hotschko Objavljeno December 30, 2002 Opozori Objavljeno December 30, 2002 lahko odpremo nov post. ... si morda mislil na topic in ne post ... če ni prevelika skrivnost, napiši kakšen link, kaj si že naredil, da vidmo a si za ponucat al ne :) :)
GraYWolF Objavljeno December 30, 2002 Opozori Objavljeno December 30, 2002 lapsus lingua ja... topic. Ma bi trenutno raje ostal pri teoriji, predlagam tudi vsem ostalim to, drugače bomo samo kritizirali izdelke eden drugemu. Če pa koga resno zanimajo moji dosedanji izdelki me naj kontaktira na privat. Predlagam da se res zaštarta en topic namenjen debati o izdelovanju spletnih strani, verjetno bi vsiskupaj izvedeli precej novih stvari, predvsem s stališča uporabnikov.
manjak Objavljeno December 30, 2002 Opozori Objavljeno December 30, 2002 Strinjam se de bi si mal pomagal med sabo, če ker česa ne bi znal :idea:
hotschko Objavljeno December 30, 2002 Opozori Objavljeno December 30, 2002 lapsus lingua ja... topic. Ma bi trenutno raje ostal pri teoriji, predlagam tudi vsem ostalim to, drugače bomo samo kritizirali izdelke eden drugemu. Če pa koga resno zanimajo moji dosedanji izdelki me naj kontaktira na privat. Predlagam da se res zaštarta en topic namenjen debati o izdelovanju spletnih strani, verjetno bi vsiskupaj izvedeli precej novih stvari, predvsem s stališča uporabnikov. Kar štartaj topic ... jaz nimam dosti za povedat, ker sem bolj uporabnik in kritik, kot izdelovalec ... :D
Sajo Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Sicer se me ne tiče pa vendar, A ni tale tema malo zašla človek je hotel nasvet s katerim programčkom bi naredil eno domačo stran, ki sploh ne rabi bit zahtevna vi pa se že obmetavate z neki profesionalizmom. Jaz sem naredil že nekaj strani kolegom, prijeteljem is čistega veselja ker jih poznam. pa to niti ni važno. Jaz ti predlagam cool page s tem sem jaz začel. Dobiš ga na www.coolpage.com preizkusno različico Sigurno se bodo našli nekateri ki me bodo zbrcali vendar se še vedno pogovarjamo o amaterski straneh ki naj bi jih naredil amater, predpostavljam da niti ne ve dobro kaj je to HTML kodakaj šele da bi napisal stran v notepadu.Za amaterje so najboljši programčki po sistemu wusiwug al neki tazga.
GraYWolF Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Ja brez zamere, nočem biti pokroviteljski ali kaj podobnega. Vseeno predlagam vsem začetnikov, ki bi si želeli izdelovati spletne strani, da začno na začetku, pri osnovah. :idea: Je pa tudi odvisno kaj bi rad dosegel, ali bi rad postal profesionalec, ali pa bi se le rad považil da si si naredil spletno stran in dal sliko svojega jeklenega konjička gor :lol: Vendar... le čevlje sodi naj kopitar! Le kje sem že to slišal? :wink:
hotschko Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 wusiwug al neki tazga. WYSIWYG = What You See Is What You Get
Ice Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 in osnove so kaj? kako vkljuciti carunalnik in monitor ali kaj drugega? :roll: osnova za enega zacetnika-zacetnika je nekaj zgoraj podobnega,za nekoga,ki vsak dan samo dela s programsko opremo (npr. word,exel,CAD itd.) je spet nekaj drugega,za IT-profije je pa osnova spet drugje. :wink: drugace povedano,za nekoga,ki prvic sede na motor je osnova obdrzati ravnotezje (ali kako speljati itd.),za nekoga,ki se 3 leta vozi kako pravilno zvoziti ovinek/tehnika pogleda itd.,za nekoga,ki ima 250k+ km za seboj pa spet nekaj drugega.
Sajo Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 no sej ravno o tem govrim in če človek išče pomč kako začeti mu ni treba potm naprej metati kako delajo profiji ker on to še nekaj časa ne bo !!!
GraYWolF Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 :!: ...predpostavljam da niti ne ve dobro kaj je to HTML.. :!: Samo to predlagam da najprej ugotovite kaj je to HTML, nic drugega.
cyc Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Samo to predlagam da najprej ugotovite kaj je to HTML, nic drugega. Cemu, ce pa Word omogoca shranjevanje v HTML :twisted: :twisted: :wink: :lol: :lol: :idea: :D
GraYWolF Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Hehe, Cyc ni kar tako brez veze vseved :twisted:
cyc Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Hehe, Cyc ni kar tako brez veze vseved :twisted: Nisem, a ne da nisem :) Potem pa lepo Notepad ups Wordpad v roke (dobljeni html je zagotovo predolg za Notepad) in hajd brisat ven nepotrebno kodo :twisted: :lol: 8)
GraYWolF Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Hehe, Cyc ni kar tako brez veze vseved :twisted: Nisem, a ne da nisem :) Hehe, ja kakor kdaj :wink: No srečno želim vsem pri prvih korakih v svet spletnih strani. tovariški pozdrav GraYWolF
cyc Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Hehe, ja kakor kdaj :wink: No, no, Sivi, saj ves - "Do not meddle in the affairs of sysadmins, for they are subtle and quick to anger (and they have root password :D). :wink:
GraYWolF Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Hehe, ja kakor kdaj :wink: No, no, Sivi, saj ves - "Do not meddle in the affairs of sysadmins, for they are subtle and quick to anger (and they have root password :D). :wink: Hmmm, a čutim kanček grožnje v vsem tem??? :shock: :lol:
cyc Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Hmmm, a čutim kanček grožnje v vsem tem??? :shock: Neeeee :lilangel: :wink:
SiR Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Hehe, Cyc ni kar tako brez veze vseved :twisted: Nisem, a ne da nisem :) Potem pa lepo Notepad ups Wordpad v roke (dobljeni html je zagotovo predolg za Notepad) in hajd brisat ven nepotrebno kodo :twisted: :lol: 8) cyc- spet si mimo usekal... ne smeš se na vsakem koraku skušat norčevat iz microsoftovih izdelkov :) (ok, vsaj tak vtis dajes... ) Notepad na windows 2000 in XP ima bolj zmogljivi premlevalnik datotek, kot un v windows 95/98/ME. Požre tudi 2 MB datotek, če je treba.... Tko da - briši tisti tvoj "zagotovo" in napiši "po mojem mnenju, ki pa ni utemeljeno" :D
SiR Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Hmmm, a čutim kanček grožnje v vsem tem??? :shock: :lol: Ni grožnja - administratorji pogosto mislijo (linuxovski bolj pogosto kot windows admini hehe), da boga za jajca držijo, če so pač določeni za vzdrževanje sistema... In se radi hvalijo, kaj vse "bi lahko naredili, če bi imeli jajca" :D Da ne bo offtopic - začetnikom pa za HTML strani predlagam, eeemm, tisto zadevo v Mozilli :wink: Je res okej, pa še zastonj, pa ni pretirano MS-oriented (beri - kup navlake v HTML kodi, ki je nihče ne rabi, MS pa jo da notri zato, da potem Cisco in podobni bolj služijo PRESS)
cyc Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Notepad na windows 2000 in XP ima bolj zmogljivi premlevalnik datotek, kot un v windows 95/98/ME. Uuuuu .... :D No ja, nedolgo nazaj se mi je zgodilo, da sem moral zato Wordpad uporabiti, ker Notepad ni hotel, ampak bilo je na Win2k :) Sem preveril - 255kB log sem odprl in glej cudo - res dela :lol: P.S.: si sel to o 2MB gledat samo zato da si ta post napisal al si bral kaksen MSjev reklamni material koliko po novem Notepad pogoltne teksta? :twisted:
SiR Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Sem preveril - 255kB log sem odprl in glej cudo - res dela :lol: P.S.: si sel to o 2MB gledat samo zato da si ta post napisal al si bral kaksen MSjev reklamni material koliko po novem Notepad pogoltne teksta? :twisted: Preverjal.. Mam ogromno nekaj MB dolgih HTML in TXT datotek, ki jih pogosto pregledujem kar z notepadom... Edino sesul se mi je, ko sem mu v zobe potlacil 16 in vec MB dolge dumpe telefonskega imenika, SSKJ-ja in podobnih stvari :D Je pa hec, ko sem Wordu v slovar podtaknil 4 MB slovenskih besed -- vse crknilo, verjetno celo v krogu 100 metrov od moje mašine :D
cyc Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Ni grožnja - administratorji pogosto mislijo (linuxovski bolj pogosto kot windows admini hehe), da boga za jajca držijo, če so pač določeni za vzdrževanje sistema... Ooo SymRu, ti nas tko dobro poznas ... kaj ne bi kake knjige napisal? :D Dej no :)
cyc Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Preverjal.. Mam ogromno nekaj MB dolgih HTML in TXT datotek, ki jih pogosto pregledujem kar z notepadom... Ja ... jaz imam v spominu da sem neko SF knjigo v TXT skusal odpreti v Notepadu na Win2k ... pa ni slo ... Od takrat vedno namestim UltraEdit pa nisem opazil da ni vec te tezave :wink:
GraYWolF Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Ej fanta, pejta to temo nadaljevat kam drugam. Kot sem opazoval nek drug topic je poln te vajine prazne slame, pojdita mlatit to tja naprej. :!: Tukaj imamo malo šolo HTMLja :twisted:
cyc Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Ej fanta, pejta to temo nadaljevat kam drugam. Kot sem opazoval nek drug topic je poln te vajine prazne slame, pojdita mlatit to tja naprej. :!: Jah ce mu je pa tko dolgcas in ma tolk cajta da se stalno spotika in kar isce kje bi lahko zagovarjal MS :D Tukaj imamo malo šolo HTMLja :twisted: Sej jest bi se tut HTML lad naucu :twisted: :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se