AREA Objavljeno December 9, 2002 Deli Objavljeno December 9, 2002 Jaz sem razmišljal da bi blo zlo lepo če bi se mi Benka uspela podpisat in to na čelado! Ampak je črne barve, kaj bi gor prijelo in bilo hkrati lepo vidno in obstojno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 9, 2002 Deli Objavljeno December 9, 2002 bel acryl :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 9, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2002 Hm, too late vejretno, pa kje ga naj še danes dobim? Ne morem na Ptuj ker delam :evil: , razn če gre kdo iz MB na Ptuj pa da mu dostavim čelado...bi šlo? :o :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno December 10, 2002 Deli Objavljeno December 10, 2002 Če se ne motim obstajajo beli flumastri, ki pišejo na vse podlage (zadnjič sem ga videl pri vulkanizerju, ko je pisal po gumah). Izvor neznan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 10, 2002 Deli Objavljeno December 10, 2002 Če se ne motim obstajajo beli flumastri, ki pišejo na vse podlage (zadnjič sem ga videl pri vulkanizerju, ko je pisal po gumah). Izvor neznan. Po moje je tisto voščenka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno December 10, 2002 Deli Objavljeno December 10, 2002 obstajajo prav vse barve flumastov na alkoholni osnovi...zlati, rumeni, rdeči, zeleni, modri.... :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno December 10, 2002 Deli Objavljeno December 10, 2002 Če se ne motim obstajajo beli flumastri, ki pišejo na vse podlage (zadnjič sem ga videl pri vulkanizerju, ko je pisal po gumah). Izvor neznan. Po moje je tisto voščenka. Ni voščenka, sigurno je flumaster :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno December 10, 2002 Deli Objavljeno December 10, 2002 Poznam zadevo!! Gre pa za permanent marker!!!! Je običajno v zlati ali srebrni barvi!!!! Podobno stvar uporabljajo cvetličarji za napise na .....!!!! Sicer pa si to stvar vidu tud pri men v delavnici SBN, a ne!!!! 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Edigs????? :? :? lp DTW :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 12, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2002 Tud na to sem že pomislo :shock: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 Sicer pa si to stvar vidu tud pri men v delavnici SBN, a ne!!!! 8) 8) Nisem vedel, da delaš vence 8) :?: :!: Videl sem jo pri Čupu :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se