robertkl Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 Zdravo mene pa zanima zakaj ima moj bat ti dve luknji.hvala pl Robi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 Zdravo mene pa zanima zakaj ima moj bat ti dve luknji.hvala pl Robi fajn bi blo če bi bli pretočni kanali čist po domače : hin je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robertkl Objavljeno April 21, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2011 zdravo to da je bat fuč to vem tut sam.Nevem pa kaj bi ti dve luknji pomenili,to ni original ampak je prejšn lastnik tega skuterja neki kao predeloval tut valčki so sam trije.Ubistvu me sam zanima kaj pridibim če imam na batu ti dve luknji.lp Robi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjanez Objavljeno April 21, 2011 Deli Objavljeno April 21, 2011 (popravljeno) zdravo to da je bat fuč to vem tut sam.Nevem pa kaj bi ti dve luknji pomenili,to ni original ampak je prejšn lastnik tega skuterja neki kao predeloval tut valčki so sam trije.Ubistvu me sam zanima kaj pridibim če imam na batu ti dve luknji.lp Robi Zdej točno ne vem kako ima yamaha spy narejeno, ampak bat sigurno ni original. Če ima uplinjač speljan direkt na cilinder, potem MORAJO biti luknje na batu za polnjenje. Če pa ima pritrjen uplinjač na blok kot večina skuterjev, potem pa luknje niso funkcijonalne, ker mešanca pride direkt v karter - luknje so v tem primeru celo škodljive, ker ja bat na eni strani lažji kot na drugi in pride do neenakomerne obrabe. V najslabšem primeru lahko zariba. Popravljeno April 21, 2011. Popravil drjanez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 21, 2011 Deli Objavljeno April 21, 2011 Zdravo mene pa zanima zakaj ima moj bat ti dve luknji.hvala pl Robi Da nisi tole iz fronte kje potegnu ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjanez Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 Zdej točno ne vem kako ima yamaha spy narejeno, ampak bat sigurno ni original. Če ima uplinjač speljan direkt na cilinder, potem MORAJO biti luknje na batu za polnjenje. Če pa ima pritrjen uplinjač na blok kot večina skuterjev, potem pa luknje niso funkcijonalne, ker mešanca pride direkt v karter - luknje so v tem primeru celo škodljive, ker ja bat na eni strani lažji kot na drugi in pride do neenakomerne obrabe. V najslabšem primeru lahko zariba. Zgoraj sem ti dal napačno informacijo, očitno imajo 70 kiti luknjo v batu in cilindru - moja napaka. To je sport kit 70 od peugeota in ima luknje. Original cilinder nima tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se