bmw Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 BMW, ni ti podobno, da površno bereš! Poskusi znova! Nobenega nacionalizma ni v mojem pisanju. Le gnev in srd na tistimi ki ga in ki so ga zganjali. ponovno sem dvakrat počasi prebral besedo za besedo (hebi ga, to v mojih letih ni nič čudnega) in priznam, da sem si narobe razlagal tvoje pisanje. Zato se ti tukaj javno opravičujem za mojo prehitro (predvsem pa prehudo) reakcijo in to ti ob prvi priliki poplačam s tekočo valuto... Če sem te užalil, se še enkrat opravičujem.....bom v bližnji prihodnosti obiskal okulista....
sesir Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 Pravkar rekli po radiju,da je že na poti v HAAG thumper 1
Dare1 Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 Kaj golazen vozijo v HAAG? V Srebrenico na trg, pa naj sami storijo z njim, kar jim ljubo. Kakšno počasno kamenjanje s kamenčki premera največ 5cm bi bilo kar ustrezno. daneb, sayo in Prix 2 1
X11 Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 (popravljeno) ... reakcijo in to ti ob prvi priliki poplačam s tekočo valuto... Če sem te užalil, se še enkrat opravičujem.....bom v bližnji prihodnosti obiskal okulista.... Accepted. Pa še jaz bom dal za kakšno rundo Popravljeno Junij 1, 2011. Popravil X11
snoopek Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 Dare1 tu se pa popolnoma strinjam s tabo! Taki golazni je treba dat tisto, kar si zasluži! Drugače pa je že v Haagu in so mu že izročili obtožnico! Po informacijah iz medijev pa naj bi bolehal za rakom!
sayo Objavljeno Junij 1, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 Evo MLADIĆ je v EVROPI mnogo prej kot SRBIJA anja37, daneb, Prix in 1 other 3 1
billy Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 Kaj golazen vozijo v HAAG? V Srebrenico na trg, pa naj sami storijo z njim, kar jim ljubo. Kakšno počasno kamenjanje s kamenčki premera največ 5cm bi bilo kar ustrezno. Srebrenica je nažalost srbijanska zdej;drgač pa točn tko-s kamni zatoučt smrada!! Prix, anja37, daneb in 1 other 2 2
papez47 Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 Kaj čmo. Politika je "kurba". :naughty: To, da so ga zvohal ............. je dobr, .......... da so ga u Haag transportiral ........... tut nč narobe. Pa pol? Lahko mu sodijo, lahko ga obsodijo. Pa pol? Model je pobil in poklal - kar pač je in kolikor pač je. Žal! Tudi če dobi dve ali pa 3 dosmrtne kazni .................. , pa kaj pol? U arestu mu bo zihr bolš kt u tisti "fukojebini" u slavoniji. Za vse kar pa je naredil, pa itak ni ekvivalentne kazni! Pa tut če ga na steber prvežejo - pljuvajo, kamenjajo, režejo, seckajo, ali kaj podobnega. Fental bojo le njega. Enega. On pa jih je ..................... olala ........... . klimbra, Prix, trebor in 1 other 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se