RED_line Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 Zdravo Mene zanima ali kdo ve če je ogrodje od starega zipa enako novemu. Kupujem ogrodje za novega zipa in me zanima če bi šlo tudi na starega. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hellfire Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 Zdravo Mene zanima ali kdo ve če je ogrodje od starega zipa enako novemu. Kupujem ogrodje za novega zipa in me zanima če bi šlo tudi na starega. lp najdi uporabnika ALFISTA,on bo vedel.lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 najdi uporabnika ALFISTA,on bo vedel.lp Zippo ima iste škatle že ohoho let!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RED_line Objavljeno April 18, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2011 to vem da že nekaj časa imajo isto ogrodje, ne vem pa za sigurno če je isti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno April 18, 2011 Deli Objavljeno April 18, 2011 (popravljeno) to vem da že nekaj časa imajo isto ogrodje, ne vem pa za sigurno če je isti. Iz tvojega vprašanja razumem da hočeš v novo škatlico Zippota spraviti stari mehanizem oziroma vložek!Zakaj bi to delal ne vem?! vsekakor pa so vložki in ohišja isti , razen če imaš vložek izpred leta 1950?? Takrat so bili bolj oglati!Še enkrat : torej boš kupil nov Zippo, vrgel v smeti njegov vložek in dal vanj stari vložek?????????????? Ti nas mogoče malo Za popolnoma točno informacijo pošlji sliko vložka iz obeh strani ter sliko ohišja od spodaj.Povedal ti bom točen letnik kakor tudi ali imaš originalni Zippo! Sem namreč zbiratelj in ljubitel Zippo-tov in imam vse potebne informacije od začetka proizvodnje do danes! Popravljeno April 18, 2011. Popravil bambi61 zziga in Kor13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RED_line Objavljeno April 18, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2011 imam vse dele od novega zipa SP in rabim ogrodje da se lahko začnem furat zato me zanima, če naj kupim nov model grušta ali star. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjanez Objavljeno April 18, 2011 Deli Objavljeno April 18, 2011 (popravljeno) Hahahaha... ne en ne drug ne ve o čem se pogovarjata Človeka zanima MOTOR, ne pa fajercajh... Popravljeno April 18, 2011. Popravil drjanez Kor13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RED_line Objavljeno April 18, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2011 Hahahaha... ne en ne drug ne ve o čem se pogovarjata Človeka zanima MOTOR, ne pa fajercajh... se mi je zdelo da nekaj ne štima. ne vem kako lahko tip govori o zippotih če pa smo na moto forumu?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno April 18, 2011 Deli Objavljeno April 18, 2011 :lol: majstri ... mopedist5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno April 18, 2011 Deli Objavljeno April 18, 2011 :lol: majstri ... se je tudi meni čudno zdelo Nisem pa vedel, da Zippo motorje dela glede tega kaj Zippo (fajercajg) počne na moto forumu pa: V Ameriki te za tako izjavo ubijejo :surrender: vsak motorist ve kaj je Zippo, HD ima tudi svojo serijo! ( HD = Harly ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RED_line Objavljeno April 19, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2011 ce koga zanima se prodaja komplet od novega zipa SP (ne mojega). resni me lahko kontakirate za več info Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RED_line Objavljeno April 20, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 20, 2011 ali res nobeden ne ve če je razlika v okvirjih med 4t zipom in sp? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjanez Objavljeno April 20, 2011 Deli Objavljeno April 20, 2011 Tiste dva, trije, ki sploh še gledamo kategorijo skuterji, žal ne vemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RED_line Objavljeno April 22, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2011 Tiste dva, trije, ki sploh še gledamo kategorijo skuterji, žal ne vemo. hvala za odgovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RED_line Objavljeno April 28, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2011 ugotovil sem da moram najti 2t novega zipa. če kdo pozna koga ki ga ima naj javi. te 2t ni skoraj nobeden kupil ker so bili boljši 4t. KUPIM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se