Gregs Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Vozim po Ljubljani.. hocem si kupiti malo kruha in salamce za vecerjo... pa se odlocim, da grem v enega izmed teh velikih centrov... in blizje sem, vecja gneca... vozim... nato stojim... stojim... stojim.-.. se vedno stojim.. .aha, premik za 5 centimetrov.... stojim... spet premik... tokrat za celih 10 cm.... in tako v pol ure naredim 300 metrov in koncno parkiram... grem proti vratom... zasuje me rulja podivjanih ljudi... vsi nervozni, vsi s paketi..... vsem na obrazu pise, da prezivljajo nocno moro.... le zakaj?! ... aha, prazniki se blizajo... je potrebno darila nakupiti... zapravljati... in se enkrat zapravljati.... sprazniti TRje, kreditne kartice pa napolniti do dovoljenega limita, gotovino izkasljati na blagajniski pult.... Grejo mogoce te predpraznicne nakupovalne mrzlice se komu tako na zivce kot meni?! Pa samo kruh in salamco sem si hotel kupiti v miru... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Vozim po Ljubljani.. hocem si kupiti malo kruha in salamce za vecerjo... pa se odlocim, da grem v enega izmed teh velikih centrov... in blizje sem, vecja gneca... vozim... nato stojim... stojim... stojim.-.. se vedno stojim.. .aha, premik za 5 centimetrov.... stojim... spet premik... tokrat za celih 10 cm.... in tako v pol ure naredim 300 metrov in koncno parkiram... grem proti vratom... zasuje me rulja podivjanih ljudi... vsi nervozni, vsi s paketi..... vsem na obrazu pise, da prezivljajo nocno moro.... le zakaj?! ... aha, prazniki se blizajo... je potrebno darila nakupiti... zapravljati... in se enkrat zapravljati.... sprazniti TRje, kreditne kartice pa napolniti do dovoljenega limita, gotovino izkasljati na blagajniski pult.... Grejo mogoce te predpraznicne nakupovalne mrzlice se komu tako na zivce kot meni?! Pa samo kruh in salamco sem si hotel kupiti v miru... :? :D :D :D In še cel mesec bo tako. Trpi ! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Meni niti ne grej ona živce, je kar fajn videt tolko folka na kupu...ampak od dalec :twisted: :D Po kruh in salamco se ne splača it v tako trgovino, ker pri dveh stvareh ne boš kaj bistveno profitiral na denarju, sploh pa ne na času in živcih. V centre samo po velikeee nakupe, ker maš pač dost izbire, drugač pa ni varjante. Drugič si kruh pa klobaso naroči prek interneta - Mercator, najboljši sosed. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 kriv.trpim. :roll: :oops: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Vozim po Ljubljani.. hocem si kupiti malo kruha in salamce za vecerjo... pa se odlocim, da grem v enega izmed teh velikih centrov... in blizje sem, vecja gneca... vozim... nato stojim... stojim... stojim.-.. se vedno stojim.. .aha, premik za 5 centimetrov.... stojim... spet premik... tokrat za celih 10 cm.... in tako v pol ure naredim 300 metrov in koncno parkiram... grem proti vratom... zasuje me rulja podivjanih ljudi... vsi nervozni, vsi s paketi..... vsem na obrazu pise, da prezivljajo nocno moro.... le zakaj?! ... aha, prazniki se blizajo... je potrebno darila nakupiti... zapravljati... in se enkrat zapravljati.... sprazniti TRje, kreditne kartice pa napolniti do dovoljenega limita, gotovino izkasljati na blagajniski pult.... Grejo mogoce te predpraznicne nakupovalne mrzlice se komu tako na zivce kot meni?! Pa samo kruh in salamco sem si hotel kupiti v miru... :? Tudi sam decembra preživljam isto moro,in še vedno ne razumem, kaj iz (predpostavljam) drugače čisto mirnih ljudi nardi tako podivjano hordo. Konec koncev, če jih tisti denar tako tišči, jim lahko tudi jaz nastavim svoj žep. Noro, kar se tiče decembra, bi se iz tega razloga najraje za kakšen mesec zabubil. Ampak so tudi druge dobre lastnosti veselega decembra.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 ne kupujem daril ... za hrano je dobra pa vsaka štacunca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Včasih mam polhen kufer gužve pa folka ki sploh ne ve kaj je prišel kupit.Drugače pa mi je december v LJ full ušeč vse okraseno v lučkah vonj po kuhanem vinu,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 nič nimam proti nakupom (ravno nasprotno) je pa bedasto, da folk vse stavi na december (pa kaj če se bliža konec/začetek leta).... veseli mesec bi se moral porazdeliti na celo leto (prav tako obdarovanja).. :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Včasih mam polhen kufer gužve pa folka ki sploh ne ve kaj je prišel kupit.Drugače pa mi je december v LJ full ušeč vse okraseno v lučkah vonj po kuhanem vinu,... De ti ni zarad kuhanga vina tolk všeč :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Sam pocakte, de se jest zapodim po nakupih; takrat bo sele guzva :arrow: me bo povsod dost :twisted: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno December 7, 2002 Deli Objavljeno December 7, 2002 Jau, glava boli!!! Pa tiste božične popevke v trgovinah in kičasti okraski mi grejo blazno na živce, tako da se decembra izogibam trgovin in sem ravno včeraj nabavila zaloge do novega leta in še čez. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 7, 2002 Deli Objavljeno December 7, 2002 KO človek to bere dobi občutek ko da so vas za novo leto tepli in grizli da se vam je tak zamerlo :roll: :shock: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno December 7, 2002 Deli Objavljeno December 7, 2002 Pa kartice raj doma pustit, da se ne zaprav še naslednje plače :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 7, 2002 Deli Objavljeno December 7, 2002 Men je pa tok fino........ Najprej poskrbeti za poln tekoči račun......AAAAA BOŽIČNICA nice!!!!!!!!! Zdej pa seznamček...... tamali....madonca kaj rabi.....aha,gat je zmankal,pa dilce rab,pa pancerje......uuuu sam nobene igračke ni zraven,bom že nekaj mimogrede našel jaz.....ma bom bolj varčeval,kakšno raketko za nov let u luft pognat,pa mal bi bilo fino za oblečt kupit,sej to se zmeri rab.....še kej????? bom mimogrede!!!!!! Zdej pa ostali neobvezni člani..........težka bo,flaše....ma teh bo od ostalih novoletnih daril zadost,......uuppps kak prfumček bo treba nabavt,sam ...kkhhhhhmmmmm kako se mu že reče......tašča....ja tašča.....liter strupa :P 8) :D :D :D ma ne sej je dobra,kej za u kuhno pa bo............. In kam zdej to nabirat????????? BTC,Mečkator,Špar in City park......al bi raj u Hajder land potegnu......kaj pa Italija,tam je bojda vse ceneje,pa še kakšna tehnična stvar bi mimogrede uletela.........kilometri,kolone,prepotena telesa.................. MA VAŽN,DA JE VESELI DECEMBER IN DA SE VESELO TROŠI!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 8, 2002 Deli Objavljeno December 8, 2002 U saj res BOŽIČENCA govori se okol 80,000sit ni slabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 8, 2002 Deli Objavljeno December 8, 2002 Zadnje čase (ene dvakrat se mi je zgodilo) me nakupovanje v velikih trgovskih centrih sploh ni motilo. :lol: :lol: :lol: Ma je blo fajn :!: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 9, 2002 Deli Objavljeno December 9, 2002 sovražim gužvo, prednovoletno evforijo in kilometrske koka-kola tovornjake, ki se vlečejo čez mesto pod budnim očesom očeta kapitalizma-santa klauza; pogrešam pa dedka mraza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno December 9, 2002 Deli Objavljeno December 9, 2002 Jaz pa uživam! Ni ga lepšega kot mraz, lučke, predpraznično vzdušje, .... in vesele otročke očke! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 9, 2002 Deli Objavljeno December 9, 2002 in blizje sem, vecja gneca... vozim... nato stojim... stojim... stojim.-.. se vedno stojim.. .aha, premik za 5 centimetrov.... stojim... spet premik... tokrat za celih 10 cm.... in tako v pol ure naredim 300 metrov in koncno parkiram... Kdo ugane, zakaj ne odjavim motorja? Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 9, 2002 Deli Objavljeno December 9, 2002 in blizje sem, vecja gneca... vozim... nato stojim... stojim... stojim.-.. se vedno stojim.. .aha, premik za 5 centimetrov.... stojim... spet premik... tokrat za celih 10 cm.... in tako v pol ure naredim 300 metrov in koncno parkiram... Kdo ugane, zakaj ne odjavim motorja? Tadej Da laže parkiraš?????????? A sem uganu,a sem,dej rec d sem...........vem da sem...... :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 9, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2002 Jaz pa uživam! Ni ga lepšega kot mraz, lučke, predpraznično vzdušje, .... in vesele otročke očke! :D Dada, z veseljem gledam otroške očke, vesele... starsev, zamorjenih, zivcnih, tresocih... .teh ne morem gledat... ce so pa normalni, veseli, da so njihovi otroci zadovoljni... aaaa... to je pa nekaj povsem drugega... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno December 10, 2002 Deli Objavljeno December 10, 2002 Jaz ne kupujem daril, ker so mi z božično propagando zadnjih let uspeli totalno zasrat božič (ko gnavijo že novembra)..zdaj je še samo komerciala... Sem pa že dobila dobro darilo...mama mi je odpisala puf.. :P :wink: lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno December 10, 2002 Deli Objavljeno December 10, 2002 Hodim po štacunah in si ogledujem orodje, da bom pisal Božičku in dedku Mrazu. Upam, da se ne bo pošta izgubila. Nekaj mi ljudje govorijo, da teh dobrih stricev sploh ni... Hudobneži, nič jim ne verjamem! :wink: :x-mas: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 11, 2002 Deli Objavljeno December 11, 2002 Decembra sm pa jast zmer priden, pa to ne zarad treh dobrih mož, ampak zato, ker naša prau: "Č nauš pridn, bova šla pa u štacuno.... :twisted: :twisted: :twisted: " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krimi Objavljeno December 11, 2002 Deli Objavljeno December 11, 2002 ma nakupi. jasno, da folk čist znori decembra, saj vsak dan najmanj po tri reklame dobimo dmu. pa akcija tam, pa tam, pa drugje, pa ...... uf, že to mi gre na živce, kaj šele gužva u raznih nakupovalnih centrih. vse je ratala ena sama komerciala, tako da so se men tud prazniki kr mau zameril. Se mi zdi, da pa prijatelj (u/ici) več pomeni iskrena čestitka kot pa en kup krame, ki je največkrat ne rabi. Občutek imam, da hočejo ljudje konec leta z darovi popraviti vse tisto kar so pozabili storiti čez leto. Od vseh teh praznikov mi je še najbolj všeč okraševanje, čeprav tudi pri tem nekateri že pretiravajo. če se bo le dalo se bom do nadaljnega izogibal večjim nakupovalnim centrom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se