ACCETTO Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 Ali gdo ve, kje ima blokado motorja skuter Little fish 25 km/h in kako se jo odstrani.
drjanez Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 Ali gdo ve, kje ima blokado motorja skuter Little fish 25 km/h in kako se jo odstrani. Roza žico precvikaš, sam da se ti ne bo potem razpadel. trebor 1
ACCETTO Objavljeno Junij 30, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Hvala ti za odgovor.Imam pa še nekaj vprašanj? - kje se nahaja ta roza žica? - ali bi lahko vstavil stikalo med precvikano žico ali omejevalnik obratov. - ali je blokada še na drugih mestih (auspuh, variator,itd).
drjanez Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Hvala ti za odgovor.Imam pa še nekaj vprašanj? - kje se nahaja ta roza žica? - ali bi lahko vstavil stikalo med precvikano žico ali omejevalnik obratov. - ali je blokada še na drugih mestih (auspuh, variator,itd). Prekopirano iz druge teme: Za deblokado pa se samo iztakne prozorni kabel iz spone desno spodaj in motorček leti 45kmh. Če pa hočeš dati nazaj na 25kmh pa samo stisni kabel s spono skupaj. dela je za 3 sekunde, tako da ne boste kaj rezali. In ne ga terat več kot 40-45kmh, ker ne bo zdržal niti 500 km...
ACCETTO Objavljeno Julij 1, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Oprosti moji nevednosti. Ali se ta spona z prozornim kablom nahaja na CDI enoti.
konkreten Objavljeno Julij 6, 2011 Opozori Objavljeno Julij 6, 2011 na desni strani pod zadnjo stransko plastiko, če se skloniš jo vidiš
ciberejj Objavljeno Julij 16, 2011 Opozori Objavljeno Julij 16, 2011 Ali gdo ve, kje ima blokado motorja skuter Little fish 25 km/h in kako se jo odstrani. ...v kolikor misliš skuter Znen ZN 50QT –B (A) (link proizvajalca: http://www.wlie.cn/show_imgnews.asp?id=638 ) … ki se na evropskih trgih pojavlja pod več trgovskimi imeni: -Boatian BT 50QT-11 RETRO -v Nemčiji kot Fox Retro Star ... (link: http://nova-motors.de/Motorroller-49ccm/Retro-Star:::1515_1517.html ) ..bi naj imel tvoj skuter TIP motorja: BN 139 Q MB (Hondim motor,katerega licenco so prodali Kitajcem, Tajvancem, Korejcem.... -glej link:http://gy6-motor.de/GY6-Motor139qma-139qmb ) ...ter ELEKTRONIKO Tipa: GY6 V kolikor vse to ustreza, ima tvoj skuter zablokirano samo CDI enoto na "25km/h. Enota ima »2« priključka z 4+2=6 pin. Napravico (CDI) imaš če gledaš skuter od zadaj naprej pod desnim blatnikom. Na blatniku imaš manjša vratica cca 7x10 cm privijačena z enim vijakom in jo najdeš za temi vrati desno spodaj. Naprava CDI izgleda tako kot je na naslednjem linku: http://www.mopshop.de/shop/product_info.php?cPath=1_2211_2220_7_17653&osCsid=f23bd5dee1b74ed7baeb680251e9300f&osCsid=f23bd5dee1b74ed7baeb680251e9300f Zamenjaš jo za napravo ki ni blokirana in izgleda enako. ...imaš več možnosti CDI enot ki se dobijo na "SLO" trgu: CDI - BGM PRO- GY6 50cc Fiskna Tovarniška oznaka: BGM7119 CDI -MOTOFORCE RACING- GY6 (4T) Prilagodljiv - Nastavljiv Tovarniška oznaka: Motoforce MF12.00060 (NE MF12.00061) CDI -NARAKU GY6 50cc (139QMB) Prilagodljiv - Nastavljiv Tovarniška oznaka:NARAKU 7671862 (pazi 2T ali 4Taktni ?) ...Predlagam da izbereš raje CDI napravo, s katero lahko "Prilagodiš - Nastaviš max. hitrost" -naprava izgleda kot v naslednjem linku: http://www.4taktershop.de/product/1081/200/446/3960/znen/zn50qt-a/motortuning---leistungssteigerung/cdi-zuendeinheit-naraku-(einstellbar)---china-4t.html ...ima podoben gumb kot na koncu kemičnega svičnika, katerega vrtiš in z tem nastaviš "max." hitrost. ...težave so le lahko s policijo, kajti za večjo hitrost od 25km/h bi moral imeti registriran skuter, voziti se s čelado in namesto po kolesarski stezi in pločnikih se potem moraš voziti po normalni cesti. Za registracijo pa rabiš novo homogolacijo, ki je pa nimaš...
FishiRider Objavljeno Junij 24, 2012 Opozori Objavljeno Junij 24, 2012 Ta blokada, ki se izklopi z žičko je samo do 60km/h, jaz ga teram skos okoli 50-60 pa mi je zdržal že 1000km, pa še olja nisem menjal. Je pa to 50ccm skuter in še ima eno blokado v izpuhu, če se ne motim tam kjer izpuh izhaja iz mašine, ampak po moje, če se odstrani še ta blokada potem motor res ne bo dolgo zdržal... l.p.
Spidrko Objavljeno Julij 5, 2012 Opozori Objavljeno Julij 5, 2012 Mene pa zanima ce kljub predelavam motorja (50ccm.) je ta se zmeraj enako varen (zavore, okvir, ...)? Najlepsa hvala za v naprej in lep pozdrav
Btjaki Objavljeno Julij 23, 2012 Opozori Objavljeno Julij 23, 2012 Mene pa zanima ce kljub predelavam motorja (50ccm.) je ta se zmeraj enako varen (zavore, okvir, .. .)? Najlepsa hvala za v naprej in lep pozdrav ja nej bi biv sej majo iste oz vsaj podobne okvirje tudi mocnejsi 125cc skuterji kar se tice pa zavor-vsake bi mogle prjet dobr vsaj do 90kmh (razn ce diske z olm mazes :grim)
berni33 Objavljeno Avgust 17, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2012 Čaw mene zanima kje je ta blokada pri litlle fishu da gre pol 45, desno spodej sm gledu pa nism najdu???
Dori Objavljeno Junij 22, 2015 Opozori Objavljeno Junij 22, 2015 Pozdravljeni zanima me imam motor little fish in ko sem ga kupil mi je sel 25 zdaj sem prerezal tisto zico za blokado in mi gre dobrih 60 ali kdo ve kaj bi se lahko naredil da bi sel hitreje?? Zelo bi bil hvalezen za odgovor Dori 1
Zan90 Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 Zdravo! Sem poskusil vzet žicko stran pa je šel čez 60. A ga je kasneje začelo dušit. Ko pa žičko priklopis nazaj pa gre. Kaj bi lahko to bilo?
Ciko86 Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Ti ga kr na 60 km/h vozi bos videl da ne boo trajal dosti cajta...
Nejc Nejo Objavljeno Julij 19, 2015 Opozori Objavljeno Julij 19, 2015 Ali gdo ve, kje ima blokado motorja skuter Little fish 25 km/h in kako se jo odstrani. elektroniko menji
speedy12 Objavljeno Avgust 3, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2017 Kpil sem znen loko gy6 agregat 4t ,blokada je modra žička ki je na desnem delu nad izpuhom žičko ne rabite rezati ampak jo samo odklopite za to ne potrebujete nobenega orodja in tko je na useh gy6 agregatih če te ustavi policaj hitro žici daš samo skupaj ker imajo spanjkalo lp
TomosRideR Objavljeno Avgust 7, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2017 Pozdravljeni, Na skuterjih kitajske izdelave so blokade enake. Sicer blokirana je CDI enota. Blokirana je pa takrat ko je povezana z navitjem ali pa z zvonom sklopke na zadnji strani. Blokado lahko odklopite zelo enostavno, tako da poiščete enoto CDI in iz nje izpulite kabel, ali pa ga najdete nad izpuhom. Vendar tukaj nastane problem. Ker motor več ni kompatibilen z homologacijo in ste v VELIKEM prekršku. Če policist sumi da je vozilo predelano, ga odpelje na izredni tehnični pregled, in če tam ugotovijo da je bila predelava nestrokovno izvedena, ga lahko v najboljšem primeru odpeljete na uradni servis in tam namestijo blokado kot je to načrtoval proizvajalec. Seveda se stroški blokiranja na 25 km/h, prenesejo na vas. V najslabšem primeru ga pa lahko pošljejo na uničenje. Tako da vam odstranitve tovarniških blokad, ne priporočam. Če želite, še več informacij, mi lahko pošljete zasebno sporočilo. Lep pozdrav, TomosRideR!
Sym Jet 50X Objavljeno Junij 21, 2023 Opozori Objavljeno Junij 21, 2023 Pozdravljeni mene pa zanima ali so vzvratna ogledala na skuterju ki je registriran 25kmh obvezna RobiRoberto 1
franc Objavljeno Julij 3, 2023 Opozori Objavljeno Julij 3, 2023 Če je bil tovarniško opremljen z njimi, so. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se