uzzy Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 Iščem dober in enostaven program za izdelavo ne preveč zahtevnih strani. Prosim za nasvete. Thnx lp uzzy
manjak Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 Ej, glih ta cajt se ukvarjam tut jst z spletno. Delam jo kr u Netscapu k ma ugrajen že notr orodje. trenutno iščem scripte 8) :wink:
hotschko Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 weaver ... dream weaver... al nekaj takega ... podobna tema je že obstajala ... poišči na tem forumu
Codeine Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 Ej, glih ta cajt se ukvarjam tut jst z spletno. Delam jo kr u Netscapu k ma ugrajen že notr orodje. trenutno iščem scripte 8) :wink: UltraEdit (samo, da ima številčenje vrstic) :lol: :lol:
SiR Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 Macromedia Dreamweaver je odlična stvar (ni glih zastonj)...
Einherjar Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 vi oz. ce si na microsoftu notepad.
hotschko Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 vi oz. ce si na microsoftu notepad. Ja, notepad ... moj omiljeni web editor.
uzzy Objavljeno December 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2002 Thanx, kje bi se dal videt tega dreamweawerja ali pa ultaredit in koliko stane oz. mi ga lahko kdo vsaj malček predstavi ? Tega z notepadom pa nisem glih pošteku :?: Kolk pa se da delat z netscape-om? lp uzzy
cyc Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 Ja, notepad ... moj omiljeni web editor. Res? :wink: A ne obstaja en TextPad al nekaj takega .... ne vem na pamet, sam uporabljam UltraEdit na Win32 in joe na unixih 8) (vi(m) raje ne :wink:)
cyc Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 kje bi se dal videt tega dreamweawerja ali pa ultaredit in Preiskusno razlicico Dreamweaverja imas na http://www.macromedia.com/software/dreamweaver/ UltraEdit pa na http://www.idmcomp.com/. Ampak to je text editor ... na roke pises vso kodo, ti jo pa barva, to je to :wink: Ti isces verjetno kaj v stilu FrontPagea. koliko stane oz. mi ga lahko kdo vsaj malček predstavi ? Dreamweaver ima tako ceno, da je za poklicne izdelovalce spletnih strani ... ni za "ljubiteljsko" delo. Tega z notepadom pa nisem glih pošteku :?: Kolk pa se da delat z netscape-om? Netscape oz. Mozilla ima preprostejsi HTML editor oz. "Composer" vgrajen, za zelo nezahtevnega uporabnika je to dovolj. FrontPage tudi obstaja tudi v oklesceni razlicici, rece se ji FrontPage Express, kolikor vem, je prilozeno InternetExplorerju, vsaj svoj cas je bil.
SiR Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 vi oz. ce si na microsoftu notepad. edlin.exe
Codeine Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 vi oz. ce si na microsoftu notepad. edlin.exe Ne bodimo pikolovski, predlagam kar dosprompt ali boot disketo ms-dos in ukaz copy con: imefila.(htm,php,asp) :lol: :lol: :lol: :lol:
SiR Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 pravi carji pa še copy con: imefila.(jpg, gif ali swf) :lol: In potem tako sprogramirajo www.microsoft.com :shock:
manjak Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 Kolk pa se da delat z netscape-om? lp uzzy Ker prvič delam spletno nimam glih primerjave. Dobr mi je, k ti ni treba u HTML pisat. Če boš hotu gledat HTML kodo boš mogu ga povezat z enim drugim programom. Izbrov sem ga pa tut zato, kr mam komplet šolo o spletnih straneh :lol: :roll:
manjak Objavljeno December 21, 2002 Opozori Objavljeno December 21, 2002 Hm, ne vem če se mi splača odpirat novo temo zato pa bom kr kle napisu. Ne vem, kuko se nardi tista povezava za downlodanje, k se odpre k klikneš pač na nek naslov :?: :oops:
GraYWolF Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 Hehe, ste mi polepšali dan s to temo in vašimi prispevki :wink: A ima kdo željo postati profesionalni izdelovalec spletnih strani? Pozdrav vsem.
manjak Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 Hehe, ste mi polepšali dan s to temo in vašimi prispevki :wink: A ima kdo željo postati profesionalni izdelovalec spletnih strani? Pozdrav vsem. Profesiolnal ne, za kekšen cekin pa tut lahk nardim kej. sam najprej je na vrst moja :!: :wink:
GraYWolF Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 Profesiolnal ne, za kekšen cekin pa tut lahk nardim kej. sam najprej je na vrst moja :!: :wink: Ej brez zamere, vendar taki šarlatani :evil: kot ti, kvarite slovensko tržišče. Ne samo da imate mizerne cene, ki ne vzdržijo niti osnovnega plačila davščin, OK imate za pivo, vendar je to vse. Da ne govorim o kvaliteti vaših izdelkov "za pivo". Potem pa prijokajo stranke da jim je delal en študentek full poceni, ampak je bilo vse za en k.u.r.a.c., seveda pa potem stranka misli da bo profesionalno delo plačala spet po študentskih cenah. Predlagam da se vi nadebudni bodoči izdelovalci spletnih strani oz. aplikacij najprej naučite osnove in poiščete delo pod okriljem profesionalne firme ali posameznika, ki se s tem ukvarja. Več se boste naučili, vedno izpopolnjevali, se specializirali in na dolgi rok bomo vsi bolje zaslužili.
manjak Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 Profesiolnal ne, za kekšen cekin pa tut lahk nardim kej. sam najprej je na vrst moja :!: :wink: Ej brez zamere, vendar taki šarlatani :evil: kot ti, kvarite slovensko tržišče. Ne samo da imate mizerne cene, ki ne vzdržijo niti osnovnega plačila davščin, OK imate za pivo, vendar je to vse. Da ne govorim o kvaliteti vaših izdelkov "za pivo". Potem pa prijokajo stranke da jim je delal en študentek full poceni, ampak je bilo vse za en k.u.r.a.c., seveda pa potem stranka misli da bo profesionalno delo plačala spet po študentskih cenah. Predlagam da se vi nadebudni bodoči izdelovalci spletnih strani oz. aplikacij najprej naučite osnove in poiščete delo pod okriljem profesionalne firme ali posameznika, ki se s tem ukvarja. Več se boste naučili, vedno izpopolnjevali, se specializirali in na dolgi rok bomo vsi bolje zaslužili. Kot prvo- hvala za pridigo. Zdej pa- jst nikol nisem mel želje delat spletnih za denar. Pol- sploh nisem študent, preber u profilu kaj sem. Jst se učim osnove vsega povezanega z računalništvom in zaenkrat tut osnove spletnih. Če mi kera sfirma ponud šiht ga z veseljem vzamem, seveda ko bom dost star. Za pivo pa jst bom pa jst sam kolegom delu strani. :wink:
GraYWolF Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 Hehe, ja shit, si bil ravno ti na poti pogube... :twisted: Sej bos prezivel a ne?
hotschko Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 Hehe, ja shit, si bil ravno ti na poti pogube... :twisted: Sej bos prezivel a ne?GraYWolF ... ti si pa tko pameten ..,. a sem lahko tvoj prjatu ... poznam jaz take pametnjakoviče, ki so profesionalci in delajo "ful dobre" spletne strani ampak na obiskovalce teh strani in njihovo uporabnost pa zelo radi pozabljajo(te) !!! HotSChkO
GraYWolF Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 Hehe, ja shit, si bil ravno ti na poti pogube... :twisted: Sej bos prezivel a ne?GraYWolF ... ti si pa tko pameten ..,. a sem lahko tvoj prjatu ... poznam jaz take pametnjakoviče, ki so profesionalci in delajo "ful dobre" spletne strani ampak na obiskovalce teh strani in njihovo uporabnost pa zelo radi pozabljajo(te) !!! HotSChkO Ma ne, ti ne potrebuješ prijateljev, ti si vseved, a si pozabil? :lol: No pokaži eno spletno stran, za katero veš da so jo naredili profesionalci, vendar so po tvoje pozabili na uporabnost.
SiR Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 No pokaži eno spletno stran, za katero veš da so jo naredili profesionalci, vendar so po tvoje pozabili na uporabnost. Za začetek - vse, ki uporabljajo Flash :D Potem - vse, k ise ne zmorejo odpreti v IE in navigatorju na različnih platformah. In še - vse tiste, kjer so tabele fiksirane, da imaš ja pokvečen prikaz če ti fonti ne pašejo.. Mislim, da sem opisal skoraj vse spletne strani, razen www.motosvet.com - ki mu gre vsa pohvala :wink: zato pa skoz tu gor visim hehe
hotschko Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 Ya SymRu je kar sdobro povzel ...
GraYWolF Objavljeno December 30, 2002 Opozori Objavljeno December 30, 2002 Ja v bistvu se popolnoma strinjam. Jaz sem profi že nekaj let in se trudim da izdelek postane uporaben in obenem lep. Nikakor pa ne maram oblikovalskega "onaniranja". Če je kdo tukaj pri volji za kakšno resno debato o spletu lahko odpremo nov post. Lep dan želim Damjan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se