ImenitnaPriložnost Objavljeno April 8, 2011 Deli Objavljeno April 8, 2011 Ima kdo kaj izkušenj z bencinskimi motorji pri zadnjem modelu Mazda6? Zanima me, ali se slučajno odsvetuje? Namenjen bi bil za srednje kratke vožnje - 80% časa razdalje do 30 kilometrov ... sayo, thumper in sesir 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 8, 2011 Deli Objavljeno April 8, 2011 ali gledaš to akcijo "mirai" ? 20 te motor naj bi bil odličen .. vsaj tako so rekli tisti , ki so jo peljali ... odlično se obnese v kombinaciji s plinom ... http://www.prinsautogas.com/articles/en-corporate-2008/mazda_uk.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 8, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2011 ne gledam nobene akcije in tudi plina ta avto ne bo videl ... fural bo cirka 10.000 km letno ... sayo, sesir in thumper 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 10, 2011 Deli Objavljeno April 10, 2011 Motor 1.8 z 120 konji je že preizkušen stroj že iz prejšnjih modelov šestke, ima verigo za pogon ventilov tako da velik predvsem drag servis odpade, nima nekega navora, poraba okoli 7,5 L , novega 2.0 motorja z 155 KM pa ne poznam sam po moje nimaš kaj zgrešit, mazde so imele od nekdaj dobre bencinarje ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 10, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2011 Sayo hvala za super uporabno informacijo! Potemtakem je bencinar 1.8 verjetno primeren za gospo v višjih srednjih letih, ki se želi varno in dokaj po predpisih voziti v službo? sesir in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 Brez zamere, ampak, a ni mazda6 za tako skromne relacije in letno kilometrino rahlo predimenzioniran auto? sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 Brez zamere, ampak, a ni mazda6 za tako skromne relacije in letno kilometrino rahlo predimenzioniran auto? Predimenzioniran je le v primeru, da se non stop v centru voziš in ali imaš probleme s parkingom. Drugače bigger is better. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 Predimenzioniran je le v primeru, da se non stop v centru voziš in ali imaš probleme s parkingom. Drugače bigger is better. lp 6-ka je super avto ..če imaš rezerviran parking ali garažo v službi ...drugače je boljše vzeti 3-ko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 11, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2011 Brez zamere, ampak, a ni mazda6 za tako skromne relacije in letno kilometrino rahlo predimenzioniran auto? Tu in tam je še kak izlet v šoping do 200 km ... plus majhni avti za 1,85+ ljudi niso ravno udobni ... ni predimenzioniran, ampak glih prav. thumper in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 11, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2011 6-ka je super avto ..če imaš rezerviran parking ali garažo v službi ...drugače je boljše vzeti 3-ko Bo kr šestica, v trojki premal placa za volanom ... žal, problemi visokih ljudi. sesir in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 11, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2011 6-ka je super avto ..če imaš rezerviran parking ali garažo v službi .. Tako je. sesir in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 Če kupuješ novo šestko z bencinskim motorjem ne bo tako velika razlika v ceni kot stane trojka z dizlom, v vožnji in udobju pa OGROMNA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 Tako je. potem definitivno 6-ka .. je pa potem dovolj tudi 1,8 čez glavo ... pa še totalno preizkušen motor je .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 12, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2011 potem definitivno 6-ka .. je pa potem dovolj tudi 1,8 čez glavo ... pa še totalno preizkušen motor je .. Evo to me je zanimalo! Ob priliki častim pivo, pa še mojga boš lahko spil, ker sem za naslednjih X mesecev na vodi! sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 12, 2011 Deli Objavljeno April 12, 2011 Evo to me je zanimalo! Ob priliki častim pivo, pa še mojga boš lahko spil, ker sem za naslednjih X mesecev na vodi! dej povej .. boljše da si na vodi zaradi shujševalne kot zaradi mazde :lol: ... pivo pa velja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 12, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2011 dej povej .. boljše da si na vodi zaradi shujševalne kot zaradi mazde :lol: ... pivo pa velja Mazda ni zame, da ne bo pomote :-). Na vodi zarad zdravstvenih zadev ... meu pljučno embolijo februarja, je bil rokenrol ... sesir in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 12, 2011 Deli Objavljeno April 12, 2011 a si imel GVT tudi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 16, 2011 Deli Objavljeno April 16, 2011 Ej Mašina, kaj pa mazda 5, to je tudi zanimiva alternativa samo zadek je bolj Kitajski, samo drsna vrata so pa zakon na parkiriščih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 16, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2011 Ej Mašina, kaj pa mazda 5, to je tudi zanimiva alternativa samo zadek je bolj Kitajski, samo drsna vrata so pa zakon na parkiriščih KOt rečeno - zanimal me je predvsem bencinski motor Mazde. Drug teden gremo sprobat 1.8 in 2.0 AT ... Mislim, da bo slednja. sesir, thumper in Gregc 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se