master6 Objavljeno Maj 2, 2011 Deli Objavljeno Maj 2, 2011 Imam hondo cr85 letnik 2004. Sedaj sem jo vozil z velikimi kolesi a sem jo prerasel, mislim jo dati mlajšemu bratu vendar je za njega še prevelika. Zato sem hotel dati gor majhna kolesa. Zanima me koliko se motor zniža, če se to sploh da, kje lahko vse to najceneje kupim in koliko me pride približhno stati. Hvala za odgovore in Lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Maj 3, 2011 Deli Objavljeno Maj 3, 2011 Imam hondo cr85 letnik 2004. Sedaj sem jo vozil z velikimi kolesi a sem jo prerasel, mislim jo dati mlajšemu bratu vendar je za njega še prevelika. Zato sem hotel dati gor majhna kolesa. Zanima me koliko se motor zniža, če se to sploh da, kje lahko vse to najceneje kupim in koliko me pride približhno stati. Hvala za odgovore in Lep pozdrav Boljše bo da brat še malo odraste Ker so velika kolesa bolje saj greš lažje po terenu pa še neboš si nakopu nepotrebnih stroškov. Raj se nej zdej še mau uči na kašnem Tomosu ko bo pa zadost velk bo pa šou na Hondo . Aja kok je pa star da mu je premala ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master6 Objavljeno Maj 3, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2011 Boljše bo da brat še malo odraste Ker so velika kolesa bolje saj greš lažje po terenu pa še neboš si nakopu nepotrebnih stroškov. Raj se nej zdej še mau uči na kašnem Tomosu ko bo pa zadost velk bo pa šou na Hondo . Aja kok je pa star da mu je premala ? Ima 11 let, je pa precej mičkn za svoja leta . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Maj 3, 2011 Deli Objavljeno Maj 3, 2011 (popravljeno) Ima 11 let, je pa precej mičkn za svoja leta . Aja, je lahko vseglih pogledaš za kakšna manjša platišča, ebay itd. Drugač je to precej močno za 11 let... No ja kukr se vzame to že vi veste Popravljeno Maj 3, 2011. Popravil Roky994 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master6 Objavljeno Maj 4, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2011 Aja, je lahko vseglih pogledaš za kakšna manjša platišča, ebay itd. Drugač je to precej močno za 11 let... No ja kukr se vzame to že vi veste Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
600rrc Objavljeno Julij 10, 2011 Deli Objavljeno Julij 10, 2011 Imam hondo cr85 letnik 2004. Sedaj sem jo vozil z velikimi kolesi a sem jo prerasel, mislim jo dati mlajšemu bratu vendar je za njega še prevelika. Zato sem hotel dati gor majhna kolesa. Zanima me koliko se motor zniža, če se to sploh da, kje lahko vse to najceneje kupim in koliko me pride približhno stati. Hvala za odgovore in Lep pozdrav menjam mala kolesa za velika,če še jih maš lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
600rrc Objavljeno Julij 11, 2011 Deli Objavljeno Julij 11, 2011 Imam hondo cr85 letnik 2004. Sedaj sem jo vozil z velikimi kolesi a sem jo prerasel, mislim jo dati mlajšemu bratu vendar je za njega še prevelika. Zato sem hotel dati gor majhna kolesa. Zanima me koliko se motor zniža, če se to sploh da, kje lahko vse to najceneje kupim in koliko me pride približhno stati. Hvala za odgovore in Lep pozdrav pokliči 041690041 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se