revival Objavljeno September 18, 2011 Deli Objavljeno September 18, 2011 Mene so pred mesecem ustavili policaji, brez izpita in registracije, moped sem imel skoraj 1 leto, pa se nisem dosti vozil, pa še tam kjer sem se so take gozdne poti pa stranske ceste k gre 20 avtomobilov na dan mogoče. pa še izpit sem imel 1/2 narejenga sam še vožnje bi mogu do konca dat skoz.... Pa so mi kljub temu moped vzeli, Automatic A3MS letnik 1987, ohranjen neverjetno, vse brezhibno v odličnem stanju nč predelan. Nek nov zakon je da če nimaš registriranga vozila ti ga zdj tud zaplenijo.... v petk morm pa na sodišče :/ upam da ne dobim prepovedi delanja izpita, kazn je pa lohka do 1000eur, +200eur za fotra kot starša, +400eur avtovleka Avtovleka sigurno ni 400€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glazuna Objavljeno September 18, 2011 Deli Objavljeno September 18, 2011 Avtovleka sigurno ni 400€ tak so rekl da ocenjujejo, ja veš kaj je, mene so to ustavl nek v enih govcih... uff stran od sam kraja Logatec, pol povrh usga so avtovleko še iz Lublane naročil in je meu ene 50-60km sam v eno smer za narest, po pa še moped za nazajv grosuplje v garazo kjer majo zaplenjene pelat. In to je avtovleka Kopitar, ta je drag ko svina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glazuna Objavljeno September 21, 2011 Deli Objavljeno September 21, 2011 btw kaj mislite da je pametno pred sodnikom rečt, ko te začne spraševat zakaj si se vozu, kam si šou, ali se zavedaš kakšn prekršek si naredu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lostid Objavljeno September 27, 2011 Deli Objavljeno September 27, 2011 (popravljeno) če nisi polnoleten se ne sekiraj, dobil boš le opozorilo, reči da starši niso vedeli da si se peljal, sam pa kazni itak ne moreš plačati ker nimaš dohodkov kolega je bil pri sodniku 3x, dvakrat je vozil neregistriran avto, tretjič so ga pa na friziranem skuterju ustavili, ker takrat ni bil polnoleten je dobil le opozorila Popravljeno September 27, 2011. Popravil lostid Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno Marec 1, 2012 Deli Objavljeno Marec 1, 2012 Eno vprašanje...kaj pa se zgodi če imaš A kategorijo in te dobijo s skuterjem ki gre več kot 50 km/h? A ni registracija omejena samo z kubiki in do 4 kw moči motorja? Pač sam izpit AM je omejen na do 50ccm in do 50 km/h ali se jaz motim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 1, 2012 Deli Objavljeno Marec 1, 2012 Dobiš izredni tehnični pregled vozila in če se dokaže, da gre hitrejš od zakonsko predpisanih 45km/h, ti ga lahko zaplenijo, stisnejo, zmeljejo ali pa na tvoje stroške spravijo nazaj v originalno stanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nsignific Objavljeno Marec 1, 2012 Deli Objavljeno Marec 1, 2012 Eno vprašanje...kaj pa se zgodi če imaš A kategorijo in te dobijo s skuterjem ki gre več kot 50 km/h? A ni registracija omejena samo z kubiki in do 4 kw moči motorja? Pač sam izpit AM je omejen na do 50ccm in do 50 km/h ali se jaz motim? Ni pomembno, kakšen izpit maš. Motor ne sme presegati omejitev, ki veljajo za njegovo registracijo. Omejitev je, btw 45km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fanttasy Objavljeno Marec 1, 2012 Deli Objavljeno Marec 1, 2012 Če maš izpit kategorije A in skuter 50ccm, ki je predelan ga pomojem lahko registriraš kot 125ccm in nimaš problemov z modrimi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Marec 1, 2012 Deli Objavljeno Marec 1, 2012 Skuter vozim že 20 let pa me še NIKOLI niso vstavili ! ! Ps na tehničnem je števec pokazal 58 skoraj 60 Km/h - registriral brez problema ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nicholas Objavljeno Julij 24, 2012 Deli Objavljeno Julij 24, 2012 Lp.. mene zanima kolikšna je kazen, če daš na skuter OMEJEVALEC OBRATOV in da ti ga dobijo.. hvala za odgovor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemen z Objavljeno Julij 24, 2012 Deli Objavljeno Julij 24, 2012 mislim da je kazen za nehomologirano predelavo vozila 500 eurov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmagedon Objavljeno Julij 26, 2012 Deli Objavljeno Julij 26, 2012 glede na to da je tema stara 1 leto, me zanima kaj je rešil avtor, ki so mu zaplenili baje popolnoma nepredelan motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marinc7111 Objavljeno April 21, 2013 Deli Objavljeno April 21, 2013 Lp imam eno vprašanje za vas torej zanima me kakšno kazen bi dobil če bi jo sploh npr. če bi vozil skuter z čelado na glavi, registriran, zavarovan tehnično izpraven skuter samo izpita pa nebi imel ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se