bobk56 Objavljeno Junij 22, 2011 Deli Objavljeno Junij 22, 2011 Na forumu On the Road & Off-Road se je razvila tema z naslovom Pri meni lahko postavite šotor. Padla je ideja, da bi bilo fino ustvariti spletno stran, kjer bi registrirani uporabniki lahko te informacije delili z drugimi. Imel sem malo odveč časa in sem postavil spletno stran, ki to omogoča. Je še v razvojni fazi, pa tudi oblikovno še ni dodelana. Stran je dosegljiva na tem naslovu: http://93.103.13.124/dani/projects/moto/ Ne ustrašite se naslova, stran se namreč nahaja na mojem strežniku in domena še ni registrirana. Če vas to zanima, se dajte registrirati, pa sporočite kakšno idejo oz. kritiko Tukaj pa je še par screenshotov aplikacije. Ogled vseh lokacij Urejanje izbrane lokacij Pregled vnešenih lokacij in brisanje izbrane lokacije Lep pozdrav Kor13, Cofko Cof, Tiger in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Junij 22, 2011 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2011 Domena je registrirana, tako da je sedaj stran dostopna na http://motolokacije.si/ mojamiska in Kor13 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 24, 2011 Deli Objavljeno Junij 24, 2011 (popravljeno) Moje pripomba - Samo za pregled, login stran ali pa nek "gost" uporabnik, namreč tečno je če si nekje, kjer bi rabil na hitro informacijo, si še uporabnika delat, oziroma v primeru, da se to razvije v mobilno aplikacijo (kar bi bilo fino), kjer je tipkanje(sploh če si pod gasom in iščeš hitro lokacijo da se sesedeš) oteženo. Kej več pa še ne morem povedat, ker me je tako grozno zmotil tale login Ideja pa se mi zdi posrečena in zelo uporabna, še posebej če se bo še nadalno razvila in pridobila na uporabnikih. Popravljeno Junij 24, 2011. Popravil Dolenc™ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Junij 24, 2011 Deli Objavljeno Junij 24, 2011 Ko odpreš stran bi moral takoj videt vse lokacije. Če bi pa hotel dodat kakšno, je pa potreben login. Večini uporabnikov se preprosto ne da registrirat, ampak bi samo radi videli tistih par placov. V tem primeru sploh ni potrebno delat mobilne aplikacije, ker greš samo na spletno stran in se odpre zemljevid. sesir in ImenitnaPriložnost 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Junij 25, 2011 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2011 Se strinjam z obema, bo urejeno. mojamiska in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Junij 28, 2011 Avtor Deli Objavljeno Junij 28, 2011 Malo sem še dodelal stran. Sedaj je možno iskanje po tipu lokacije. Drugače je stran dostopna tudi preko naslova http://motolocations.com/ Ko bom doprogramiral izbiro jezika, bo jezik na tej .com domeni prednastavljen na angleščino, možna pa bo izbira jezika na obeh domenah. Sprogramiral sem tudi sistem za prevajanje strani. Trenutno je še v razvojni fazi, ko pa bo končan pa bom dal dostop tistemu, ki bi mi želel pomagat prevest stran v katerikoli drug jezik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davidg Objavljeno Junij 29, 2011 Deli Objavljeno Junij 29, 2011 Sploh ni slabo. Pogrešam le kakšno ikonico za prelaze ali kaj podbnega, s tem bi potem lahko označil lepe odseke cest ali pa kar prelaz sam naprimer... D. bobk56 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Junij 29, 2011 Avtor Deli Objavljeno Junij 29, 2011 Fina ideja za prelaze! Bom kar dodal Bom pa še dodal funkcionalnost dodajanja zanimivih cestnih odsekov itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Junij 29, 2011 Avtor Deli Objavljeno Junij 29, 2011 Dodatna funkcionalnost - po kliku na marker, se odpre oblaček in v njem na vrhu najdete naslov, ki je v bistvu povezava. Po kliku na naslov, vas povezava pripelje do strani za detaljni ogled lokacije. lasagna in exaGee 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davidg Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 Superca :-)! Ne vem, ali si tole želel ali je bug... Ko klikneš na eno ikonico, se odpre oblaček, če ga sam ne zapreš in klikneš na novo ikono imaš že dva oblačka... Čez čas jih imaš poln ekrat. Fino bi bilo, da se oblaček sam zapre, ko klikneš na novo ikonico! D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Julij 4, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2011 Te oblačke bo treba popravit ja. Sem pa te dni dodal dodatne funkcionalnosti. Novo v menuju: "Vnos ceste", ter posledično dva nova tipa lokacij. Prvi je cesta, kamor spadjo recimo kačje ride. Drugi tip je pa "nevaren odsek", s katerim lahko ostale motoriste obvestite o stanju ceste. Če vas recimo zanimajo samo nevarnosti na cesti, kliknite na rdečo ikono s klicajem. Če vas zanima več detajlov o cesti, kliknite na pobarvan naslov lokacije, ki je povezava do detaljne strani. Lokacije urejate na strani "Moje lokacije". Spremenjen je tudi obrazec za dodajanje oziroma urejanje lokacij / cest. lasagna 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Julij 7, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Dodal sem še možnost komentiranja lokacij: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Marec 12, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 12, 2012 Za tiste, ki morda ne hodite v On the Road & Off-Road forum, pa bi vas utegnilo zanimati. Sem kar skopiral od tam: Po ogromno urah prepisovanja stare aplikacije je zdaj verzija 2 motolokacij live ! Preden sem začel prepisovati, sem si zabeležil vaše predloge in kot vidite, jih je dosti implementiranih. Drugače ji pa rečem beta verzija, ker še ni čisto izpiljena Vabim vas, da si stran ogledate in dodate kakšne svoje lokacije. (višinski graf na cestah še ne deluje čisto ok. Na tej lokaciji http://motolokacije....both-cd8b4cd2a0 poskusite miško zapeljati čez višinski graf pod zemljevidom) Za vse pripombe, ktirike, ideje sem dosegljiv preko tega obrazca http://motolokacije.si/contact, ali pa tukaj na forumu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Marec 12, 2012 Deli Objavljeno Marec 12, 2012 Ni potrebe po dveh temah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave