Bmflar Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Glede na to, da obratna tema že obstoja in da je predstavnic nežnega spola kar nekaj na Motosvet forumu bi bilo lahko to videnje zelo zanimivo. Kaj smo moški za ženske ? Simbol poželenja ? Denarnica na dveh nogah ? Sredstvo za zabavo ? Nujno zlo ? Kaj več? ... in kaj bi bilo lahko to Kaj več ??? GrCaR, DXR16, daneb in 3 others 6
anja37 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Ne bom komentirala,da koga ne.... maco47, ImenitnaPriložnost, ninjaxx in 7 others 6 4
GangY Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 hudic je z vami...brez vas pa klubtemu ne gre Bmflar, vinko40, cikadina in 4 others 6 1
anja37 Objavljeno Marec 30, 2011 Opozori Objavljeno Marec 30, 2011 Kaj mislite ženske o moških Jst nč ne mislim-JST VEM :lol: hilton, anja38, alen1 in 5 others 4 4
DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2011 Opozori Objavljeno Marec 30, 2011 Kaj mislite ženske o moških Jst nč ne mislim-JST VEM :lol: In kaj veš? (da nič ne veš)!!! anja37 in Kor13 1 1
anja37 Objavljeno Marec 31, 2011 Opozori Objavljeno Marec 31, 2011 Jst vem,ki prato jem,vi pa ne,ker slamo... .) Kor13, daneb, bitch in 7 others 3 7
Bambi61 Objavljeno Marec 31, 2011 Opozori Objavljeno Marec 31, 2011 Jaz mislim, da so moški pametni in lepi in sploh oh in ah........................samo jaz sem moški! suzuki, yvonne, bitch in 1 other 2 2
pajkica Objavljeno Marec 31, 2011 Opozori Objavljeno Marec 31, 2011 Mere idealnega moškega: 80 - 100 - 42, 80 let star, 100.000 evrov v banki in 42 stopinj vročine. Zigec, m@dness, yvonne in 10 others 8 5
sayo Objavljeno Marec 31, 2011 Opozori Objavljeno Marec 31, 2011 Mere idealnega moškega: 80 - 100 - 42, 80 let star, 100.000 evrov v banki in 42 stopinj vročine. Si pa z malim zadovoljna O:-) Kor13 in anja37 1 1
pajkica Objavljeno Marec 31, 2011 Opozori Objavljeno Marec 31, 2011 Si pa z malim zadovoljna O:-) sej čist možn da sm se zatipkala ninjaxx in anja38 2
Guest nera Objavljeno Marec 31, 2011 Opozori Objavljeno Marec 31, 2011 Kaj več? ... in kaj bi bilo lahko to Kaj več ??? Za razmnoževanje.
anja37 Objavljeno April 1, 2011 Opozori Objavljeno April 1, 2011 Si pa z malim zadovoljna O:-) Ne ona je z metlo zadovolna gsx750f, anja38, ninjaxx in 5 others 4 4
Popularna objava Bela81 Objavljeno April 1, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno April 1, 2011 Uf,lahko bi cel dan pisala,glede na temo,ki sem jo sama odprla pred meseci... Moje skrajsano mnenje: -Z 'ta pravo' zensko zraven,ste skoraj da ODLICNI . Tako nekakor ... -ste kot motorji....(ce je motor v dobrih rokah, ne dela problemov, AMPAK zal, obstajajo tudi izjeme.Ce je driver slab, lahko zgubi nadzor nad motorjem in posledice bolijo,itd...) ...s tem da... -Moski ne boste NIKDAR toliko komplicirani, kot me. Na mojo (zensko) sreco,je to ziva resnica -Ste boljsi prijatelji, kot zenske...(drzite vec zase) -Ne znate dolgorocno lagati... ...innnn... -zdrzite vec alkohola halls, m@dness, Sharko in 10 others 12 1
halls Objavljeno April 1, 2011 Opozori Objavljeno April 1, 2011 Uf,lahko bi cel dan pisala,glede na temo,ki sem jo sama odprla pred meseci... Moje skrajsano mnenje: -Z 'ta pravo' zensko zraven,ste skoraj da ODLICNI . Tako nekakor ... -ste kot motorji....(ce je motor v dobrih rokah, ne dela problemov, AMPAK zal, obstajajo tudi izjeme.Ce je driver slab, lahko zgubi nadzor nad motorjem in posledice bolijo,itd...) ...s tem da... -Moski ne boste NIKDAR toliko komplicirani, kot me. Na mojo (zensko) sreco,je to ziva resnica -Ste boljsi prijatelji, kot zenske...(drzite vec zase) -Ne znate dolgorocno lagati... ...innnn... -zdrzite vec alkohola Bela81 :worship:
soncy Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 moški ste čist ok. predvsem lepa moška lastnost je, da vsako stvar 10x ne zakomplicirate tko kot to uspešno počnemo ženske. :lol: skrb zbujajoče je le dejstvo, da je vse več maminih sinčkov, ki nimajo želje po osamosvojitvi...baje smo v tem že prvi v evropi, celo pred italijani. :lol: ZdravkoK, suzuki, wild69wave in 2 others 2 1 2
halls Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 moški ste čist ok. predvsem lepa moška lastnost je, da vsako stvar 10x ne zakomplicirate tko kot to uspešno počnemo ženske. :lol: skrb zbujajoče je le dejstvo, da je vse več maminih sinčkov, ki nimajo želje po osamosvojitvi...baje smo v tem že prvi v evropi, celo pred italijani. :lol: anja37 in umetnica51 1 1
GangY Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 Uf,lahko bi cel dan pisala,glede na temo,ki sem jo sama odprla pred meseci... Moje skrajsano mnenje: -Z 'ta pravo' zensko zraven,ste skoraj da ODLICNI . Tako nekakor ... -ste kot motorji....(ce je motor v dobrih rokah, ne dela problemov, AMPAK zal, obstajajo tudi izjeme.Ce je driver slab, lahko zgubi nadzor nad motorjem in posledice bolijo,itd...) ...s tem da... -Moski ne boste NIKDAR toliko komplicirani, kot me. Na mojo (zensko) sreco,je to ziva resnica -Ste boljsi prijatelji, kot zenske...(drzite vec zase) -Ne znate dolgorocno lagati... ...innnn... -zdrzite vec alkohola pod tole se moram pa kar podpisat. res je,vsaj zame, ni nobena ženska mi tak dobra prjatlca kot sta dva..lahka recm tut trije moški. glede alkohola sm tut ugotovila...da je bolj pametn da js enga vi 2,pa bomo na istem na koncu no pa se od mene en plus dobijo- vsaj teti u moji drzbi- glede podpiranja pri motoristicnem ...ziulenju GoBobi, ducatixx in xceno 1 2
DAMI34 Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 Preveč nas hvalite!!! Sharko, anja38 in anja37 1 2
GangY Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 Preveč nas hvalite!!! no no sej kaki minusi se tut najdejo...ampak dejmo bolse stvari izpostaulat DAMI34, anja37, xceno in 1 other 1 3
Dare1 Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 no no sej kaki minusi se tut najdejo...ampak dejmo bolse stvari izpostaulat Ne.. :glare: .ne....nebi rekel da obstajajo kakšni minusi. DAMI34, Sharko, anja37 in 1 other 2 2
umetnica51 Objavljeno April 9, 2011 Opozori Objavljeno April 9, 2011 KAJ SI MISLITE ŽENSKE O MOŠKIH? Brez moških bi imele ženske več problemov s srcem,pa ožiljem,da ne govorimo o mrzlih nogah... Uglavnem dejstvo je,da ženske nujno potrebujemo ob sebi pravega moškega,da nas spravlja u smeh,da mu lahko kaj dobrega skuhamo,da lahko podoživimo vse sanje in želje,ki jih nosimo v srcu že od malega... MOŠKI je naše veselje,naša jeza,naša bolečina in naša radost pod kovtram... V mojem srcu lahko kraljuje samo en moški,pa čeprav na čvekalnic padem pred vsakim "motorčkom"... MOŠKI je (hočemo ali ne) GONILNA SILA VSAKE USPEŠNE ŽENSKE!!! Meni je uspelo najlepše in najbolj uspešne črno-bele slike ustvarit v času,ko sem bila zaljubljena...)) GoBobi, ducatixx, xceno in 22 others 17 8
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 9, 2011 Opozori Objavljeno April 9, 2011 Za razmnoževanje. Da te ne bom jaz zaj glih razmnožil :-) anja37 in daneb 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 9, 2011 Opozori Objavljeno April 9, 2011 Uf,lahko bi cel dan pisala,glede na temo,ki sem jo sama odprla pred meseci... -zdrzite vec alkohola Pa večje klitorise mamo ... skrb zbujajoče je le dejstvo, da je vse več maminih sinčkov, ki nimajo želje po osamosvojitvi... Je pa tudi vse več možač (babe se celo na motorje spravljajo ... ) Dare1, halls, Bremzer in 4 others 5 2
Guest nera Objavljeno April 9, 2011 Opozori Objavljeno April 9, 2011 MOŠKI je (hočemo ali ne) GONILNA SILA VSAKE USPEŠNE ŽENSKE!!! lubica, mal si zamešala Bremzer in simonsi 1 1
anja37 Objavljeno April 10, 2011 Opozori Objavljeno April 10, 2011 Moški jst brez vas ne morem ninjaxx, anja37, GoBobi in 12 others 10 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se