Skoči na vsebino

uničena elektronika pri speedfightu

dog66

Priporočene objave

Z mojim peugeot speedfightom 1, sem se vozil nakar so odpovedale elektronske komponente(števec, luči, žmigovci itd.) , iz skuterja se je začelo močno kaditi, potem pa je skuter crknil. Ker je šla elektronika, me zanima kaj naj naredim. Ga peljem k serviserju in koliko me bo to stalo, ali kaj drugega?

Popravljeno . Popravil dog66
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče se da dobiti komplet žic, da jih sam zamenjam (vse pripravljeno za moj model, samo nataknem in to je to). Da se ne mučim sam z povezovanjem vsake žice, saj je skoraj vse skurilo. Zamenjam še akumulator, regler, rele in bi delalo, da ne bi ravno na servis peljal in plačal ... saj se mi zdi dokaj preprosto??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče se da dobiti komplet žic, da jih sam zamenjam (vse pripravljeno za moj model, samo nataknem in to je to). Da se ne mučim sam z povezovanjem vsake žice, saj je skoraj vse skurilo. Zamenjam še akumulator, regler, rele in bi delalo, da ne bi ravno na servis peljal in plačal ... saj se mi zdi dokaj preprosto??

Lahko te bo še dražje prišlo če boš vse menjal, pa tudi ne veš zakaj ti je vse sežgalo in ti lahko še enkrat.

Peugeot-a imam tudi jaz in ga več rihtam kot pa se vozim z njim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tisti, ki mi ga je pred 2 tednoma prodal, je žice čisto nestrokovno vezal (kar brez izolacije, nekaj zalimano kar iz selotejpom itd.), nastal je kratek stik ob akumulatorju saj ni bilo na neki debelejši žici izolacije zato se je posledično vse sežgalo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko te bo še dražje prišlo če boš vse menjal, pa tudi ne veš zakaj ti je vse sežgalo in ti lahko še enkrat.

Peugeot-a imam tudi jaz in ga več rihtam kot pa se vozim z njim.

Sej če bom menjal vse, od akumulatorja.., žic bo napaka sigurno odpravljena. Žice bom verjetno kar vse menjal, saj sem napisal da so res nestrokovno zvezane, izolirane itd. Bom še videl kako se bom odločil-mogoče bo to servis ali pa ne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!