FijačkoDominik Objavljeno Maj 2, 2011 Deli Objavljeno Maj 2, 2011 Lp! Jaz sem svojega skuterja "kurblal" kakšen mesec dni saj mi je akumolator bil fuč. Sedaj mam nov akumolator.. In seveda ker sem kurbla, se zdaj ročka za nožni vžig ne vrne v prvotno pozicijo po kurbljanju. In seveda šteka ročka... pls help kaj je narobe.. HVALA!!! bajkr88, ninjaxx, drjanez in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Maj 3, 2011 Deli Objavljeno Maj 3, 2011 Lp! Jaz sem svojega skuterja "kurblal" kakšen mesec dni saj mi je akumolator bil fuč. Sedaj mam nov akumolator.. In seveda ker sem kurbla, se zdaj ročka za nožni vžig ne vrne v prvotno pozicijo po kurbljanju. In seveda šteka ročka... pls help kaj je narobe.. HVALA!!! Ja a na akomulator ne vžge al kako ? Drgač pa probej razdrt pa poglej zakaj se zatika "kurbl". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alfista Objavljeno Maj 8, 2011 Deli Objavljeno Maj 8, 2011 Eni že dosti časa poznamo WD-40.. dej dol pokrov bloka in pošpricaj uni mehanizem od kurble.. malo NOVE masti tudi nebi škodlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se