Ice Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 ta tema se me ne tice; ce je kdo drugega mnenja - beri moj "podpis" :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Naprošam vse moderatorje, da pregledajo vse teme in zbrišejo ali zaklenejo vse tiste, v katerih se pojavljajo prepovedane besede, ki so : čestit* Al* Manu* Fif* ....itd..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 ...mamico, tistmo, k je čestitke zaklenu.... :evil: :evil: :evil: To je grobo kršenje človekovih pravic. Vsak človek ima pravico, da čestita kadar hoče, komur hoče in kjerkoli hoče. Hanžek bo zvedu za to. . ...KO GA JEBE... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Mene al Hanžka :?: :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 kar pripravi se ko prideš s podalšanega weekenda boš videl kaj te čaka! :twisted: Cel kup čestitk ker te ni bilo Alla pa itak že ve kje imaš spravljen ključ od ključavnice topica Čestitke za ...... Ah, Hanzi, ni panike.... Vse pod kontrolo... :wink: Je pa tole javljanje prepriprava delovnega vikenda... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Mene al Hanžka :?: :?: :?: ....ma....obadva, k lih vprašaš, pa k bl slab bereš... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 7, 2002 Deli Objavljeno December 7, 2002 Sožalje vsem, ki mislijo, da si je bog posebej zanje izmislil neka drugačna pravila. Sožalje vsem, ki se ne vprašajo, ali bi jim bilo všeč, da nekdo njim stori nekaj, kar sami brez zadržkov počno drugim. Sožalje vsem, ki se v zgornjem opisu najdejo in mislijo, da je to moja krivda. Antičestitke PEPETU, že sam ve zakaj. PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno December 7, 2002 Deli Objavljeno December 7, 2002 Anticestitam radirkatorju Gregsu, ki je tak prasec, da nedolzno temo zaklepa in onemogoca legalno nabijanje postov... Prasca bi jaz najprej zbil po tleh, ga povaljal v luzi, nato ene dvakrat z bulerji nabil v gobec, potem vzel bejzbolski kij in mu prestel rebra in preveril hrbet, ce bi se pa slucajno se kaj usajal, bi ga pa se z bencinom polil in zazgal. Samo.. mogoce bi se potem kot Fenix vrnil, pa ga mogoce ne bi zazgal... Hej kolega.......ti si pa čist po mojem okusu. Ti lahko pomagam :?: :? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 7, 2002 Deli Objavljeno December 7, 2002 antičestitke................ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 7, 2002 Deli Objavljeno December 7, 2002 antičestitke................ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jah.....ima svega i svasta :roll: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 8, 2002 Deli Objavljeno December 8, 2002 Eh, se ni važno, Klimbra, pa naj bodo antičestitke.... :lol: Sam de se mamo radi 8) :D :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se