kekec III Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 A bi se dalo poslati majčke po povzetju ? Lp
klimbra Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 quote: A bi se dalo poslati majčke po povzetju ? Lp To tut mene zelo zanima??????????? Eni pač še danes ne vemo a bomo ali ne na FS NOISE PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Klimbra.....preprosto neponovljiv
Noise Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 Saj pravim, če jih bo kaj ostalo iz srečanja - ni problema. //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Noise Objavljeno December 25, 2001 Opozori Objavljeno December 25, 2001 Ponižno se priklanjam in ponujam razlago o majicah... zadevo sem nekaterim na NFS že razložil, a jo tukaj še enkrat, za vse ki ste jo preslišali/pozabili/še ne slišali... Torej, v ponedeljek sva dala majice s Codeinom tiskat, obljubljene so bile za petek zjutraj (kao ful dela itd itd). V petek celo dopoldne klicariva s Codeinom in tipa ne moreva doklicati, nakar jaz Codeina preko mobilnika pošljem štrajkat pred druckerei... Po eni uri in pol stanja na mrazu se tip (tiskar) priklati nažgan mimo svoje luknje in Codeine ga začopati ter dobi majice... Zapelje se domov, nakar ugotovi, da majice niso pravilno potiskane --> samo po zadnji, namesto na obeh straneh. Ker to ni to, sva zahtevala dotisk majic, kar pa se bo zgodilo šele v tednu po prvem januarju... V glavnem, dobra novica za tiste, ki niste bili na srečanju: zdaj ste spet v enakopravni igri za majice ... Bom sporočil ko bodo fertik, nato pa navali narode //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
easyrider Objavljeno December 25, 2001 Opozori Objavljeno December 25, 2001 quote: ... nakar jaz Codeina preko mobilnika pošljem štrajkat pred druckerei ... A se nisi nekaj hvalil, da boš šel TI štrajkat pred tiskarno? Pa kako si lahko tako namočil ubogega Codeina? In to iz toplega prostora kar preko mobilnika! Šele sedaj mi je jasno, da ni prišel na NFS zaradi premraženosti in prehlada, ki ga je verjetno staknil namesto tebe pred tiskarno. lp Easyrider
kekec III Objavljeno December 27, 2001 Opozori Objavljeno December 27, 2001 Men je čisto O.K. -važno da bodo majčke do poletja.. Lp
cyc Objavljeno December 27, 2001 Opozori Objavljeno December 27, 2001 Zakaj se meni dozdeva, da bo majic premalo? Sploh ker bi jaz recimo dve nabavil, ce se bo dalo ... jih je pa 50, pa ze zdej se ene 60 ljudi zanje cufa -- Andraz, cyc- @IRCnet
Brrrm Objavljeno December 28, 2001 Opozori Objavljeno December 28, 2001 Saj veš, ekonomisti so v dno duše pokvarjeni. Ko je robe premalo, stoji ljudstvo lepo ponižno v vrstah zanjo in je pripravljeno plačati še kaj zraven. Če pa bi Noise na trg vrgel 500 majic, bi se mi, kakor razvajeni potrošniki, že presiti ponujajočega se trga, pričeli preseravati okoli peltzmantlov in jakn z logotipom Motosveta. Takole nas malo drži nazaj, da nam apetiti preveč ne porastejo. Ekonomiste na vrbe Brrrm
trisha Objavljeno December 28, 2001 Opozori Objavljeno December 28, 2001 hihihi....... če so seznami za vse druge pohode, naj bo še seznam za majce Majic željni: 1. trisha da meb pozabil na periferijo...... reklama more bit po celi Sloveniji
Brrrm Objavljeno December 28, 2001 Opozori Objavljeno December 28, 2001 Trisha draga, ti delaš seznam za majice, ki bodo na voljo oktobra 2003. Za majice, ki so sedaj kakor v dotiskavanju, po moje pa v Egiptu zanje bombaža še niso obrali, pa je bil seznam že narejen. Brrrm
Ice Objavljeno December 28, 2001 Opozori Objavljeno December 28, 2001 ahem......jaz jo ze imam. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
easyrider Objavljeno December 28, 2001 Opozori Objavljeno December 28, 2001 Jaz tudi ... A vam je bila na NFS všeč? lp Easyrider
Lindau Objavljeno December 28, 2001 Opozori Objavljeno December 28, 2001 Ti se samo hvali!!! Te bomo ze se dobili, ce ne prej .... na naslednjem FS!
Gregs Objavljeno December 30, 2001 Opozori Objavljeno December 30, 2001 quote: Ekonomiste na vrbe Brrrm, to pa ni lepo od tebe... Kdo bo pa potem rihtal Motosvet, če nas boste vse pobesili?!...
Noise Objavljeno December 30, 2001 Opozori Objavljeno December 30, 2001 quote: če so seznami za vse druge pohode, naj bo še seznam za majce Majic željni: 1. trisha Seznam ljudi željnih majic bomo naredili ko bodo majice narejene... Ko bom tudi znal povedati katere velikosti so itd... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Ghost_R1 Objavljeno Januar 4, 2002 Opozori Objavljeno Januar 4, 2002 quote: Zakaj se meni dozdeva, da bo majic premalo? Sploh ker bi jaz recimo dve nabavil, ce se bo dalo ... jih je pa 50, pa ze zdej se ene 60 ljudi zanje cufa -- Andraz, cyc- @IRCnet Jaz tudi mel majčko Grobnik, 1:39.317
Noise Objavljeno Januar 4, 2002 Opozori Objavljeno Januar 4, 2002 S Codeinom delava na tem... A kaj, ko je tiskar neresen --> ergo, smo tudi kao mi. //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Zarja Objavljeno Januar 4, 2002 Opozori Objavljeno Januar 4, 2002 Plisss, majcko se zame, crno in najmanjso..... Zarja
kekec III Objavljeno Januar 4, 2002 Opozori Objavljeno Januar 4, 2002 quote: Plisss, majcko se zame, crno in najmanjso..... Zarja a si zihr-tisto za črno pa najmanjšo..? lp
Brrrm Objavljeno Januar 4, 2002 Opozori Objavljeno Januar 4, 2002 Kaj, Kekec, a ti si pristaš tistih, kombiniranih majčk, najmanjša čez pas in največja čez prsi? Brrrm
kekec III Objavljeno Januar 9, 2002 Opozori Objavljeno Januar 9, 2002 quote: Kaj, Kekec, a ti si pristaš tistih, kombiniranih majčk, najmanjša čez pas in največja čez prsi? Brrrm malce pozno-a yess... lp
fisherman Objavljeno Januar 11, 2002 Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 Fisher bi tud eno, na obe strani potiskano.
Brrrm Objavljeno Januar 12, 2002 Opozori Objavljeno Januar 12, 2002 quote: Fisher bi tud eno, na obe strani potiskano. To misliš tako, potiskano na zunanji in na notranji strani. Zabeleženo: 1x zunaj in znotraj! Brrrm
Hanzi Objavljeno Januar 12, 2002 Opozori Objavljeno Januar 12, 2002 Men jo je pa Lojzi prnesu v Twina. Baje je ostala v njegovem avtu od NFS. Pa jo imam, vi pa ne hahahaha ha!!!!!!!!!!!!!! KOMAJ ČAKAM NASLEDNJE FS
Priporočene objave