hajoktejn Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Živjo, najprej nick spremen v "kibic"; drgač ti pa nč ne morjo, tko zrelim in pametnim osebam k take sprašujejo itak nben nč ne more; no ja edin tale: Tedybear, ninjaxx, shark90 in 2 others 5
GregaSLO Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Prosim za vašo pomoč v imenu mojega brata, brat je pred kratkim podedoval motor, a ima samo izpit za B kategorijo. Z izbranko bi se rad odpravil na morje z motorjem, zanima pa ga seveda kakšna je kazez (kaj se zgodi z izpitom B.kategorije, višina kazni in kaj se zgodi z motorjem) Morda je že prežvečena tema a jaz ne nejadem odgovora. LP OMG šele zdele to prebral... Folku se trga iz dneva v dan bolj ninjaxx in mopedist5 2
kimuc2 Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 hajoktejn ne bit preveč brihtn k ti kr škodi shark90, ninjaxx, hajoktejn in 2 others 5
ninjaxx Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 hajoktejn ne bit preveč brihtn k ti kr škodi Tu si edino ti brihtn... mopedist5 1
hajoktejn Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 hajoktejn ne bit preveč brihtn k ti kr škodi mulči, take k si ti, jem za zajtrk BenX, mopedist5 in ImenitnaPriložnost 2 1
BenX Objavljeno Julij 2, 2011 Opozori Objavljeno Julij 2, 2011 Prosim za vašo pomoč v imenu mojega brata, brat je pred kratkim podedoval motor, a ima samo izpit za B kategorijo. Z izbranko bi se rad odpravil na morje z motorjem, zanima pa ga seveda kakšna je kazez (kaj se zgodi z izpitom B.kategorije, višina kazni in kaj se zgodi z motorjem) Morda je že prežvečena tema a jaz ne nejadem odgovora. LP kakšen motor pa je podedoval če lahko poveš? mogoče kupim za jurja in ga odrešim muk. drugače pa, vprašanje je itak . če je podedoval motor upam da je podedoval tudi zaščitno opremo za dve osebi in da je obema seveda prav.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 4, 2011 Opozori Objavljeno Julij 4, 2011 Tukaj je govora o enem s Kawasakijem ... kdo od tu? mopedist5 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 BTW, zanimiv članek o zakonodaji itd http://www.delo.si/novice/kronika/najhujsa-kazen-ostati-brez-avta.html Nisem vedel,da so lani vsak dan odvzeli 5 vozil (avtov ali motorjev) ... to je cirka 1700 ... mopedist5 1
frenk123 Objavljeno April 18, 2019 Opozori Objavljeno April 18, 2019 mene pa zanima koliksna je kazen ce brez izpita vozs motorno kolo pa te dobijo ce bi biu pod uplivom alkota Bg, Kugelschreiber, bajkr88 in 2 others 1 4
KARMEN1 Objavljeno April 18, 2019 Opozori Objavljeno April 18, 2019 Mogoče si pozabil dodati še, in če greš v naselju 90 km/h ?. sesir 1
sesir Objavljeno April 18, 2019 Opozori Objavljeno April 18, 2019 (popravljeno) pred 8 minutami, KARMEN1 pravi: Mogoče si pozabil dodati še, in če greš v naselju 90 km/h ?. Izpita mu vseeno ne morjo vzet P.S Si ze probu al se bos? Popravljeno April 18, 2019. Popravil sesir KARMEN1, Zok in bikez 3
.... Objavljeno April 18, 2019 Opozori Objavljeno April 18, 2019 pred 24 minutami, frenk123 pravi: mene pa zanima koliksna je kazen ce brez izpita vozs motorno kolo pa te dobijo ce bi biu pod uplivom alkota Pa verjetno še začetnik? Odvisno koliko si napihal. Se pa začne od 300 navzgor za alkohol. Za vožnjo brez izpita pa ne vem. Bo @Borutt več povedal. Mi je pa kolega dejal, če preneha veljati vozniška, raje reči da si pozabil doma in plačaš 40 evrov kot da pokažeš vozniško ki je prenehala veljati, saj je v tem primeru kazen 500 evrov. A verjetno to policaji preverjajo na podlagi osebnega dokumenta ali registracije. Pojma nimam, bo dežurni policaj tu gor, to povedal. Če pa še sploh nimaš izpita, pa si najebal
frenk123 Objavljeno April 18, 2019 Opozori Objavljeno April 18, 2019 ja sploh nimam izpitak ksna je pol lahk pizdarija no nvm menda okol 500 da je al kakor sodisce razsodi ? bikez, Zok, bajkr88 in 2 others 4 1
bajkr88 Objavljeno April 18, 2019 Opozori Objavljeno April 18, 2019 ce ga nimas s seboj...te grejo zihr prevert..in komot izvejo da ni veljavno...
Xebec Objavljeno April 18, 2019 Opozori Objavljeno April 18, 2019 gulag, 10 let Raavi, Bg, Zok in 5 others 1 7
.... Objavljeno April 18, 2019 Opozori Objavljeno April 18, 2019 pred 1 minuto, Rogerg pravi: ce ga nimas s seboj...te grejo zihr prevert..in komot izvejo da ni veljavno... Odvisno od policaja, meni se že zgodilo da me niso preverjali. (policajke) pred 2 minutami, frenk123 pravi: ja sploh nimam izpitak ksna je pol lahk pizdarija no nvm menda okol 500 da je al kakor sodisce razsodi ? Kok si napihal? Če mene vprašaš si ob najmanj 1200 + vsaj pol leta ne smeš delat izpita. Bo soforumaš policaj povedal kak pa kaj. pred 1 minuto, Xebec pravi: gulag, 10 let Tak malo? sesir 1
sesir Objavljeno April 18, 2019 Opozori Objavljeno April 18, 2019 pred 7 minutami, frenk123 pravi: ja sploh nimam izpitak ksna je pol lahk pizdarija no nvm menda okol 500 da je al kakor sodisce razsodi ? Vse kar te bo stalo manj ku 2400 bodi vesel...kuk si pihno? Bil z motorjem in sploh nimas A izpita? In koliko kubicen bil? Nima to sicer neke prave veze...
Borutt Objavljeno April 18, 2019 Opozori Objavljeno April 18, 2019 (popravljeno) pred 32 minutami, Arzen pravi: Pa verjetno še začetnik? Odvisno koliko si napihal. Se pa začne od 300 navzgor za alkohol. Za vožnjo brez izpita pa ne vem. Bo @Borutt več povedal. Mi je pa kolega dejal, če preneha veljati vozniška, raje reči da si pozabil doma in plačaš 40 evrov kot da pokažeš vozniško ki je prenehala veljati, saj je v tem primeru kazen 500 evrov. A verjetno to policaji preverjajo na podlagi osebnega dokumenta ali registracije. Pojma nimam, bo dežurni policaj tu gor, to povedal. Če pa še sploh nimaš izpita, pa si najebal Ti kar kolega poslušaj. Sledi pešačenje in kakšen tisočak manj. Popravljeno April 18, 2019. Popravil Borutt Zok, bikez, bajkr88 in 3 others 5 1
Zok Objavljeno April 19, 2019 Opozori Objavljeno April 19, 2019 (popravljeno) 9 hours ago, Arzen said: Pa verjetno še začetnik? Odvisno koliko si napihal. Se pa začne od 300 navzgor za alkohol. Za vožnjo brez izpita pa ne vem. Bo @Borutt več povedal. Mi je pa kolega dejal, če preneha veljati vozniška, raje reči da si pozabil doma in plačaš 40 evrov kot da pokažeš vozniško ki je prenehala veljati, saj je v tem primeru kazen 500 evrov. A verjetno to policaji preverjajo na podlagi osebnega dokumenta ali registracije. Pojma nimam, bo dežurni policaj tu gor, to povedal. Če pa še sploh nimaš izpita, pa si najebal Alko med 0,24 in 0,38 je 600 eur. Ce ti vozniska potece, je bilo pred mnogimi leti 120 eur, v primeru da ti potece zaradi zdravstvenih razlogov (dioptrija - potece vsakih 5 let), pa 500, in mislim, da je bila takrat enaka kazen, kot ce izpita sploh nikoli nisi imel. Zna biti, da je tudi danes podobno razmerje. Mi je v moji "karieri" ze dvakrat poteklo ne da bi vedel, obakrat me je na to opomnila uradna oseba. So mi pa do zdaj se vedno vse preverjali, tako da ne bi igral na karto "pozabil doma" - vcasih sem bil mulc, zdaj sem pa allahu snackbar (sej se bom obril) s crnim bmwjem z zatemnjenimi sajbami, pa me majo radi. In ce policaj vidi, da mu lazes, ti ni milosti. Edino ko sem imel zeno zraven mi je policaj verjel, da sem abstinent, in mi ni dal pihat - ceprav na pogled ne izgleda tako zajebana. Brez izpita + alko pa rezultira najmanj v zaseg vozila (no, vsaj tega se nisem sprobal ). Kar je edino pravilno. Popravljeno April 19, 2019. Popravil Zok
maus Objavljeno April 19, 2019 Opozori Objavljeno April 19, 2019 ukraden avto + alkohol + brez vozniške + prometna nesreča s smrtnim izidom =< 7,62 mm Bmflar, bikez, Quest in 3 others 3 3
Tex Objavljeno April 19, 2019 Opozori Objavljeno April 19, 2019 Ne se sekirat, ni samo 1k€ .. je še sodna taksa .. Pa ni bilo nekaj v smislu kazni za onega, ki je vozilo izročil onemu, ki je brez izpita? Xebec, sesir in maus 2 1
Xebec Objavljeno April 19, 2019 Opozori Objavljeno April 19, 2019 pred 16 minutami, maus pravi: ukraden avto + alkohol + brez vozniške + prometna nesreča s smrtnim izidom =< 7,62 mm stara šola...zdj je 5,56 moderno sesir, Bmflar, bikez in 3 others 6
skalar36 Objavljeno April 19, 2019 Opozori Objavljeno April 19, 2019 pred 5 urami, Xebec pravi: stara šola...zdj je 5,56 moderno Nope, tud to je staro. 5.45 Xebec 1
Darko3g Objavljeno April 19, 2019 Opozori Objavljeno April 19, 2019 Dober odvetnik bo dokazal, da brez izpita nisi vedel, da ne smeš voziti pijan in 90 po naselju, saj ne poznaš znakov. Tako ti ostane le vožnja brez izpita . Res pa bo tako dober odvetnik stal več, kot bi vse kazni skupaj . Ne vem pa kako ti poteče vozniška, meni velja do 80. leta, razen če so omejitve zaradi vida ali zdravja.
MARJA Objavljeno April 20, 2019 Opozori Objavljeno April 20, 2019 (popravljeno) pred 12 urami, Darko3g pravi: Ne vem pa kako ti poteče vozniška, meni velja do 80. leta, razen če so omejitve zaradi vida ali zdravja. To je že res, sam kartico pa moraš obnovit, se pravi naredit novo na 10 let. Jaz moram to storit drugo leto. Če pa maš še knjižico pa jo moraš zamenjat za plastično kartico, mislim da do leta 2023. Popravljeno April 20, 2019. Popravil MARJA DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se