Skoči na vsebino

Mazda 6 nova z bencinskim motorjem - kako se obnese?

ImenitnaPriložnost

Priporočene objave

Ima kdo kaj izkušenj z bencinskimi motorji pri zadnjem modelu Mazda6? Zanima me, ali se slučajno odsvetuje? Namenjen bi bil za srednje kratke vožnje - 80% časa razdalje do 30 kilometrov ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ali gledaš to akcijo "mirai" ? 20 te motor naj bi bil odličen .. vsaj tako so rekli tisti , ki so jo peljali ... odlično se obnese v kombinaciji s plinom ... http://www.prinsautogas.com/articles/en-corporate-2008/mazda_uk.html

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motor 1.8 z 120 konji je že preizkušen stroj že iz prejšnjih modelov šestke, ima verigo za pogon ventilov tako da velik predvsem drag servis odpade, nima nekega navora, poraba okoli 7,5 L , novega 2.0 motorja z 155 KM pa ne poznam sam po moje nimaš kaj zgrešit, mazde so imele od nekdaj dobre bencinarje

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sayo hvala za super uporabno informacijo!

Potemtakem je bencinar 1.8 verjetno primeren za gospo v višjih srednjih letih, ki se želi varno in dokaj po predpisih voziti v službo? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brez zamere, ampak, a ni mazda6 za tako skromne relacije in letno kilometrino rahlo predimenzioniran auto?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brez zamere, ampak, a ni mazda6 za tako skromne relacije in letno kilometrino rahlo predimenzioniran auto?

Predimenzioniran je le v primeru, da se non stop v centru voziš in ali imaš probleme s parkingom.

Drugače bigger is better. :P

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Predimenzioniran je le v primeru, da se non stop v centru voziš in ali imaš probleme s parkingom.

Drugače bigger is better. :P

lp

6-ka je super avto ..če imaš rezerviran parking ali garažo v službi ...drugače je boljše vzeti 3-ko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tu in tam je še kak izlet v šoping do 200 km ... plus majhni avti za 1,85+ ljudi niso ravno udobni ... ni predimenzioniran, ampak glih prav. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

6-ka je super avto ..če imaš rezerviran parking ali garažo v službi ...drugače je boljše vzeti 3-ko

Bo kr šestica, v trojki premal placa za volanom ... žal, problemi visokih ljudi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če kupuješ novo šestko z bencinskim motorjem ne bo tako velika razlika v ceni kot stane trojka z dizlom, v vožnji in udobju pa OGROMNA :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako je.

potem definitivno 6-ka .. je pa potem dovolj tudi 1,8 čez glavo ... pa še totalno preizkušen motor je ..:OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

potem definitivno 6-ka .. je pa potem dovolj tudi 1,8 čez glavo ... pa še totalno preizkušen motor je ..:OK:

Evo to me je zanimalo! Ob priliki častim pivo, pa še mojga boš lahko spil, ker sem za naslednjih X mesecev na vodi!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo to me je zanimalo! Ob priliki častim pivo, pa še mojga boš lahko spil, ker sem za naslednjih X mesecev na vodi!

dej povej .. boljše da si na vodi zaradi shujševalne kot zaradi mazde :lol: ... pivo pa velja :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dej povej .. boljše da si na vodi zaradi shujševalne kot zaradi mazde :lol: ... pivo pa velja :OK:

Mazda ni zame, da ne bo pomote :-).

Na vodi zarad zdravstvenih zadev ... meu pljučno embolijo februarja, je bil rokenrol ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej Mašina, kaj pa mazda 5, to je tudi zanimiva alternativa samo zadek je bolj Kitajski, samo drsna vrata so pa zakon na parkiriščih :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej Mašina, kaj pa mazda 5, to je tudi zanimiva alternativa samo zadek je bolj Kitajski, samo drsna vrata so pa zakon na parkiriščih :whistle:

KOt rečeno - zanimal me je predvsem bencinski motor Mazde. Drug teden gremo sprobat 1.8 in 2.0 AT ... Mislim, da bo slednja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!