pevecm Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Če bi, bi šlo za rabljen motor, prodaja ga uradni zastonik za KTM. Kaj pa bi bilo treba vse zrihtat(papirji.. .)? Doma smo lih zanč prpelali avto iz Italije. Treba je blo pa sledeče: nardit prepis, avto v Italiji odjavit in dobit vse papirje od odjave. S temi papirji se gre prvo na homologacijo (rabš preiskušne tablce) in tam ti ceu avto poslikajo, pregledajo in ti izdajo nov homologacijski kartonček. Homologacija cca 150-200€. S temi papirji greš pol na davčno, kjer morš plačat DMV (davek na motorna vozila). Obrazec za izračun imaš tukaj: http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=dmv&source=web&cd=1&ved=0CDMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.durs.gov.si%2Ffileadmin%2Fdurs.gov.si%2Fpageuploads%2FDavki-predpisi_in_pojasnila%2FDMV%2FIzracun_DMV.xls&ei=qRmAT4mSN6ep4gTRzu33Bw&usg=AFQjCNHo9j8j2eJgowUd3M9_F-PcZELEfQ Predlagam ti da DOBRO preveriš vse podatke da neboš pol presenečen ko ti bodo na davčni kakšno veliko vsoto naračunali. Ko vse to nardiš ga pa lahko brez problema normalno registriraš. Tkole je blo za uvoz iz Italije, mislm da je za Avstrijo isti drek. Upam da sm ti kaj pomagal. LP
LoloMen Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 A za kros motor pa ni treba nič papirjov rihtat, sam prpelš u slovenijo in to je to???
pevecm Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 A za kros motor pa ni treba nič papirjov rihtat, sam prpelš u slovenijo in to je to??? Načeloma ne, itak ga neboš mogel registrirati. Razen preveri kako je s carino. Če je glede tega treba kaj zrihtat.
budacki Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Doma smo lih zanč prpelali avto iz Italije. Treba je blo pa sledeče: nardit prepis, avto v Italiji odjavit in dobit vse papirje od odjave. S temi papirji se gre prvo na homologacijo (rabš preiskušne tablce) in tam ti ceu avto poslikajo, pregledajo in ti izdajo nov homologacijski kartonček. Homologacija cca 150-200€. S temi papirji greš pol na davčno, kjer morš plačat DMV (davek na motorna vozila). Obrazec za izračun imaš tukaj: http://www.google.si...d3M9_F-PcZELEfQ Predlagam ti da DOBRO preveriš vse podatke da neboš pol presenečen ko ti bodo na davčni kakšno veliko vsoto naračunali. Ko vse to nardiš ga pa lahko brez problema normalno registriraš. Tkole je blo za uvoz iz Italije, mislm da je za Avstrijo isti drek. Upam da sm ti kaj pomagal. LP Za motor je, mislim da, homologacija 100€. DMV je 7% za čisto vse.
digiman97 Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 me pa še nekaj zanima če kdo ve kaj bi lahko naredil da bi bil zvok duka lepši brez da bi zamenjal avspuh ??? a se to sploh da?
speedfighttuning Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 me pa še nekaj zanima če kdo ve kaj bi lahko naredil da bi bil zvok duka lepši brez da bi zamenjal avspuh ??? a se to sploh da? Edina možnost spremembe zvoka brez menjave izpuha bi bila da daš športni filter od zraka
digiman97 Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 kok pa to kej košta ??? pa kje bi lahk dobu??
boxy Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 Mene pa zanima kakšen motor je najbolje kupit. Sem bol nov met motorji in bi rabu vašo pomoč. Nvm, gledu sm kakšno hondu CBR 125 al pa kymco Quannon 125. hvala za odgovre lp
Whitee Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 Potem predvidevam da nekje do 1500€?
boxy Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 ja no rečmo do 2000 tudi ce bo treba =)
Whitee Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 (popravljeno) Odvisno od tega, kaj si želiš. Najbrž bolj športen izgled, sepravi, da za tako ceno bo honda dobra izbira. Po drugi strani imaš npr. tudi tomos sm (supermoto), ali pa tudi yamaha xt125. Popravljeno Julij 9, 2012. Popravil whiteghost
boxy Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 ja že bol športen izgled ja . najbrž po kr honda ostala . ka pa kak kymco Quannon 125 slucajno veš kak deluje se zlo kvarijo?
Whitee Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 vem ne kako je s kvarljivostjo, ampak mislim,da se to ne kvari, kaj vec ti pa naj pove kdo drug. Sem ga pa vozil v avtosoli in je motor cisto vredu za tako ceno.
digiman97 Objavljeno Julij 24, 2012 Opozori Objavljeno Julij 24, 2012 http://www.motorcycle-exhausts.co.uk/DNA_AIR_FILTER_KTM_DUKE_125_201112--product--15051.html že dolgo gledam za filter ki bi ga dal na ktm duke 125 za bolši zvoh pa me zanima če kdo mogoče ve če bi bil s temu filtrom zvok bolši ???
Priporočene objave