slodecko Objavljeno April 25, 2011 Deli Objavljeno April 25, 2011 (popravljeno) Prodam zgoraj omenjen auspuh. 2 tedna rabljen na sym euro jet-x Super ohranjen! :beer1: Cena:70EUR (Novi:120Eur) Razlog: Doma mam 3 auspuhe pa jih tolko ne rabim tak da sem obdržal Originalnega pa ZX-a Slike pridejo , za kakšno uro. Kontakt: slodecko@gmail.com Popravljeno April 25, 2011. Popravil slodecko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slodecko Objavljeno April 25, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2011 Evo še slikca Logotip je na drugi strani je pa tak obrnjen ker je bolj po mojem okusu Kdor bo zainteresiran mu lahko pošljem tudi video pa posnamem lepo z vseh strani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slodecko Objavljeno April 25, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2011 Ceno resnemu kupcu spustim za 5Eur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slodecko Objavljeno Maj 1, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2011 Ceno sem spustil na 50 Eur. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se