someone97 Objavljeno Junij 5, 2011 Opozori Objavljeno Junij 5, 2011 Pogruntal sem Sklopka je padla z mesta in jo je uničilo.
lostid Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 izpuh kupi resonančni (spreminjajoč premer cevi) in ne sito( ki je v bistvu samo večja cev) ninjaxx 1
citam Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 helof, nekaj dni razmišljam, ali bi se dalo mogoče naredit elektronski vžig na mopedu piaggio ciao? men osebno se mi zdi uporabno. Torej ima kdo kakšne iskušnje oziroma je kje prečital, videl...
drjanez Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 helof, nekaj dni razmišljam, ali bi se dalo mogoče naredit elektronski vžig na mopedu piaggio ciao? men osebno se mi zdi uporabno. Torej ima kdo kakšne iskušnje oziroma je kje prečital, videl... A to misliš na el. štarter? Ma brez veze, predrago! Za ta dnar dobiš enga kolega ki ti bo vsakič zavrtel tisto pedalo...
Piaggio123 Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 Kako lahko predelaš Ciaota da bolj vleče v klanec?
Brap Objavljeno December 22, 2019 Opozori Objavljeno December 22, 2019 Ob 22. 10. 2010 ob 14:21, 404notfound pravi: Živjo zanima me vse o Piaggio ciao ter če se ga da predelati in kako in koliko bi šel po predelavi Hmm, ogromno stvari .. Cilimder kit Drug blok motorja (z mocnejso ojnico,lezaji in seveda sornik premera 12 mm ker od 65ccm naprej ima bat sornik premer 12 , original ima pa fi 10) Vecji fergazer Trsa sklopka Avspuh Drug bolj pretocni zracni filter Jermenica (vecja za vecji pospesek in manjso koncno, ce jepa jermenica manjsa pa jepospesek slabsi invecja koncna) Vecja diza In nazadnje ce si mojster po biaksas sesalni prekat it loputice na ojnice .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se