zupy Objavljeno April 6, 2011 Deli Objavljeno April 6, 2011 Imam za prodati puloverje po vsej verjetnosti vsem znane serije Sons of Anarchy. Ker pod oglase glih nism mogu dat te teme sem jo dal kar sem Lahko pa tuki teče sama debata o seriji. http://www.bolha.com/moski-puloverji/sons-of-anarchy-oglas1273883672 DXR16, ImenitnaPriložnost in Noiser69 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno April 6, 2011 Deli Objavljeno April 6, 2011 uu zakon pogledo vse 3 sezone, čakam na 4 za pulovr ti pa javim ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno April 6, 2011 Deli Objavljeno April 6, 2011 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy Objavljeno April 6, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2011 Komi čakam da bo september da se začne nova sezona Me prav zanima kam bojo kj zgodbo pelal Zakon bi blo nardit v sloveniji en SoA chapter :naughty: drugače če pa želiš ti pa lahko pošljem na mail kaj vse imam na voljo, ker mam še par mikic, kap ter obeskov za ključe vrho1679 in Cofko Cof 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 6, 2011 Deli Objavljeno April 6, 2011 Zakon bi blo nardit v sloveniji en SoA chapter :naughty: upam da ti ne bom uničil iluzije ampak saj veš da v resnici tega kluba ni??? a v dedka mraza tudi verjameš??? :evilgrin: no lahko pa ga ustanoviš, samo upaj da te filmski studio ne toži obilo sreče pri prodaji! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno April 6, 2011 Deli Objavljeno April 6, 2011 Tega kluba v resnici ni,so pa SONS OF SILENCE .MC. Ampak v tak klub ne prideš kar zlahka not. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy Objavljeno April 6, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2011 Vem vem da ga ni, sam pravim da bi blo kr pošteno obstaja SoA America, sam niso MC, so neki vietnam veterani al neki v tem smislu. Ka??????? dedek mraz ne obstaja ??!?!?1'! Rude Boy in vrho1679 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jimmy26 Objavljeno Maj 18, 2011 Deli Objavljeno Maj 18, 2011 Komi čakam da bo september da se začne nova sezona Me prav zanima kam bojo kj zgodbo pelal Zakon bi blo nardit v sloveniji en SoA chapter :naughty: drugače če pa želiš ti pa lahko pošljem na mail kaj vse imam na voljo, ker mam še par mikic, kap ter obeskov za ključe Ooooo Zupy, ka maš še mogoče kej od SOA na zalogi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy Objavljeno Maj 19, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2011 Imam razprodajo SoA artiklov, tudi do -40%, več info. na deniss.zupy@gmail.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 19, 2011 Deli Objavljeno Maj 19, 2011 Vem vem da ga ni, sam pravim da bi blo kr pošteno obstaja SoA America, sam niso MC, so neki vietnam veterani al neki v tem smislu. Ka??????? dedek mraz ne obstaja ??!?!?1'! nehi se plašit..dedk mraz obstaja..edin božičk je za lase prvlečeno amero sranje... lasagna 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Oktober 6, 2017 Deli Objavljeno Oktober 6, 2017 WohOoo super Šele zdaj opazila to temo. Par let prepozna, a se bo zagotovo našel še kakšen oboževalec, oboževalka. Dajmo se razpisat. Moj najljubši lik v tej seriji je kot že znano miks nežnega medvedka in badass motorista - ogromen, bradat Opie. ❤ Tvoj? Anytime I see a motorcycle, I'm like Opie? Jax? ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 6, 2017 Deli Objavljeno Oktober 6, 2017 Alla, gretzky, bobi1001 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 Tudi jaz sem bil par let prepozen. Sem šele pred tednom prvič gledal tole stvar. Uspelo mi je pogledati prvi del in par minut drugega. Nekako mi ne gre, ni mi preveč všeč. bobi1001, dr.looney in maus 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 gretzky, bobi1001 in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 Eto vam hejterji gretzky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 5 minutami, kao normalna pravi: Eto vam hejterji GoBobi, dr.looney, gretzky in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 4 urami, kao normalna pravi: Eto vam hejterji A če mi ni všeč, potem sem hejter? Saj mi še marsikaj ni všeč, pa tega še ne sovražim. Pa kaj pol... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 34 minutami, gretzky pravi: A če mi ni všeč, potem sem hejter? Saj mi še marsikaj ni všeč, pa tega še ne sovražim. Pa kaj pol... Fora je v tem, da ne bi debatirala o tem kako mi nekaj ni všeč pač pa kako nekaj obožujem. In to serijo pač lovam. In ok tebi pač ni všeč, spoštujem tvoje mnenje. Lahko pa poveš zakaj ti ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 2 minutami, kao normalna pravi: Fora je v tem, da ne bi debatirala o tem kako mi nekaj ni všeč pač pa kako nekaj obožujem. In to serijo pač lovam. In ok tebi pač ni všeč, spoštujem tvoje mnenje. Lahko pa poveš zakaj ti ni. Lovaj jo naprej. Ni mi všeč, ker so motoristi bag guys. Ker se ukvarjajo s kriminalom, orožjem, nasiljem. Pa ker mi chopperji niso všeč. To je bolj na kratko povedano. alpi80 in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 24 minutami, gretzky pravi: Lovaj jo naprej. Ni mi všeč, ker so motoristi bag guys. Ker se ukvarjajo s kriminalom, orožjem, nasiljem. Pa ker mi chopperji niso všeč. To je bolj na kratko povedano. I will. OK. Frenda? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 Pravkar, kao normalna pravi: I will. OK. Frenda? ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 pred eno uro, gretzky pravi: ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 1 uro, gretzky pravi: Lovaj jo naprej. Ni mi všeč, ker so motoristi bag guys. Ker se ukvarjajo s kriminalom, orožjem, nasiljem. Pa ker mi chopperji niso všeč. To je bolj na kratko povedano. Ah ti ne razumes...niso bad guys....oni so free spirits.... ne samo de so se pecali z vsem kar se ne sme, se popolnoma neucinkoviti so bli. Kamjoni pusk, celi biznisi, lude cifre....pol je blo pa za varscino treba oldtimerja “z veliko sentimentalno vrednostjo” prodat, ce me spomin ne vara, za 10k$....u glaunem, bunch of loosers. Ce bi Rona Perlmana umrli u drugi tretji sezoni nit prblizno neb gledu do konca... dr.looney in gretzky 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 Mmmm ta jebozobovni pogled fuckmerightinthepussy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Oktober 10, 2017 Deli Objavljeno Oktober 10, 2017 pred 15 urami, kao normalna pravi: Mmmm ta jebozobovni pogled Ampak, tebi so všeč njihove podobe in ne stil življenja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se