Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
...Imam kar nekaj herojev s starimi računalniki/starimi brskalniki :)...

Starejši od IE 5.0. Sploh me zanima kako je z podporo UTF-8 kodni tabeli. Pa slogi me zanimajo,...

-

Objavljeno

Volkec mam jz nekaj IE 4.0 na cdju ce nucas ga namestim ali pa ga tebi dam :)

Objavljeno

U, hvala za prijaznost, se priporočam, se dogovoriva privat. Alkohol že lahko uživaš ali še ne? :lol:

-

Objavljeno
P.S: resno odsvetujes Vrtnico? :twisted:

Ce si kolikor toliko pismen (za novinarja bi se to spodobilo, kajne?) bi videl, da se je odsvetovanje nanasalo na zafrkavanje na njen racun.

Objavljeno

Hudic z IEjem je, da ga ne mores imeti namescenega na sistemu s kakim novejsim, kot to lahko pocnes z Netscapei in Mozillami.

Imeti moras torej eno masino samo za IE4 ....

Objavljeno
Dej Cyca lahko špikaš še bolj uspešno s čem drugim kot je odraščanje! :twisted:

... linux je CRAP in ni primeren nobeno profesionalno uporabo ... :idea:

Ehh linux že ni CRAP, samo tako dober (kot "paket" ) kot Windowsi ni :)

Malo več objektivnosti, da ne boš tak kot cyc ko zagrizeno pljuva po vsem MS-u.

p.s. : Notepad že odpre večje datoteke samo če delaš z večjimi datotekami si bo treba kakšen boljši tekstovni editor omislit.

Klemens, GrayWolf,

a sem tako nejasno napisal ... provokacija ... berite post skupaj s citati :idea: :wink: :arrow: 8)

Objavljeno

Ce si kolikor toliko pismen (za novinarja bi se to spodobilo, kajne?) bi videl, da se je odsvetovanje nanasalo na zafrkavanje na njen racun.

MatrsitipametnPRESS :)

Objavljeno

Za zacetek predlagam FrontPage...

drugace pa delam z Namo Web Editorjem....

Objavljeno
Za zacetek predlagam FrontPage...

drugace pa delam z Namo Web Editorjem....

Superca, in kako se obnese Namo? Jaz ga se nisem preizkusil. Je princip dela podoben kot pri programu HomeSite? kako prenasa skriptne jezike? kako ima urejeno barvanje kode?...

-

Objavljeno

zelo dobro! In tako enostavno, da se mi kar smeji :lol:

Vse kar te zanima lahko pogledas tule http://www.namo.com/ 30 MB velik file. Zdej vidim, da je ze verzija 5 zunaj... jaz pa se kar v 3 delam ;)

Objavljeno

Ja odlicno, ceprav sem jaz zagovornik ciste kode, narejene na roke bom z veseljem pogledal to rec. Kaj si pa ze naredil s tem programom? A lahko kaj pokazes?

-

Objavljeno

kaj pa kej pravite na homesite? :)

Objavljeno
kaj pa kej pravite na homesite? :)

Ja Homesite je legenda. Zadeva je profesionalna, je ravno na sredini med Notepadom in recimo FrontPageom.

HS seveda ne dela strani namesto tebe, poznati moraš osnove HTMLja in elementov, ter njihovih atributov, šele nato lahko suvereno uporabljaš HS.

Seveda pa bi se dalo še precej dodelati naprimer CodeSweeper.

-

Objavljeno

ja normalno... hs je codeeditor. Mam jst neko prirojeno alergijo na WYSIWYG editorje ker zmeče nevemkolk svoje kode noter. Rata problem če maš kompliciran page layout ker nikol ne klapa vec na pixel natančno :)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Nočem odpirat nove teme pa bok kr kle vprašu. Delam si spletno pa je že skor narjena. Verjetn jo bom tut mal obnavlu, dodaju nove stvari itd. Zanima me kuko se to dela. A bom mogu celo stran dol vzet pa spremenit pa nazaj dat al sam določeno stvar, k jo bom hotu spremenit :oops:

Objavljeno

gor devas potem samo popravljene oz. dodatne strani,

Objavljeno
A bom mogu celo stran dol vzet pa spremenit pa nazaj dat al sam določeno stvar, k jo bom hotu spremenit :oops:

Um ... na svoji masini bos imel stran, jo obnavljal in prepisal vsebino na serverju ... saj programi za izdelavo spletnih strani ze sami omogocajo kopiranje na zeljen server :)

Ce bi imel zahtevnejse spletne aplikacije bi si lahko napisal skripte ki bi to vse to pocele, Apache Ant, ki je bil se par mesecev nazaj del projekta Jakarta (http://ant.apache.org/, http://jakarta.apache.org/) je samo ena od moznosti ...

Objavljeno

OK, se prav pol samo popravem na določeni strani pač eno zadevo pol pa jo dam nazaj na tisto mesto kjer je bla prej, tist kar je blo prej pa ne obstaja več. A jo morm zbrisat al se bo samodejno.

Objavljeno
OK, se prav pol samo popravem na določeni strani pač eno zadevo pol pa jo dam nazaj na tisto mesto kjer je bla prej, tist kar je blo prej pa ne obstaja več. A jo morm zbrisat al se bo samodejno.

Cakaj no ... ce prepises, potem prepises, ne? Ce imajo novejse datoteke enaka imena bos stare s kopiranjem na server prepisal. Ce bos pa malo krancljal in spreminjal zasnovo bos pa dobival stare datoteke za katere ne bos vedel a jih potrebujes ali ne (takoj ko bos imel malo vec strani kot samo moja_punca_pes_in_jaz.html in moj_motor.html :D)

Ce bi/bo slo v tvojem primeru za spletne aplikacije, torej reci ki se lahko pri menjavi/popravljanju pokvarijo, je koristno imeti backup, ki ga pac delas prek shell dostopa, ampak teh tezav ti ne bos imel, ce ne ne bi spraseval tega. Ce bos staro vsebino zbrisal pred kopiranjem nove je to pac lahko koristno zaradi preglednosti, ali pa neuporabno ce bi imel recimo vecje stevilo slik na svoji spletni strani ...

Objavljeno

Ok. Hvala. zdej vsaj mal razumem to :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!