ghibli Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 Želimo zahvaliti svim gostima koji su nas posjetili na našem 10. izdanju. Nadamo se da ste svi sretno stigli kući i da smo vas uspjeli dostojno ugostiti. Moramo reći da je i ovaj moto susret prošao bez ikakvih incidenata, kao i svih proteklih godina. Evo statistike, a i iznosu humanitarne pomoći. kao i primateljima donacija, izvjestiti ćemo vas krajem ovog mjeseca: Statistika 10. Moto susreta MK Staaari Rokeri Umag 2011. - prijavljenih vozača motocikala 4.872 - prijavljenih suvozača 1.758 - pješaka – naplaćenih karata 1.063 - ostali ( VIP, PRESS, osoblje ... ) 787 UKUPNO: 8.480 Prijavljenih moto klubova: 192 Najudaljeniji motorista: Doug Wothke – Huntsville Alabama – USA Najudaljenija žena motorista: Sherri Wilkins – Adelaide – South Australia Mario prijatelju stari... evo mene i druge godine. Ne mogu bez tebe
urkoman Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 (popravljeno) Mene je Stefanovski zamoril do jaja. Raje imam une mulce ko brenkajo kot takšne umetnike ki po mojem ne pašejo na motozbore. Drgač pa Stefanovski :notworthy: ampak za v Cankarja za na motozbor pa :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: Ja sm slisu, da nisi bil edini zamorjen. Kolega je tolk jamru, da ga je mogla ena bejba kasnej u sotoru potolazt. Vids iz tega vidika mu je bil Stefanovski ful usec Kaj pa Elvisi, tut niso sli u uha? Popravljeno Maj 12, 2011. Popravil urkoman
ELO Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 Mene je Stefanovski zamoril do jaja. Raje imam une mulce ko brenkajo kot takšne umetnike ki po mojem ne pašejo na motozbore. Drgač pa Stefanovski :notworthy: ampak za v Cankarja za na motozbor pa :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: tudi meni osebno ni sedel... ko pa sem šel po pivo in pred odrom opazil vse tiste, ki so ga z odprtimi usti in kot v transu poslušali, ni jih bilo malo, sem si rekel "jebiga", popil pivo in zopet pričel sam pri sebi razmišljati o tem, kako je to lepo, da smo si ljudje različni... ter o tem, da staari rokeri najbrž da niso bog in alah, vsemogočni, da bi kot organizatorji poskrbeli za res vse potrebe vsakega še tako specifičnega posameznika... saj vem, preveč razmišljam o neumnostih... bo že... ajde trebor 1
ghibli Objavljeno Maj 14, 2011 Opozori Objavljeno Maj 14, 2011 Ja sm slisu, da nisi bil edini zamorjen. Kolega je tolk jamru, da ga je mogla ena bejba kasnej u sotoru potolazt. Vids iz tega vidika mu je bil Stefanovski ful usec Kaj pa Elvisi, tut niso sli u uha? Elvis gre bol v uho na motozboru... sam qrc kot je en že napisal. Eni so uživali... mi divjaki pa imamo raje kaj druzga :beer1:
carmagedon Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 za letos še nisem zasledil uradnega vabila na MS.. skratka še 1 teden, pa bo spet pestro v Umagu upam da mi znese it za cel vikend
urkoman Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 jap, se maaalo (dodatne deke ne pozabit) bom v cet. v Umagu, oblubm
TICI Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 (popravljeno) komi čakam naslednji vikend aaaaaaaaaaaaaa končno dobra glasba in dober žur Popravljeno Maj 4, 2012. Popravil TICI
mlekar Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 (popravljeno) Umago , naravno !!! Popravljeno Maj 4, 2012. Popravil mlekar
anja37 Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 Vse je 1x prvič,tko bo zame tud in upam nepozabno :grim samosamo 1
urkoman Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 Vse je 1x prvič,tko bo zame tud in upam nepozabno :grim bo bo, upam da se v guzvi srecamo. ti kr pocuki ce vids moj lepi motor hehe
samosamo Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 Vse je 1x prvič,tko bo zame tud in upam nepozabno :grim ...boš junfer zgubla??? bod prjazna pa ne krič preveč zraven če boš mela šotor ke bliz mojga,....!!! ha ha
TICI Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 ma urkoman ... kaj boš čepel in pil pri motorju oštja hahahahahaha uni ki bi šli v petek dol ... bi blo lepo da se dobimo v kopru in gremo skupaj do umaga tako da kampiramo blizu in se imamo fanj
carmagedon Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 vreme ne kaže najbolj idelano.... upam da se kaj spremeni napoved. je hudič, če je treba letet dol skoraj čez celo SLO :grim
TICI Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 he he ma pomoje za tega je vredno ... vsi pravijo da je legendarno noro dober
gasilec1 Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 Še mal pa se spet pofočkamo v Umagu ! Aja pa dolge gate sabo alkohol lan ni premagal mraza
Valuk1 Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 Ja bom že šesto leto zapored dol kar vse pove ,res en ta buljih motozborov ,nimaš kaj zajebat ja in moja klapa vzememo apartmaje v stellamarisu vsako leto i to je zur ceu dan.Odlična lokacija dobri bendi ,zakon folk itd.Če nas gdo vidi ste povabljeni na Belokranski špricer ajde se vidimo,ja smo od četrka dol i grem po njihovih vinskih kleteh se razume hehe...aja spoznali n as bote pa marsičem ja mam grb od MK Divje Jage po govorici po tablcah na motorju (Črnomaljski Grb) itd ..........
Valuk1 Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 Aja TICI glej da se najdemo pa da kako rečemo pa spijemo skp ,sej gremo na Metalfest v Zadar pa to ajd ....
TICI Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 heheheehe uf kdo bo vas vse našu jaoooooo dobro uni ki grejo v petek dol ... kaj se dobimo ki v kopru?
anja37 Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 ...boš junfer zgubla??? bod prjazna pa ne krič preveč zraven če boš mela šotor ke bliz mojga,....!!! ha ha Junfer????? Sam ne zgovarjej se na mene,da ne boš ti tulu,pa valda ne boš šeu dol spat?????
anja37 Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 bo bo, upam da se v guzvi srecamo. ti kr pocuki ce vids moj lepi motor hehe To sigurno te bom ruklna-za prav,hhahahaha
naten Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 heheheehe uf kdo bo vas vse našu jaoooooo dobro uni ki grejo v petek dol ... kaj se dobimo ki v kopru? jaz grem v petek iz Lj in sem takoj za, da se kje dobimo.
TICI Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 alora ki bi se dobili ... na pumpi v šalari pri mercatorju omv .. tam okoli 18 ure
anja37 Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 alora ki bi se dobili ... na pumpi v šalari pri mercatorju omv .. tam okoli 18 ure ja čene počakate,ki prej ko mi dve se spokamo in pridemo....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se