štangi Objavljeno April 13, 2011 Deli Objavljeno April 13, 2011 pozdravljeni, v začetku julija planiram potepanja, plan je sarajevo-jahorina-mostar-neum pa potem po jadranski obali najverjetneje do zadra pa pol plitvice in domov; plan je cca 8 dni; je kdo že šel to turo ali pa podobno bi prosil za kakšne izkušnje (kje prespat v bosni - nekje okoli doboja), ker štartam prvi dan ob 14.00 uri iz celja. prosim za nasvet, predlog... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno April 13, 2011 Deli Objavljeno April 13, 2011 (popravljeno) Glede Bosne. Prevozil večkrat, tudi Mostar. Če nič ne najdeš tu Potovanje po BIH in pa tu 1. Majska potepanja 2011 me kontaktiraj pa bo. lp Popravljeno April 13, 2011. Popravil blackaces Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 13, 2011 Deli Objavljeno April 13, 2011 (popravljeno) Tule je tudi nekaj o Bosni. Mogoče najdeš kaj uporabnega celo Tukaj! Popravljeno April 13, 2011. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno April 14, 2011 Deli Objavljeno April 14, 2011 pozdravljeni, v začetku julija planiram potepanja, plan je sarajevo-jahorina-mostar-neum pa potem po jadranski obali najverjetneje do zadra pa pol plitvice in domov; plan je cca 8 dni; je kdo že šel to turo ali pa podobno bi prosil za kakšne izkušnje (kje prespat v bosni - nekje okoli doboja), ker štartam prvi dan ob 14.00 uri iz celja. prosim za nasvet, predlog... Sem iz Celje in me lahko kontaktiraš in ob enem pivu ti pričaram Bosno o malem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 14, 2011 Deli Objavljeno April 14, 2011 ... do zadra pa pol plitvice in domov; Na tvojem mestu bi od Zadra nadaljeval po jadranski magistrali do Reke. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno April 14, 2011 Deli Objavljeno April 14, 2011 Tudi jaz mislim med prvomajskimi narediti isto, ampak bi odšel še do ulcinja v črni gori, in potem ob obali domov. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tdm77 Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 Js sem lani prevozil podobno turo. Prvi dan sem prespal v Jajcu, potem v Sarajevu in nato še par dni v Neumu, ker je blo precej ceneje kot na Hrvaškem. Za prenočišča pa ni bil problem pa sma se vozla dol julija v glavni sezoni. V Mostarju so naju na vsakem koraku spraševali za prenočišče. Sma pa spala po hotelih, da sma imela še vsaj zajtrk vključen v ceno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Maj 6, 2011 Deli Objavljeno Maj 6, 2011 bosna je res nekaj posebnega..lani bil dvakrat, letos smučal na jahorini. ljudje prijazno, cene so prav smešne, ceste dokaj dobre. letos gremo tudi in sicer 16.6 za štiri dni na motozbor v jajce itd... če gre kdo zraven naj mi sporoči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se