Skoči na vsebino

Priporočene objave

Guest anzeee93
Objavljeno

Jaz pa še zmeraj mislim da je 2 takt kar uredu. Z njim se usaj da normalno peljat. Pr 4 takt morš pa že res imet dolgo ravnino da boš pri hitrosti 80 km/h koga prehitu. Pr 2 takt pa se da prehitevat brez problema. Res je da imaš z 2 takt malo več stroška s porabo, so pa užitki toliko večji.

hmm ja dvotakti so riskerana zadeva...sm meu aprilio rs je zajbavala tko kt da sm tazadn k bi se hotla z nim pelat...zdej mam pa hondo nsr, sicer bla mal razbita ampak dela bol kot honda cbf od frenda in bol kokr njegova yamahca r125...

odvisno je od lastnikaa ki jo je imel pred tabo kako jo je vzdržval, al je biu len škrtuh, al pa pridn pa raj mal vec zmetu da ni meu problemov =) pa honda je odlicna za dalse turce, nikol me ni nc bolel, tud zdej ne k sm iz vodic prsu, dbest

Objavljeno (popravljeno)

Zdej sm pr neki čez 38000.

30000-šla mašina (cilinder, bat,....)

32000-vodna pumpa (mi je mešal hladilno z oljem)

38000-ležaj v menjalniku.

Zaenkrat vse to pod garancijo tk da nism mel še nobenih stroškov.

Zdej pa upam da bo za nadalnih 30000 spet dobra :D

Sm pa delu nonstop fure do morja in ni druge kokr da se je vrtel na polno. Bom pa zdej bl čuvu kr hmal poteče garancija :whistle: pol pa gre motor v račun

Popravljeno . Popravil Brzi Erko
Objavljeno

Novega lastnika Tomosa od Anžeta Mlakarja, ki ima gor power kit, je dobu policaj u radar in mu je nameru 138 km/h...po ravnem...zdej pa odvisno al se je radar zlagal al ne...

Sam 2 verjanti sta, al se je zlagal radar al pa on, mlakar je zravn mene doma in ko mi je njegov fotr naredu power kit na mojmu tomosu sva šla z mlakarjem probat vštric z njegovim motorjem. Blo je pa tm tm odvisn kako sva šaltala itd pa on je mal lažji, moj tomos pa tut v sanjah ni vidu več kot 120 kaj šele 138...

Objavljeno (popravljeno)

Pol je bla pa nekam slaba tale tvoja husqvarna. Sošolc je kupu yamaho wr 125, js pa teden za njemu aprilio. Sva šla s semaforja dregat in sm biu do 100 km/h vsaj za dolžino dveh motorjev pred njim. Če ne verjamš, ti dam rade volje tel. št. pa ga vprašaš, sej nima smisla da bi neki lagal, sam dejansko je blo tko.

Miha, tebi bi verjel pa če bi rekel, da si spal z mojo mamico :D ( pol bi te pa tepu )

Zato sem tudi dopisal, da je bilo tako vsaj pri moji Husqvarni. Nisem sploh ciljal na vse 125cc 2T.

Sicer je imela zaprta Husqvarna končno tam nekje 100km/h, tako da veš, da jo je dušilo za ponort xD

Odprta pa...ne bi 2× rekel, da bi tvoj SX zadihal, da bi mojgag Husqya prehitel ( ko ni še bil tako napedenan, kot je sedaj )

Sam 2 verjanti sta, al se je zlagal radar al pa on, mlakar je zravn mene doma in ko mi je njegov fotr naredu power kit na mojmu tomosu sva šla z mlakarjem probat vštric z njegovim motorjem. Blo je pa tm tm odvisn kako sva šaltala itd pa on je mal lažji, moj tomos pa tut v sanjah ni vidu več kot 120 kaj šele 138...

Se je treba malo pohvalit (zraven pa nabit dobrih 30km/h) :D 138 na radarju je odvzem izpita :) Tudi izven naselja, če se ne motim ( leti na voznika začetnika )

Popravljeno . Popravil budacki
Objavljeno

Miha, tebi bi verjel pa če bi rekel, da si spal z mojo mamico :D ( pol bi te pa tepu )

Zato sem tudi dopisal, da je bilo tako vsaj pri moji Husqvarni. Nisem sploh ciljal na vse 125cc 2T.

Sicer je imela zaprta Husqvarna končno tam nekje 100km/h, tako da veš, da jo je dušilo za ponort xD

Odprta pa...ne bi 2× rekel, da bi tvoj SX zadihal, da bi mojgag Husqya prehitel ( ko ni še bil tako napedenan, kot je sedaj )

Se je treba malo pohvalit (zraven pa nabit dobrih 30km/h) :D 138 na radarju je odvzem izpita :) Tudi izven naselja, če se ne motim ( leti na voznika začetnika )

Jah lej, js se nism z njim pelju 138 km/h, tko da ne govorim tega ker bi se js tolko pelju z njim, ampak sm samo povedu kar sm slišu, zdej da se je radar oz. najverjetneje tip zlagal je čisto možno, ampak sem samo povedal kar sem slišal ;)

Objavljeno

Jah lej, js se nism z njim pelju 138 km/h, tko da ne govorim tega ker bi se js tolko pelju z njim, ampak sm samo povedu kar sm slišu, zdej da se je radar oz. najverjetneje tip zlagal je čisto možno, ampak sem samo povedal kar sem slišal ;)

Ja ne sej ni nič nate letel, sam k vem da tomos ne more tok it, sej gre dobr s power kitom v pospeških, sam končna ga pa še vedno jebe :S... ubistvu se že original v 5. tok vrti da mislš mislš da bo mašino vn vrgl x) s kitom pa mčkn še več sam u končni se pozna glih par km, edin ob menjavi zobnikov sam pol bi pa pomojem sapce zmankal za tok več km :P

Objavljeno

Ja ne sej ni nič nate letel, sam k vem da tomos ne more tok it, sej gre dobr s power kitom v pospeških, sam končna ga pa še vedno jebe :S... ubistvu se že original v 5. tok vrti da mislš mislš da bo mašino vn vrgl x) s kitom pa mčkn še več sam u končni se pozna glih par km, edin ob menjavi zobnikov sam pol bi pa pomojem sapce zmankal za tok več km :P

To se popolnoma strinjam, ampak sej itak če smo odkriti pri supermototu ni glih neko bistvo v kočni hitrosti, ampak bolj v pospeških in čim večjih nagibih in hitrostih skozi ovinke ;) Usaj meni :P

Objavljeno

To se popolnoma strinjam, ampak sej itak če smo odkriti pri supermototu ni glih neko bistvo v kočni hitrosti, ampak bolj v pospeških in čim večjih nagibih in hitrostih skozi ovinke ;) Usaj meni :P

Za končno hitrost so SS motorji ;)

Objavljeno

Za končno hitrost so SS motorji ;)

SS= Super Slow :worship:

Hec, hec. :D

Torej kot že rečeno...s peto brzino je moja Honda HM 125 letela 143km/h, merjeno z GPSom, ker itq števca ni bilo gor haha...v šesti bi se po mojem zvrtelo 160 :D

S tem, da ni RSke, ki bi ji do kolen prišla po pospeških ^^ supermoto je zakon :D Sam je kurac, k je en cilinder pa agresivno za popizdit pa trese k zmešano pa nobene zaščite prot vetru pa čist odprt si pr padcu :D Sport <3

Objavljeno

Men se nikol ni zvrtel u 5 prestavi, in to ne original in tud s power kitom ne??? Mogoče kdo ve zakaj??

Objavljeno (popravljeno)

Men se nikol ni zvrtel u 5 prestavi, in to ne original in tud s power kitom ne??? Mogoče kdo ve zakaj??

Dej namesto originalnega zadnjega zobnika 47 drugega, 54 ali pa 56, boš vidu kako se ti bo lepo zvrtel :naughty:

Popravljeno . Popravil speedfighttuning
Objavljeno

Dej namesto originalnega zadnjega zobnika 47 drugega, 54 ali pa 56, boš vidu kako se ti bo lepo zvrtel :naughty:

Ja samo potem bo kaj, a bojo bolši pospeški pa manjša končna al koko?

Objavljeno

bolši pospeški ampak tud kratko prestavno razmerje.

Objavljeno

manjši zobnik zadaj =večja končna slabši pospeški

večji zobnik zadaj= boljši pospeški manjša končna

isto funkcionira na vsakem biciklu s prestavami.

Objavljeno

manjši zobnik zadaj =večja končna slabši pospeški

večji zobnik zadaj= boljši pospeški manjša končna

isto funkcionira na vsakem biciklu s prestavami.

Pri tem Tomosu se zaradi večjega zadnjega zobnika končna ne spremeni skoraj nič, ker z original zadnjim zobnikom se motor ne more zvrtet, z večjim zadnjim zobnikom pa se lahko zvrti, tko da so pospeški boljši, končna pa približno enaka ;)

Objavljeno (popravljeno)

Folk, rahlo preveč OFFTOPIC ste šli.

Tipa zanima nakup 125ke za 2-3 leta, tipa Vara, Raptor, TDR.

Meni je tema zanimiva, ker imam sicer TDM 900, zraven pa še 70kit NRGja - ki bi ga rad zamenjal z nekakšno 125ko za furat se po LJ do šihta (dost mam trepetanja pred policaji, sm že preveč star).

Zaenkrat sem vem samo, da priporočate 4T. Še kaj bolj konkretnega? Pa recimo, da a je končna 130 al 131 me glih ne zanima pretirano? :)

Popravljeno . Popravil nsignific
Objavljeno

Folk, rahlo preveč OFFTOPIC ste šli.

Tipa zanima nakup 125ke za 2-3 leta, tipa Vara, Raptor, TDR.

Meni je tema zanimiva, ker imam sicer TDM 900, zraven pa še 70kit NRGja - ki bi ga rad zamenjal z nekakšno 125ko za furat se po LJ do šihta (dost mam trepetanja pred policaji, sm že preveč star).

Zaenkrat sem vem samo, da priporočate 4T. Še kaj bolj konkretnega? Pa recimo, da a je končna 130 al 131 me glih ne zanima pretirano? :)

Za se samo po mestu do šihta vozit še najbolj poceni prideš skozi s kako Yamaho YBR 125 ali pa Hondo CBF 125 ;) Oba sta 4-taktna, tko da mata majhno porabo (okoli 2-3 L/100 km) in sta zelo nezahtevna za vzdrževanje ;)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Za se samo po mestu do šihta vozit še najbolj poceni prideš skozi s kako Yamaho YBR 125 ali pa Hondo CBF 125 ;) Oba sta 4-taktna, tko da mata majhno porabo (okoli 2-3 L/100 km) in sta zelo nezahtevna za vzdrževanje ;)

Sam sta čist premejhna zame (190cm), vsaj za YBR sm prepričan, na CBF še nisem sedel ampak dam roko u ogenj da noge polomim na njemu. Že moja TDM900 mi je mal tesna.

U tem razredu je precej tezko najdt kej zadost velikega :\

Zato bom najbrz na konc kr 125 skuterja vzel, kjer ni tega problema.

Objavljeno

Sam sta čist premejhna zame (190cm), vsaj za YBR sm prepričan, na CBF še nisem sedel ampak dam roko u ogenj da noge polomim na njemu. Že moja TDM900 mi je mal tesna.

U tem razredu je precej tezko najdt kej zadost velikega :\

Zato bom najbrz na konc kr 125 skuterja vzel, kjer ni tega problema.

Največji je pomoje kar Varadero ali pa Derbi Adventure. .)

Objavljeno

Največji je pomoje kar Varadero ali pa Derbi Adventure. .)

Za po mestu je pomoje 125 al pa 250 skuter veliko bolj primeren.

Objavljeno

aja, sm mislu da išče MOTOR, tisti skuterji, kr neki, noge skup k da te scat tišči :P

Objavljeno

aja, sm mislu da išče MOTOR, tisti skuterji, kr neki, noge skup k da te scat tišči :P

Res je da niso lih za hard core bikerje, sam so pa praktični B)

Objavljeno

ja, sm mislu da išče MOTOR, tisti skuterji, kr neki, noge skup k da te scat tišči

Ja sej skuterje si tut resno ogledujem.

U bistvu je kar se "leg spacea" tiče skuter primernejši za dolgonožce kot sm js, ker imaš več svobode kot na motorju, kjer so noge vklenjene - še psoebej pri majhnih 125ccm.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

No, po nekaj časa se spet oglašam, danes že kot lastnik Honde Varadero 125, za katero sem se odločil kljub nekoliko višji nabavni ceni. Po nekaj dnevih uporabe lahko povem, da sem z motorjem vsaj kar se vožnje tiče sem z motorjem zelo zadovoljen! :OK: :OK:

Objavljeno

No, po nekaj časa se spet oglašam, danes že kot lastnik Honde Varadero 125, za katero sem se odločil kljub nekoliko višji nabavni ceni. Po nekaj dnevih uporabe lahko povem, da sem z motorjem vsaj kar se vožnje tiče sem z motorjem zelo zadovoljen! :OK: :OK:

Lepo da si z motorjem zadovoljen ;) Čestitam ob nakupu in veliko varno in srečno prevoženih kilometrov ti želim ;)

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!