj jest tipa iščem???? Ko bo padu bo... Pa še to je bolje da se pobere in da me dobr...... zavrti po plesišču gor in dol :lol: anja37, She, DAMI34 in 4 others 3 4
umetnica51 Objavljeno September 14, 2011 Opozori Objavljeno September 14, 2011 umetnca ce pa drgac ne se pa jst s tem tolazm da mamo druga drugo, ampak sej smo se mlaaadeeee Gangy počak da bo zima...takrat rabijo gretje :lol: MJ3, mojamiska, DAMI34 in 2 others 3 2
Bremzer Objavljeno September 14, 2011 Opozori Objavljeno September 14, 2011 Gangy počak da bo zima...takrat rabijo gretje :lol: Kar v vrsti stojijo in čakajo na gretje.Problem je edino,da jih doma babe čakajo ! ! umetnica51 in anja37 2
umetnica51 Objavljeno September 15, 2011 Opozori Objavljeno September 15, 2011 Kar v vrsti stojijo in čakajo na gretje.Problem je edino,da jih doma babe čakajo ! ! Bremzer ah mau heca mora bit, sicer sm pa že srečala velik žena, deklet teh "motorčkov" pa so vse prave face ... :notworthy: She, kiki89 in mojamiska 1 2
Bremzer Objavljeno September 15, 2011 Opozori Objavljeno September 15, 2011 Bremzer ah mau heca mora bit, sicer sm pa že srečala velik žena, deklet teh "motorčkov" pa so vse prave face ... :notworthy: Pazi FACA večkrat vara! važno je kako je, ko se deli dobro in zlo ! Ps: še posebno za štirimi zidovi. anja37 1
anja37 Objavljeno Oktober 24, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2011 Anja 37 je po mojem- ded! :naughty: A veš ti kje ti je ded :grrr ti pokažem al pa vsaj povem anja37, umetnica51 in Zivnorc 3
Zivnorc Objavljeno Oktober 24, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2011 A veš ti kje ti je ded :grrr ti pokažem al pa vsaj povem ....kdo...kaj..... ...kera me spet išče.... anja37 1
anja37 Objavljeno Oktober 24, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2011 ...ja kdor išče tudi najde... :grim anja37, umetnica51 in Bmflar 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se