hotschko Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Objavljam razpis za tekmovanje v Lojze Bluzu na Novoletnem Forumskem Srečanju (kdor je bil letos na pustnem FS, že ve o čem govorim) Tekmuje se v disciplini "interpretacija pesmi Lojze je delavec", ki jo najprej predstavita Lojzi in Hotschko ... ostali pa se poizkusite približati ali oddaljiti od predstavljenega ... najboljši ali najslabši za svojo izvedbo dobi nagrado: Neskončna Forumska Slava :D :D. Ocenjuje se splošni "umetniški" vtis, komisija je sestavljena iz vseh udeležencev NFS ... kdor je zainetresiran :oops: naj najavi svojo prijavo tukaj, zares se gremo pa 21-tega ... :) Prijavijo se lahko vse polnoletne, mladoletne in maloletne osebe, ki imajo ali nimajo sposobnosti petja/dretja... ... in še besedilo ... Lojze Je Delavec Lojze je delavec, a srce ima na desni. Zaprosil socialno, da bi mu ga na levo premaknili. au, au, au, srce ima na desni au, au, au, srce ima na desni Že dolga leta v postelji, le na levi strani leži. Morda pa mu bo srce, samo na levo zrknilo. au, au, au, srce ima na desni au, au, au, srce ima na desni Po sklepu komisije za ideološka vprašanja, se mora operacija nujno izvršiti. au, au, au, srce ima na desni au, au, au, srce ima na desni
Noise Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Tekmovanje bo časovno omejeno :!: :twisted: :twisted:
marijan Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 in kaj poreče Jani na to? :D
lojzi Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 in kaj poreče Jani na to? :D Doma se bo obračal, in slabo spal. Imam pa en drug predlog, Hotscko. Z obzirom na to, da znaš (očitno :wink: :lol: ) igrat samo blues predlagam, da Lojzeta nadomestimo s Špricer bluesom, mnogo bolj primeren in sugestiven je za NFS, mladina ga bolje pozna, da se pa nanj tud zarepat. A? Kaj misliš? Sicer ne bo zraven reklame za Metropolis, jo boš pa kako drugače naredu :wink:
hotschko Objavljeno December 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2002 in kaj poreče Jani na to? :D Doma se bo obračal, in slabo spal. Imam pa en drug predlog, Hotscko. Z obzirom na to, da znaš (očitno :wink: :lol: ) igrat samo blues predlagam, da Lojzeta nadomestimo s Špricer bluesom, mnogo bolj primeren in sugestiven je za NFS, mladina ga bolje pozna, da se pa nanj tud zarepat. A? Kaj misliš? Sicer ne bo zraven reklame za Metropolis, jo boš pa kako drugače naredu :wink: Ja ni problema ... zrihtaj besedilo ... pa bomo že tam tehnikalije dodelal ... prijave sprejemamo dalje ... za Lojze Bluz in Špricar Bluz :)
udi Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Ja Kekec III ima probleme s svojim računalnikom pa me je prosil če ga lahko jaz prijavim kot prvo udeleženega tega tekmovanja za najboljšega seveda !!! lp
lojzi Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Debata danes zjutraj ob 1:30 pred semaforjem v Šiški - beli Uno - ej stari, kul, dej gor besedilo od špricer bluesa - zeleni Mondeo - bom, če ga bom od kje copy-pastou, pol je pa zelena posvetla, in obe omenjeni vozili sta odbrzeli v noč. Torej, ker sem zadnje čase full zaseden, če ima kdo besedilo špricer blue-sa, prosim za pomoč, naja ga objavi tule gor (mogoče pa tud Tomaž D bere ta forum :wink: ). Drugače bom pa poskusil zadevo uredit do drugega tedna.
lojzi Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Jest 'mam špricer blues, jest 'mam svoj špricer blues vsak dan (o, yeah). Jest 'mam špricer blues, jest 'mam svoj špricer blues vsak dan (mmmm), za vse stvari na svetu jest svojga špricerja proč ne dam. Pa č'j' ponedeljek, pa č'j' tork, pa č'j' sreda, pa č'j' četrtek, pa č'j' petek že komi čakam da bo spet sobota, k' v nedelo 'mam še bolši špricer blues. Špricer blues, špricer blues... jest mam špricer blues, jest mam špricer blues čist' vsak dan. Pa č'j' ponedeljek, pa č'j' tork... Jest 'mam špricer blues, jest 'mam špricer blues vsak dan (od sedmih zjutraj do punoči), jest 'mam špricer blues, jest 'mam špricer blues vsak dan (ja) za vse stvari na svetu jest svojga špricerja proč ne dam. Ja, sej pravm, sej pravm, za vse stvari na svetu jest svojga špricerja proč ne dam! Pa niti pomotoma pa niti slučajno pa č' zagonm družbo, pa ženo, pa otroke, pa avto, pa brata, pa mamo, pa vikend, pa avto, pa taščo, pa kitaro, pa službo, pa družbo, pa živce, pa orglce, pa obleko, pa protezo, pa taščo, pa sicer... pa kvajestvemkvaševse... pa svojga špricerja, pa svojga špricerja proč ne dam! No, tole je bilo hitreje in preprosteje, kot sem si mislil, vsaka čast strani http://www.geocities.com/TheTropics/3148/p...az_Domicelj.htm (ali je to Tomaževa oficielna stran?), če bi kdo bral njegove tekste, go for it. Amapk za veseli december, bi lahko še tisto DEC NE MORE :wink: :lol: 8)
klimbra Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Jest bo pa ponižno prosu........a bi meni za dušo lahko kdo SLOVINJAK PANK zapel.........Lojzi??????? :oops:
hotschko Objavljeno December 15, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2002 Jest bo pa ponižno prosu........a bi meni za dušo lahko kdo SLOVINJAK PANK zapel.........Lojzi??????? :oops: uf ... ta bo pa mal' težka, samo s kitarami in glasovi :)
klimbra Objavljeno December 15, 2002 Opozori Objavljeno December 15, 2002 Jest bo pa ponižno prosu........a bi meni za dušo lahko kdo SLOVINJAK PANK zapel.........Lojzi??????? :oops: uf ... ta bo pa mal' težka, samo s kitarami in glasovi :) Ah....bomo kake riti poiskal,pa bomo mel še bobne za spremljavo :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :twisted:
lojzi Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Jest bo pa ponižno prosu........a bi meni za dušo lahko kdo SLOVINJAK PANK zapel.........Lojzi??????? :oops: Čez noč, pa zraste moj tamal, pa zraste čez šank, pa mi prav: ati ti s` pa punk. Novi cajti uuuuuuuuuuuu ! A je blo dost zaenkrat?
Einherjar Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Jest bo pa ponižno prosu........a bi meni za dušo lahko kdo SLOVINJAK PANK zapel.........Lojzi??????? :oops: Čez noč, pa zraste moj tamal, pa zraste čez šank, pa mi prav: ati ti s` pa punk. Novi cajti uuuuuuuuuuuu ! A je blo dost zaenkrat? Se en liter, Se en liter, Se en liter na sank - SLOVINJAK PANK
fifty Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Prijavljam udeležbo na Lojze Bluz Kompetišn 8)
Ervina Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Sem ceu mesec gararau, sem delau k' žvau, sem plačo dobil, sem u oštarijo zavil, pa sem za pijačo dal, pa sem dau za en pir, pa sem dau še za dva, pa sem dubu pu glau. Pa so kiflci prlaufal... Čez noč, pa zraste moj tamal, pa zraste čez šank, pa mi prav: ati ti s` pa punk. Novi cajti uuuuuuuuuuuu ! Se en liter, Se en liter, Se en liter na sank - SLOVINJAK PANK Pa je ratala skoraj cela :D
lojzi Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Sem ceu mesec gararau, sem delau k' žvau, sem plačo dobil, sem u oštarijo zavil, pa sem za pijačo dal, pa sem dau za en pir, pa sem dau še za dva, pa sem dubu pu glau. Pa so kiflci prlaufal... Čez noč, pa zraste moj tamal, pa zraste čez šank, pa mi prav: ati ti s` pa punk. Novi cajti uuuuuuuuuuuu ! Se en liter, Se en liter, Se en liter na sank - SLOVINJAK PANK Pa je ratala skoraj cela :D "Smo oštarijo razfukal, pa so kiflci prlaufal" bi popravu, če skromno smem. Mam še kr dobr spomin iz tistih cajtov... :wink:
Ervina Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 "Smo oštarijo razfukal, pa so kiflci prlaufal" bi popravu, če skromno smem. Mam še kr dobr spomin iz tistih cajtov... :wink: :oops: Očitno pa mene že EMŠO matra. PS Mislim, da pa pri tebi manjka: Čez noč, pa zraste moj tamal, pa zraste čez šank, pa mi prav moj tamal: ati ti s` pa punk.Ampak nisem čisto prepričana.
lojzi Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Mislim, da pa pri tebi manjka: Čez noč, pa zraste moj tamal, pa zraste čez šank, pa mi prav moj tamal: ati ti s` pa punk.Ampak nisem čisto prepričana. Imaš prou! Sej veš, rozika u mojih letih :wink:
Ervina Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Imaš prou! Sej veš, rozika u mojih letih :wink: Ne sekiraj se. Meni je moral pa Obelix mal pomagat. :wink:
klimbra Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Pa sem le sprovociral "TAPRAV KOMAD"................bravooooooo :D :D :D :D :D :D :D
fifty Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 :? A jest lahko dirkam s Špricer bluzom :?: (Tam sem bolj doma) :lol:
hotschko Objavljeno December 16, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 16, 2002 :? A jest lahko dirkam s Špricer bluzom :?: (Tam sem bolj doma) :lol: v bistvu lahko vsak tekmuje v čemer hoče ... to bo žur :) :D
SiR Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 A bi mi mal obudil tole žlahtno lojzi-bluz tradicionalo?
Noise Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 Shite, jaz sem pa že mislil, da se ne bo nihče spomnil... :D
lojzi Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 Shite, jaz sem pa že mislil, da se ne bo nihče spomnil... :D ← Za letos predlagam kaj drugega....sej veste, Hotscko tok trenira, da je u bluzu nepremagljiv....kaj če bi letos kakšno od Slakov in Fantov s Praprotna ? :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se