Vrtnica Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Hehe, ste mi polepšali dan s to temo in vašimi prispevki :wink: A ima kdo željo postati profesionalni izdelovalec spletnih strani? Pozdrav vsem. Volkec pozdravlen! Hmm ka pa vem kdaj bom kej nucala ... sej ne rabim bit jz to delo tebi prepuscam ce bom ker rabla bom ze tebe dobila :)
uzzy Objavljeno Januar 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Oh ljudje,sam ne se pobit zaradi mene. Imel sem v mislih nekaj podobnega kot FP, sem ga že imel pa sem zgubil CD.Dober je ker lahko delaš direktno v vizuelnem delu, potem pa še pogledaš kaj to pomeni v html-ju. En kolega pa mi je rekel, da bi stran narejena v FP zgledala preveč amatersko, kar pa seveda ne bi želel. Rad bi se naučil, toliko, da sam naredim kvalitetno stran za svojo firmo, da jo kvalitetno predstavim "svetu" P.S- Hvala vsem za linke, malček si jih bom ogledal lp Uzzy
Sajo Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Jaz mislim da se da recimo v Collpageu kar dobro narediti sammo malo se moraš potruditi
Codeine Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Preverjal.. Mam ogromno nekaj MB dolgih HTML Kakšne pa so nekaj MB dolge HTML datoteke ?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
SiR Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Kakšne pa so nekaj MB dolge HTML datoteke ?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: Če rabiš, ti pošljem :D recimo kak leksikon/slovar, pa mogoče knjige v HTML zapisu oblikovane (za splet seveda), pa tko naprej... Lahko ti 1GB zip pošljem s tako solato :) No,a pa druge zadeve - priznam, da notepad kar pogosto uporabljam :D CYC- btw, nehi že nakladat in poglej, kdaj kje in kaj zagovarjam. Včasih linux, včasih MS, včasih kaj tretjega. Nisem kategoričen, kot ti. Saj te razumem, si še v fazi odraščanja. Boš že spoznal :wink: Ne bom pa nadaljeval več z dopovedovanjem, ker se vsak projektil z argumenti odbije od tvoje glave... :arrow:
Codeine Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 recimo kak leksikon/slovar, pa mogoče knjige v HTML zapisu oblikovane (za splet seveda), pa tko naprej... Lahko ti 1GB zip pošljem s tako solato :) No,a pa druge zadeve - priznam, da notepad kar pogosto uporabljam :D Na to pa nisem pomislil, da bi kdo cele knjige v to tišal :lol: :lol: :lol:
cyc Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 CYC- btw, nehi že nakladat in poglej, kdaj kje in kaj zagovarjam. Včasih linux, včasih MS, včasih kaj tretjega. Nisem kategoričen, kot ti. Saj te razumem, si še v fazi odraščanja. Saj jaz tudi kdaj MS zagovarjam, ceprav ne izpustim priloznosti da se iz MS delam norca. In ne seri s to tvojo fazo odrascanja ...
SiR Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Saj jaz tudi kdaj MS zagovarjam, ceprav ne izpustim priloznosti da se iz MS delam norca. In ne seri s to tvojo fazo odrascanja ... Poglej - če se ti ob vsaki priliki norčuješ iz Microsofta... Hmmm, pričakuj, da te bo kdaj kdo mal špikal. Ja, norčevanje je tudi povezano z odraščanjem. Saj veš...
GraYWolF Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Saj jaz tudi kdaj MS zagovarjam, ceprav ne izpustim priloznosti da se iz MS delam norca. In ne seri s to tvojo fazo odrascanja ... Poglej - če se ti ob vsaki priliki norčuješ iz Microsofta... Hmmm, pričakuj, da te bo kdaj kdo mal špikal. Ja, norčevanje je tudi povezano z odraščanjem. Saj veš... Huh, kaj si ti strokovnjak za odraščanje ali kaj? Dej Cyca lahko špikaš še bolj uspešno s čem drugim kot je odraščanje! :twisted:
hotschko Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Dej Cyca lahko špikaš še bolj uspešno s čem drugim kot je odraščanje! :twisted: ... linux je CRAP in ni primeren nobeno profesionalno uporabo ... :idea:
GraYWolF Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 ... linux je CRAP in ni primeren nobeno profesionalno uporabo ... :idea: Dejte fantje odrastite že enkrat no :!: -
SiR Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Huh, kaj si ti strokovnjak za odraščanje ali kaj? Dej Cyca lahko špikaš še bolj uspešno s čem drugim kot je odraščanje! :twisted: Vem, pa ga nočem preveč z Vrtnico, kilažo ali čim podobnim :) Razmišljat naj začne včasih, preden kar butne, da "notepad ne more večjih fileov odpreti", pa bo vse okej :)
GraYWolF Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Huh, kaj si ti strokovnjak za odraščanje ali kaj? Dej Cyca lahko špikaš še bolj uspešno s čem drugim kot je odraščanje! :twisted: Vem, pa ga nočem preveč z Vrtnico, kilažo ali čim podobnim :) Razmišljat naj začne včasih, preden kar butne, da "notepad ne more večjih fileov odpreti", pa bo vse okej :) Dej ti pencilpusher, še nisi slišal za možnost pošiljanja privatnih sporočil oz. povabil na pivo? Ob pijački se to pomenita ne pa tukaj javno eden drugemu solit pamet. :evil: -
Ice Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 in konec koncev zakaj ne? zadeva se imenuje forum......
GraYWolF Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 in konec koncev zakaj ne? zadeva se imenuje forum...... Ja pa ne na tej, bolno osebni, zafrustrirani ravni :!: -
GraYWolF Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Eja, tale topic se je popolnoma izrodil. Z veseljem bi tukaj debatiral o izdelavi spletnih strani, odgovoril na kakšno strokovno vprašanje ali pa koga kaj vprašal. :? -
cyc Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Vem, pa ga nočem preveč z Vrtnico, kilažo ali čim podobnim :) Vrtnico? To ti mocno odsvetujem ... kilazo? Hmm .. to verjetno zato ker bi ti taisto nazaj dobil? Sicer pa - si pa res cepec, da na take reci mislis, kaj naj ti recem ... Razmišljat naj začne včasih, preden kar butne, da "notepad ne more večjih fileov odpreti", pa bo vse okej :) Cemu neki, ce imam pa tebe, da vse namesto mene preveris, pa meni ni treba (samo da lahko potem kaj popravljas). Jaz raje pazim kaj govorim pri kakih bolj pomembnih receh, kot je ta del foruma :) Pa se uslugo slovenski psihiatriji s tem delam, ker ti samozavest raste ko lahko mene popravljs :twisted: Drgac pa ... dost te imam, od mene v tej temi kvecjemu kaj o HTML.
klemens Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Dej Cyca lahko špikaš še bolj uspešno s čem drugim kot je odraščanje! :twisted: ... linux je CRAP in ni primeren nobeno profesionalno uporabo ... :idea: Ehh linux že ni CRAP, samo tako dober (kot "paket" ) kot Windowsi ni :) Malo več objektivnosti, da ne boš tak kot cyc ko zagrizeno pljuva po vsem MS-u. p.s. : Notepad že odpre večje datoteke samo če delaš z večjimi datotekami si bo treba kakšen boljši tekstovni editor omislit.
cyc Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Recimo, zanima me, kako nove/stare web browserje uporabljate ... pred kratkim se je pojavila tezava s prestarim browserjem pri nekomu, pa me zanima, kako temu sledite? Pa ne pisat da imate IE 6 in Mozillo 1.2, napisite ce imate kaj bolj starega ...
cyc Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Malo več objektivnosti, da ne boš tak kot cyc ko zagrizeno pljuva po vsem MS-u. Pa dajte no ze nehat s tem da jaz stalno MS pljuvam no ... evo, ponavljam: zdaj uporabljam XPje in mi cisto OK sluzi za workstation v sluzbi. Happy :?:
GraYWolF Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Cyc, dobra ideja :idea: Iščem kakšnega, ki ima na svoji/h mašini naložene kakšne stare brskalnike. Čim starejši tem boljši. Najraje če so IE, NS mam sam. IE 5.0 in starejši. Častim pivo za vsako testirano stran. :D -
SiR Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Za windows : Netscape verzije 4.xx lahko imaš nameščene kar v ločenih imenikih in deluje, z Internet Explorer to ni možno (imaš pač enega in čao), Opera je lahko v različnih imenikih, Mozilla in Netscape 6.xx in novejši pa so egotripi in - po mojih skromnih izkušnjah - povozijo eden drugega. Za linux pa ne vem - imam sočasno nameščen netscape, pajka in mozillo, ... P.S: resno odsvetujes Vrtnico? :twisted:
SiR Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Pa se uslugo slovenski psihiatriji s tem delam, ker ti samozavest raste ko lahko mene popravljs :twisted: Hmmm, jaz pa nekim staršem :twisted:
GraYWolF Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 ..., z Internet Explorer to ni možno (imaš pač enega in čao),... Jep, to je jasno. Zato pa iščem kakšnega heroja, ki bi imal nameščen kak starejši IE. -
SiR Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Jep, to je jasno. Zato pa iščem kakšnega heroja, ki bi imal nameščen kak starejši IE. Katero verzijo si želiš? Imam kar nekaj herojev s starimi računalniki/starimi brskalniki :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se