DAMI34 Objavljeno Avgust 10, 2023 Objavljeno Avgust 10, 2023 pred 25 minutami, dr.looney pravi: Itak. Kdo zna najbulšo kafje skuhat? Ja moški 😁
Frenk 67 Objavljeno Avgust 11, 2023 Objavljeno Avgust 11, 2023 Dragi Jože! Oprosti mi, ker sem te zapustila, zelo mi je žal. Kmalu za tem sem ugotovila, da je moje srce pač za vekomaj tvoje. Prosim, pozabi vse grde besede, ki sem ti jih izrekla ob slovesu. V resnici nisem mislila tako, le ne vem, kaj mi je bilo tedaj. Z vsakim dnem, ko nisva skupaj, vse bolj in bolj spoznavam, kako ne morem brez tebe in kako usodno sva povezana.... Tudi Miha, zaradi katerega sem šla, se s teboj ne more meriti v nobenem oziru. Ne vem, kaj sem sploh videla na tem tipu, ko ga pa v vsem tako prekašaš, se posebej pa v postelji. Dragi Jože, prosim te, sprejmi me nazaj, kajti brez tebe bo moje srce počilo. Večno tvoja Marija. P.S. Naj ti ob tej priložnosti čestitam ob dobitku desetih milijonov na 3 x 3.💕😲💕 1 7
DAMI34 Objavljeno September 27, 2023 Objavljeno September 27, 2023 pred 42 minutami, dr.looney pravi: js sm pa vedno mislu, da je bolonjski način nekak povezan z omako 5
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Oktober 7, 2023 Popularna objava Objavljeno Oktober 7, 2023 1 11
Frenk 67 Objavljeno November 15, 2023 Objavljeno November 15, 2023 Pomoč za tiste, ki ga ne najdejo 😳 1 2
pik1 Objavljeno November 15, 2023 Objavljeno November 15, 2023 pred 5 minutami, Frenk 67 pravi: Pomoč za tiste, ki ga ne najdejo 😳 . ... priznam, ... orientacija nije moja jača strana
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se