FLAYO Objavljeno December 16, 2002 Deli Objavljeno December 16, 2002 http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html :) :) :) :) Flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 16, 2002 Deli Objavljeno December 16, 2002 haha me zanima do kolko bo prišo :lol: :lol: 8) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 16, 2002 Deli Objavljeno December 16, 2002 Najbolj trpi radirka. Kot da bi kuril gumo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno December 16, 2002 Deli Objavljeno December 16, 2002 Najbolj trpi radirka. Kot da bi kuril gumo :lol: Zgleda da ima dobrega sponzora. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 17, 2002 Deli Objavljeno December 17, 2002 zanimivo, kako mu rata vse številke od 0 do 9 zmeri enake napisat :lol: :lol: :lol: za une ki ne vidte, sta datum in ura taprava... pa še neki, zadeva se uravnava po računalniku (tvojem ja :lol: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 17, 2002 Deli Objavljeno December 17, 2002 haha me zanima do kolko bo prišo :lol: :lol: 8) :P Sem čaku neki cajta ampak se ni ustavl. Ampak se je ponavlal, pa ponavlal, pa ponavlal... :? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se