ImenitnaPriložnost Objavljeno April 6, 2011 Deli Objavljeno April 6, 2011 Malo me zanima, kakšne so kaj cene zamenjave pnevmatik pri vulkanizerjih (pa ne tistih "prijateljskih"), ampak redne cene. Danes sem pri najbližjem mi za menjavo 4 gum velikosti R16 na aluminijastih platiščih s centriranjem plačal 42 evrov. Ni malo, verjamem pa, da bi lahko kje še več ... Kaj pa vi? sesir, bajkr88, special749 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 6, 2011 Deli Objavljeno April 6, 2011 (popravljeno) Iz izkušenj ne vem, ker menjam sam že par let na avtomobilu in motorju, sem pa zadnjič slučajno videl cenik storitev za Vulkanizerstvo F1, ko sem iskal cene za Dunlopke. Premontaža in uravnoteženje avtomobilskih gum na alu platiščih je 32€. http://www.vulkanizerstvo-f1.si/ceniki.htm Popravljeno April 6, 2011. Popravil Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno April 6, 2011 Deli Objavljeno April 6, 2011 Malo me zanima, kakšne so kaj cene zamenjave pnevmatik pri vulkanizerjih (pa ne tistih "prijateljskih"), ampak redne cene. Danes sem pri najbližjem mi za menjavo 4 gum velikosti R16 na aluminijastih platiščih s centriranjem plačal 42 evrov. Ni malo, verjamem pa, da bi lahko kje še več ... Kaj pa vi? lita platišča + centriranje 40€.... tak da nisi nekaj preplačal special749, thumper, gogoh in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 6, 2011 Deli Objavljeno April 6, 2011 Vprašaj koliko to stane v BF na Dolenjski cesti v Lj. pol te bo pa na rit vrglo, pi . . . včasih so bile te stvari drobiž, ravno kar sem pa prišel od krajevnega vulkanizerja: premontaža+centriranje 14col je bilo 15 € ni požrešen in ima veliko dela :notworthy: dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 6, 2011 Deli Objavljeno April 6, 2011 (popravljeno) Lita platišča + centriranje (20e) + vijačenje (16) = 36e PS.Uradno..neuradno je blo cenej Popravljeno April 6, 2011. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 7, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2011 (popravljeno) Pa da ne govorim - včeraj sem pri istem vulkanizerju na Gorenjskem premontiral gume na treh avtih, na enem so mi še neko hitro popravilo uredili. Danes sem z enim od teh avtov obstal ob cesti, ker je spustila igla ventilčka ... ko sem prišel do drugega (najbližjega lokaciji, kjer sem obstal), me je prijazno povprašal še po zdravju, češ, zakaj imam prednje gume napumpane 2,7 (16-palčne gume navadnega džapaniz hatchbacka) ... Zgleda, da jim 200 evrov zaslužka od mene v dobrih dveh urah ni bilo dovolj ... Popravljeno April 7, 2011. Popravil JustinBieber sesir, bajkr88, special749 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 7, 2011 Deli Objavljeno April 7, 2011 Zgleda, da jim 200 evrov zaslužka od mene v dobrih dveh urah ni bilo dovolj ... Si jim že bil dolgocajten kot znaš biti in so se te hoteli znebiti :evilgrin: I30, revival, hilton in 10 others 11 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Junij 13, 2011 Deli Objavljeno Junij 13, 2011 Imam vprašanje. Kako je s centriranjem pnevmatik na platiščih s špicami? Vprašal sem koliko pride menjava, centriranje..., pa so mi rekli, da se platišča s špicami ne centrira. Vam pa, da sejda imam uteži na njih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 13, 2011 Deli Objavljeno Junij 13, 2011 Imam vprašanje. Kako je s centriranjem pnevmatik na platiščih s špicami? Vprašal sem koliko pride menjava, centriranje..., pa so mi rekli, da se platišča s špicami ne centrira. Vam pa, da sejda imam uteži na njih. še napiši kdo ti je to rekel , ker mu ne bi dal tudi gum za namazat .... itak se tudi feltne na špice centrirajo - najprej na špicah , potem se da gor gumo in se scentrira še z utežmi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Junij 13, 2011 Deli Objavljeno Junij 13, 2011 Ja saj to mi ni jasno. To mi je rekel pooblaščeni serviser za yamaho. Sicer ne vem kaj je točno s tem mislil, da se ne centrira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 13, 2011 Deli Objavljeno Junij 13, 2011 Ja saj to mi ni jasno. To mi je rekel pooblaščeni serviser za yamaho. Sicer ne vem kaj je točno s tem mislil, da se ne centrira. pooblastilo odstranjeno ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Junij 13, 2011 Deli Objavljeno Junij 13, 2011 25 navadne, 30 lite feltne- pri nas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 16, 2011 Deli Objavljeno Oktober 16, 2011 Mene pa malo iz firbca zanima, koliko kaj pride obnova 16 col alu platišč, malo opraskane, pa lak se lušči, drugače nič udarjene ali podobno. en stric mi je rekel 160eur za peskanje, barvanje, pa seveda premontaža gum. Je to v redu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax71 Objavljeno Oktober 16, 2011 Deli Objavljeno Oktober 16, 2011 a obstaja mogoče kakšen ključ za natančno zategovanje špic, nekje sem zasledil da obstaja tenziometer za napenjanje špic, a poznaste mogoče katerega ki bi na moji xt660r to naredil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KulponSi Objavljeno Marec 8, 2012 Deli Objavljeno Marec 8, 2012 Lep pozdrav, Sedaj vam z našim kulponom zamenjajo in centrirajo (na navadnih ali ALU platiščih) vse 4 gume za le 19EUR. www.kulpon.si Lp KulponSi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se