Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni,

Sicer bi bila tema lahko pod kategorijo dodatne opreme, a upam da bodo vaši odgovori pomagali tudi komu drugemu.

Sam si lastim Yamaho XT125X ('08), gume so 100/80/17 spredaj in 130/70/17 zadaj, kar je dokaj pogosto med 125ccm motorji.

Ker so moje gume letnik '07 jih imam v planu menjati v kratkem.

Glede na internet obstaja nekaj možnosti:

Metzeler Lasertec

Pirelli Sport Demon

Pirelli MT 75 (serijsko na motorju)

Pirelli ML 75

Zanimajo me namreč vaše izkušnje s temi gumami, kako se obnesejo, katere bi priporočali in seveda če sem še katere pozabil :)

Objavljeno

Dunlop arrowmax d103 dej gor in ti nebo žal. Na r125 drsam s tačko (končno) in držijo. Segrete so zlo hitr.

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)

Sem tudi te gledal, ja, me pa zanima kako se kaj obnesejo še brigestonke.

Bridgestone BT39

Bridgestone BT45

Dunlop Arrowmax D103

Bridgestone BT39SS

Michelin Pilot sporty :)

na michelinke pozab. Za bridgestone pa ti nebi znal povedat. Poznam sam enga k ma bt003rs ampak dimenzije 110/140 pa še precenjene. (mislm da 250-270€)

Z dunlop navš čist nč zgrešil. Za okol 130-140 € dobiš par

Popravljeno . Popravil Brzi Erko
  • Všeč mi je 1
Objavljeno

Kje pa bi dobil par za tako ceno, če pogledam recimo sem bi dobil set za 184 € (+ poštnina)?

Objavljeno

Kje pa bi dobil par za tako ceno, če pogledam recimo sem bi dobil set za 184 € (+ poštnina)?

če hočeš z dostavo maš pr širniku set za 130-140€.

Drgač pa poglej pr kšnem svojem bližnjem vulkanizerju. (tud če je kšn € draži se lohak da bol splača zard montaže pa poštnine)

http://www.sirnik.net/

Objavljeno

Aha, Širnika tak poznam, je ata že Metzelerke za BMW-ja kupoval tam, edino kar je, da ma sam nekatere modele na avto.netu. Bom pa poklical in se zmenil, ko pride tak daleč. Hvala za nasvet :)

Objavljeno

sava m-racer (racing soft) ;)

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Meni se odlično obnesejo metzeler lasertec, komplet 120€.

Objavljeno

Js sm s svojimi Dunlop Qualifier 2 čist zadovoln... pelem se čist po robu zdržijo pa tud 10000km :rolleyes:

Objavljeno

Js sm s svojimi Dunlop Qualifier 2 čist zadovoln... pelem se čist po robu zdržijo pa tud 10000km :rolleyes:

a obstaja dimenzija 110/140 ?

Objavljeno

a obstaja dimenzija 110/140 ?

Žal ne, najmanjše dimanzije od Qualifier 2 so: 120/70-17, 160/60-17.

Objavljeno

jst mam eno qualifierco doma (d209f), ma še ene 3/4 profila, jo dam za male pare :)

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!