Tamch Objavljeno April 3, 2011 Deli Objavljeno April 3, 2011 Zdravo! Mene zanima, kam bi lahko peljala svoj skuter (Malaguti F12) na redni servis v MB? Sem iskala nekaj na internetu, ampak ne najdem nic kaj pametnega. Hvala za odgovore! ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjanez Objavljeno April 3, 2011 Deli Objavljeno April 3, 2011 Zdravo! Mene zanima, kam bi lahko peljala svoj skuter (Malaguti F12) na redni servis v MB? Sem iskala nekaj na internetu, ampak ne najdem nic kaj pametnega. Hvala za odgovore! Malaguti = Yamaha = Aprilia - na enega od teh servisov, imajo iste mašine tako da ti ga bojo povsod vzel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamch Objavljeno April 4, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 4, 2011 Malaguti = Yamaha = Aprilia - na enega od teh servisov, imajo iste mašine tako da ti ga bojo povsod vzel... ooo super, hvala! ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se