CeneR Objavljeno Februar 1, 2012 Opozori Objavljeno Februar 1, 2012 Pozabu je dat ESA na sport.. še dol grede http://youtu.be/jJSz8mhIIRU?t=1m20s
Snečer Objavljeno Februar 1, 2012 Opozori Objavljeno Februar 1, 2012 Giroskopska tehnika polaganja Se pa vidi, da je potem na enem drugem videu snemal kolega na bmw (ne na gski), da je kamera še bolj mirna kot na ktmu. Tam se pa vidi razlika v vzmetenju.
GOSAK Objavljeno Februar 1, 2012 Opozori Objavljeno Februar 1, 2012 (popravljeno) - voznik bmwja daje lep primer slabe prakse vožnje čez ovinke - nepravilno vstopanje v ovinek in zato ima posledice pri izstopanju voznik BMWja je totaln amater! Popravljeno Februar 1, 2012. Popravil spooky
dusanj1 Objavljeno Februar 2, 2012 Opozori Objavljeno Februar 2, 2012 Pozdravljeni...a kdo ve kdaj bo nehalo pihati? Jaz bi se namreč vozil....seveda z GSAjem ;-)
Kmet2 Objavljeno Februar 2, 2012 Opozori Objavljeno Februar 2, 2012 Pozdravljeni...a kdo ve kdaj bo nehalo pihati? Jaz bi se namreč vozil....seveda z GSAjem ;-) Mogoče bi to mogel objavit v rubriki "Pogrešam..."
BelaStrela Objavljeno Februar 2, 2012 Opozori Objavljeno Februar 2, 2012 Js tudi pogrešam. Zdejle ga grem malo pobožat. Kar oba...
nejcgs Objavljeno Februar 2, 2012 Opozori Objavljeno Februar 2, 2012 Pozdravljeni...a kdo ve kdaj bo nehalo pihati? Jaz bi se namreč vozil....seveda z GSAjem ;-) ne jamri in se used na motor pa se pojdi vozit - je 100% preverjeno da GS (potem verjetno tudi GSA) dela b.p. tudi v vetru
nejcgs Objavljeno Februar 2, 2012 Opozori Objavljeno Februar 2, 2012 Js tudi pogrešam. Zdejle ga grem malo pobožat. Kar oba... jaz bi tut eno rabil, da bi hodila mojga GS-a božat. Zraven bi ji dal še cuno pa bi bil motor pol še spucan pa zglancan (bi se polj vozil naokoli z zglancanim motorjem)
BelaStrela Objavljeno Februar 2, 2012 Opozori Objavljeno Februar 2, 2012 ne jamri in se used na motor pa se pojdi vozit - je 100% preverjeno da GS (potem verjetno tudi GSA) dela b.p. tudi v vetru :unsure: Boš mel koga na vesti z A-jem, sej veš, da imajo večji upor
BelaStrela Objavljeno Februar 2, 2012 Opozori Objavljeno Februar 2, 2012 Js imam rokavičko s takimi izrastki iz mikrofibre (ki jo držim v roki na eni izmed profilnih na FB) za ga božat. Je ROZA
nejcgs Objavljeno Februar 2, 2012 Opozori Objavljeno Februar 2, 2012 ....... sej veš, da imajo večji upor pa tudi večjo težo :yes:
ghibli Objavljeno Februar 2, 2012 Opozori Objavljeno Februar 2, 2012 Pozdravljeni...a kdo ve kdaj bo nehalo pihati? Jaz bi se namreč vozil....seveda z GSAjem ;-) probi z Vespo. Njo ne moti veter
BelaStrela Objavljeno Februar 2, 2012 Opozori Objavljeno Februar 2, 2012 Ghibli, najprej čestitam za izbiro motorja. Moje srce še vedno joče za BT 1100, čeprav tega ne smem javno povedat (razšla sva se po tehtnem premisleku, sicer je še vedno pri hiši). In nato za dobro idejo! Vespa je vetra navajena. Nejcgs bi mogoče mojo vzel :grim @nejcgs: ne če majo prazen tank. No, cisterno :blink:
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 A mogoče kdo ve iz kakšnega materijala je na prikazani sliki srebrna plošča oz. pokrov pod napisom na tanku r1200......a je aluminij ali plastika?
BelaStrela Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Magnet od tank torbe se mi zdi da ne prime. Ampak menda magnet ne prime niti na aluminij. Bom šla pogledat.
aders Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Magnet od tank torbe se mi zdi da ne prime. Ampak menda magnet ne prime niti na aluminij. Bom šla pogledat. Res je, magnet ne privlači aluminija..
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Magnet od tank torbe se mi zdi da ne prime. Ampak menda magnet ne prime niti na aluminij. Bom šla pogledat. Super hvala ti,odkar ga imam mi gre na živc tista srebrna plata tam na tanku..... :angry: včasih ne razumem teh bavarcu in njihovih marketinških prijemov Če naj bi bil motor Triple Black,naj bo pač v črnih odtenkih ne pa srebrnih No sem pr seb sklenil,da to plato pobarvam na črno a ne vem z katerega materijala je...nisem pa blizu motorja,ker ga imam na zimovanju 60km stran.....prej mi pa tud na kraj pameti ni prišlo,da bi na motorju preverjal iz česa je kaj narejeno........sej če bi bi se vrjetn zdel marsikomu čudn No magnet ne zagrabi niti na plastiko kot tudi ne na aluminij...a ravno tu je problem ,iz česa je plata aluminij ali plastika,poglej če mi lahko razločiš med tema dvema materijalima.
nejcgs Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 A mogoče kdo ve iz kakšnega materijala je na prikazani sliki srebrna plošča oz. pokrov pod napisom na tanku r1200......a je aluminij ali plastika? plastika
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 (popravljeno) plastika Hvala,a misliš,da bo prijela barva na plastiko,al se bo olupila...? Maš kake izkušnje z barvanjem plastike al mi lahko kej svetuješ na koga se obrnt. Lp Popravljeno Februar 4, 2012. Popravil Kmet2
boych Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Plastiko pobrusiš, razmastiš, špricneš najprej z primerjem, nato z barvo in na koncu z lakom ... sva s kolegom špricala plastične kovčke, drži v redu ...
BelaStrela Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 (popravljeno) Ja, pri rdečem GSA je ta plata črna in več kot očitno plastična. Kar se pa tiče barvanja plastike... je res kot je napisal boych, primer je zelo pomemben, ker sicer se zadeva lušči. Mogoče bi pa dal te kose pobarvat kakšnemu, ki se ukvarja z barvanjem "plastičarskih" kosov (vprašaj v kšni cestnakarski temi )? V bistvu je GSA en tak... plastičar :evilgrin: še dobr da moj tega nima :lol: Popravljeno Februar 4, 2012. Popravil BelaStrela
solorider Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Hvala,a misliš,da bo prijela barva na plastiko,al se bo olupila...? Maš kake izkušnje z barvanjem plastike al mi lahko kej svetuješ na koga se obrnt. Lp avti so že skoraj celi plastični in ne vem zakaj nebi avtoličar to stvar pobarval :grim
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Ja, pri rdečem GSA je ta plata črna in več kot očitno plastična. Kar se pa tiče barvanja plastike... je res kot je napisal boych, primer je zelo pomemben, ker sicer se zadeva lušči. Mogoče bi pa dal te kose pobarvat kakšnemu, ki se ukvarja z barvanjem "plastičarskih" kosov (vprašaj v kšni cestnakarski temi )? V bistvu je GSA en tak... plastičar :evilgrin: še dobr da moj tega nima :lol: Ja tvoj je še iz 2WW,vse železno... vpraš ga če zamenja...mu dam srebrne,on pa men črne....da bo spet mal drugačen
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Kdo je zdej 100% prepričan,ti basbas ali nejcgs.... :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se