Dadi Objavljeno Junij 27, 2013 Opozori Objavljeno Junij 27, 2013 hvala da si me razsvetlila ps. jst sm iz Ljubljane, blizu Borovnice, lahko grem tudi jaz na furo dobrodošel
Dadi Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 Kaj ko bi ta vikend, npr. nedeljo naredili spoznavno vožnjo borovniške sekcije? A je kdo za? Imam pripravljeno vožnjo-traso.
Sinki Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 Sem za, todaj jaz imam v nedeljo čas samo dopoldne nekje do kosila pol pa ..#$%&&%$#"#$%%.... nebi o tem.
Dadi Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 Meni odgovarja nedelja dopoldan, če je kdo za furco, se lahko dobimo na Petrolu v Podpeči - jaz startam ob 8:00, seveda s polnimi tanki goriva. Kdor pride pride, kdor ne pač ne. Če bo vreme dopuščalo, seveda !
bizi Objavljeno Junij 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 Odločitev je padla. Jutri ob 9.00 na kavici OMV Postojna, pol pa krenemo za Rovinj... AnCy85 1
motozajebant Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 Meni odgovarja nedelja dopoldan, če je kdo za furco, se lahko dobimo na Petrolu v Podpeči - jaz startam ob 8:00, seveda s polnimi tanki goriva. Kdor pride pride, kdor ne pač ne. Če bo vreme dopuščalo, seveda ! Odločitev je padla. Jutri ob 9.00 na kavici OMV Postojna, pol pa krenemo za Rovinj... borovničani, kaj ga zdej neki biksate? en štarta v Podpeči ob 8ih zjutraj, drugi OMW Postojna 9:00 ps. a ste razdeljeni na vzhodno in zahodno Borovnico? Dadi in spaceback 2
pik1 Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 .... ja od kje zdej štartamo ????? .... kam nej pridem ???
Sinki Objavljeno Junij 29, 2013 Opozori Objavljeno Junij 29, 2013 Ob 8h na Vrhniški pumpi smer proti Logatcu pol pa OMV v Postojni kjer bo kavica. Kdo je za? Odnosno kdor pride pride kor pa ne, mu bo lahko žal.
motozajebant Objavljeno Junij 29, 2013 Opozori Objavljeno Junij 29, 2013 .... ja od kje zdej štartamo ????? .... kam nej pridem ??? čak da se borovniški biseri zmenijo najprej
Dadi Objavljeno Junij 29, 2013 Opozori Objavljeno Junij 29, 2013 čak da se borovniški biseri zmenijo najprej eden ima čas v soboto, eden pa v nedeljo dopoldan, kot sem rekel-kdor pride pride,sej je vse brez obveze- če greš greš, če ne pač ne,no hard feelings! men se lušta obirat ovinke... se že dobimo kdaj drugič, mogoče še letos
bizi Objavljeno Junij 29, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2013 eden ima čas v soboto, eden pa v nedeljo dopoldan, kot sem rekel-kdor pride pride,sej je vse brez obveze- če greš greš, če ne pač ne,no hard feelings! men se lušta obirat ovinke... se že dobimo kdaj drugič, mogoče še letos Z veseljem bi šel z vami, kot sem že rekel v nedeljo na žalost delam, upam pa da se kdaj dobimo, dam za pivo :-) . Sem bil pa danes v Rovinju. Rovinj- Labin - Rijeka .... fajna tura povna lepih ovinkov:-). Dadi 1
Dadi Objavljeno Junij 29, 2013 Opozori Objavljeno Junij 29, 2013 Z veseljem bi šel z vami, kot sem že rekel v nedeljo na žalost delam, upam pa da se kdaj dobimo, dam za pivo :-) . Sem bil pa danes v Rovinju. Rovinj- Labin - Rijeka .... fajna tura povna lepih ovinkov:-). Jaz sem pa danes oddelal 12 urni šiht, v Rovinj bi šel z veseljem, za pivo velja ! bizi 1
motozajebant Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 Borovniški biseri, kako je bilo na eventu?
krucymucy Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 trije imajo motor, en je sel v petek, drug v soboto, tretji pa v nedeljo. se nobenga ni nazaj. Cofko Cof, Efendi, motozajebant in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 trije imajo motor, en je sel v petek, drug v soboto, tretji pa v nedeljo. se nobenga ni nazaj. stari, zdej sem se pa do solz nasmejal :notworthy: Dadi in krucymucy 2
bizi Objavljeno Julij 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 stari, zdej sem se pa do solz nasmejal :notworthy: A se ti kej voziš, al sam serješ po forumu? Če bi se rad vozu lahko tudi drgač poveš , pa gremo kam na kaki pir...... no ja , lahko pa serješ naprej ... :-) AnCy85 in bizi 2
motozajebant Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 A se ti kej voziš, al sam serješ po forumu? Če bi se rad vozu lahko tudi drgač poveš , pa gremo kam na kaki pir...... no ja , lahko pa serješ naprej ... :-) ej nauš verjel, tudi vozim se, nič bat :grim med tednom sicer bolj malo, ga pa zato po forumu malo bolj serjem za pivo pa kadarkoli, ti sam pokliči bizi 1
bizi Objavljeno Avgust 16, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2013 (popravljeno) Se gre kam v soboto 17.8.? Popravljeno Avgust 16, 2013. Popravil bizi
Marcel-F Objavljeno Avgust 17, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2013 krucymucy--še enga si precej nasmejal,res si dobr tole spesmu
Dadi Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 To nedeljo gremo do Paklenice, če želi kdo z nami naj se mi javi na PM !
bravolt Objavljeno September 11, 2013 Opozori Objavljeno September 11, 2013 To nedeljo gremo do Paklenice, če želi kdo z nami naj se mi javi na PM ! Pridem, pod pogojem da za mano pobiraš otpadle dele bemfla.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se