Thundercat Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Mene pa zanima kako je z vašim zdravjem! A kaj bolehate?Vam kaj zdravje nagaja? Zanima me, če je tle kdo s sladkorno boleznijo! Sam imam diabetes tipa 1, a je še kdo s to boleznijo!?! :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Nope, nič diabetisa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Kronični lenitis........ :? :( :? :? :? Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Kronični lenitis........ :? :( :? :? :? Alla sva že dve.... :wink: :D zdel mam glih napad....... :wink: :D :D dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Kronični lenitis........ :? :( :? :? :? Alla sva že dve.... :wink: :D zdel mam glih napad....... :wink: :D :D dr.looney :twisted: tri :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Pa kaj tu kak virus razhaja(lenitis). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Pozabo! Zdravje v redu, sam mal me po kosteh trga.(preveč šraufov) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Prirojena presnovna motnja --> ledvični kamni,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 a kamni praviš....ja jih mam neki v glavi.... :D :P :wink: ...so prav težki.... :P :P dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Zaenkrat še nč. Verjetn bom našpuku za kapjo, k je družinska bolezen :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Z belanco v rokah, z motorjem pod ritjo proti infarktu :D :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 Prepozno hodim spat... to je najvecja bolezen... (zombipress) Ampak vem, da nisem edini... eheehhehe.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 Zdrav kot dren, le malo preveč holija in triglicijev v krvi. Spim brez težav, kot dojenček. :sleeping: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 Zdrav kot dren, le malo preveč holija in triglicijev v krvi. Spim brez težav, kot dojenček. :sleeping: Ma ne bi hotu bit nesramen. Večkrat vidim, da pozno v noč pišeš tle na forumu, pol pa zgodaj zjutraj spet, tako da tistih par urc ti pa res ne preostane, kot da spiš na hitro kot dojenček. :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 malo me matra rozika, prehlad, ki se stopnjuje, kaj drugega pa ni. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 Srčne bolečine. 8) Ampak popolnoma nenevarne. :lol: Nasprotno. :D Čutim, da sem iz dneva v dan bolj in bolj zdrava. 8) (ma ja... se sm potrkala trikrat po lesu :roll: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 Nedavno bil na malem tehničnem... Pravjo, da srčna pumpa dela k šus, filter k nov, po zglobih nč ne trga, no malo kdaj pa kdaj zaškripa (pa pus tmo malenkosti), zračn balon ravno pravšenj, cukr tud u normali... :lol: Skratka, če odštejem da že tri in pol mesce nekej pokašljujem (odkar sem se nazadnje z mopedom pelu brez ovratnika), sm zdrav kot.... :lol: 8) :lol: Krokar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king4ever Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 Po kaki prekrokani noči me včasih malo v ledvicah trga, drugače pa zaenkrat vse ok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 funkcioniram...ker mladenič pa ne opažam da je lenobnost krojena bolj po ženski meri, bo spet treba kako kuhovnico v roke prijet, pa ne za kuhat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 Mene pa zanima kako je z vašim zdravjem! A kaj bolehate?Vam kaj zdravje nagaja? Zanima me, če je tle kdo s sladkorno boleznijo! Sam imam diabetes tipa 1, a je še kdo s to boleznijo!?! :?: evo enga....pa še kej druzga bi se najdl....... :x :x :x :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno December 14, 2002 Deli Objavljeno December 14, 2002 Zadnje čase imam probleme z SRCEM :shock: no ja če temu lahko rečemo bolezen je prej kaj druga :lol: :oops: Drugače pa tok, tok nič hušega še vedno zdrav kot dren 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se