Loba Objavljeno Januar 18 Deli Objavljeno Januar 18 Na MS je v zadnjih temah bilo dosti govora o teži motorja, pri čeladah manj, in HJC je tukaj pravi lažnivec; dam na vago HJC in od navedene številke je težja za 200 gramov, dam na vago novo Shoei in je od navedene številke lažja za 5 gramov. Upoštevana je številka čelade. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Januar 18 Deli Objavljeno Januar 18 Se strinjam s @KARMEN1. Katerakoli bo, mi ne bo všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 18 Deli Objavljeno Januar 18 pred 1 uro, Loba pravi: Na MS je v zadnjih temah bilo dosti govora o teži motorja, pri čeladah manj, in HJC je tukaj pravi lažnivec; dam na vago HJC in od navedene številke je težja za 200 gramov, dam na vago novo Shoei in je od navedene številke lažja za 5 gramov. Upoštevana je številka čelade. res je ... pa še zmeraj težje so zaradi novih predpisov in certifikatov... pred 1 uro, Joker pravi: Katerakoli bo, mi ne bo všeč. Še dobro, da jo bom imel jaz Joker in Loba 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 30 Deli Objavljeno Januar 30 @Joker .. kaj praviš, da te bom skoz s sabo meu .. tut 300 na uro Loba, DAMI34, VS800 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Januar 30 Deli Objavljeno Januar 30 Haha, dobra... ta mi je pa všeč! A to pol pomeni, da sem hitrejši od tebe? Torej si kot tista, ki je tarnala, v kakšni koloni seje znašla. V uteho ji je bilo vsaj to, da je bila prva... maus in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 30 Deli Objavljeno Januar 30 pred 2 minutami, Joker pravi: Haha, dobra... ta mi je pa všeč! A to pol pomeni, da sem hitrejši od tebe? Torej si kot tista, ki je tarnala, v kakšni koloni seje znašla. V uteho ji je bilo vsaj to, da je bila prva... a pol ni tisto kar si reku, da karkoli bo ti ne bo všeč in jaz sem se pri sebi nasmejal, ker sem vedu kera bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno Januar 30 Deli Objavljeno Januar 30 pred 4 urami, maus pravi: Omg, mausu se sorazmerno z leti slabsa. Sem mislila, da hujse od zeljnate glave ne more biti. Zeljnata glava je bila se kar ok napram temu 😳 bajkr88, maus, KARMEN1 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Januar 31 Deli Objavljeno Januar 31 pred 10 urami, maus pravi: a pol ni tisto kar si reku, da karkoli bo ti ne bo všeč Te, ki si jo kupil, ni bilo na linku, ki si ga takrat objavil... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Januar 31 Deli Objavljeno Januar 31 pred 14 urami, maxxa pravi: Omg, mausu se sorazmerno z leti slabsa. Sem mislila, da hujse od zeljnate glave ne more biti. Zeljnata glava je bila se kar ok napram temu 😳 Ampak tudi s to bo lahko gledal helikopterje 😂😂😂 Joker, Akito in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 31 Deli Objavljeno Januar 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 31 Deli Objavljeno Januar 31 maus, MARE 65, Kawasaki_rider in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
b73 Objavljeno Junij 24 Deli Objavljeno Junij 24 Pozdravljeni V ožjem izboru imam Čelado HJC F71 in Nolan 80,8.Bolj ni je všeč hjc vendar nimam nobenih informacij kako se dejansko obnaša na cesti.Ali je kdo lastnik te čelase dobrodošla bi bila vsaka informacija. L.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se