moto123 Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 Pred kratkim sem dobil tomos youngster,ko sem se hotel zapeljati mi motor ni kotel prižgati. Svečka da iskro,stikalo je vklopljeno. Prosim vas za pomoč bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno April 20, 2011 Deli Objavljeno April 20, 2011 Bencin? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto123 Objavljeno April 29, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2011 Zdaj mi moped prižge (težava je bila,da filter ni bil dobro gor dan) vendar ugasne sam od sebe,vijak za štantgas sem štimal vendar ni pomagalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno April 29, 2011 Deli Objavljeno April 29, 2011 Zdaj mi moped prižge (težava je bila,da filter ni bil dobro gor dan) vendar ugasne sam od sebe,vijak za štantgas sem štimal vendar ni pomagalo. Zamašena štant gas diza ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Maj 2, 2011 Deli Objavljeno Maj 2, 2011 ali pa maš avspuh tak zabit od saj da groza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Maj 3, 2011 Deli Objavljeno Maj 3, 2011 Zdaj mi moped prižge (težava je bila,da filter ni bil dobro gor dan) vendar ugasne sam od sebe,vijak za štantgas sem štimal vendar ni pomagalo. Tako kot ti je že nekdo reku spucej dizo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto123 Objavljeno Maj 4, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2011 Sem vse načine probal.ki ste mi jih napisali se Vam zahvaljujem za pomoč vse je tko k mora biti. Ali mogoče kdo ve ali pozna koga,ki zna montirati elektronski zagon motorja. Ali če ima kdo kakšno shemo, pa katere dele potrebujem za montažo. Stikalo za vžig ima in tud neke žice so priklopljene v stikalo. Tomos youngster Hvala za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Maj 5, 2011 Deli Objavljeno Maj 5, 2011 Sem vse načine probal.ki ste mi jih napisali se Vam zahvaljujem za pomoč vse je tko k mora biti. Ali mogoče kdo ve ali pozna koga,ki zna montirati elektronski zagon motorja. Ali če ima kdo kakšno shemo, pa katere dele potrebujem za montažo. Stikalo za vžig ima in tud neke žice so priklopljene v stikalo. Tomos youngster Hvala za odgovore Imaš "zobe" na magnetu? Potem rabiš še štarter, akumulator in če se ne motim nov pokrov. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto123 Objavljeno Maj 7, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2011 na magnetu nimam nobenih zob če ima kdo diagram ali shemo na mi pošlje na mitja.lovrek@hotmail.com hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto123 Objavljeno Maj 8, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2011 in shemo vezave smernikov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se