flexertime Objavljeno Junij 6, 2011 Deli Objavljeno Junij 6, 2011 Lep pozdrav, mene pa zanima, kje se skriva varovalka v flexerju. Kr ne dela mi več, žmigavci, luči na števcu, zadnja luč. Mislim da je zato kriva varovalka ? Peljal pa sem se po klancu navzdol, in mislim da je bila hitrost preveilka, in s tem prevelika napetost toka. (Sliši se smešno, ampak je tako ) Predvidevam pravilno? Prosim za pomoč, kje se skriva ta varovalka približno. dlicen in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Junij 6, 2011 Deli Objavljeno Junij 6, 2011 Lep pozdrav, mene pa zanima, kje se skriva varovalka v flexerju. Kr ne dela mi več, žmigavci, luči na števcu, zadnja luč. Mislim da je zato kriva varovalka ? Peljal pa sem se po klancu navzdol, in mislim da je bila hitrost preveilka, in s tem prevelika napetost toka. (Sliši se smešno, ampak je tako ) Predvidevam pravilno? Prosim za pomoč, kje se skriva ta varovalka približno. Točno ti nebi znal povedati kje se skriva varovalka boš moral kar sam poizkat mogoče pod sedežem,v luči ali za kake verklajdungo !!! Zgleda pa približno takole !! grepavl in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se